Hali Maci! Sopron nincs olyan messze, egy masszázsra beugornál hozzám, aztán döngetnél tovább Pircsihez, ott két nő vár rád!!! :) Megérné, hidd el!
Hali Maci! Sopron nincs olyan messze, egy masszázsra beugornál hozzám, aztán döngetnél tovább Pircsihez, ott két nő vár rád!!! :) Megérné, hidd el!
Szép estét mindenkinek! Megjöttem végre. Olyan metálélet volt itt ma, hogy hulla vagyok. Nem győztelek követni benneteket, de majd visszaolvasok. Az agyam leszívva, két fiatal srác egész estig!! Mégse fogadom örökbe papeszt, teljesen széthullotam, a konyha, az egész lakás szaladt, most végeztem nagyjából, a maradék holnap, mert elájulok.
Nem értem, hogy miért kell álca mögött még álcább lenni....:))))))
Persze,hogy sikerült. ha én a fejembe veszek valamit:))))tudod nem mindig a számba:))))
Na ugye! Akkor már Chuck kizárva. :) Bár a lámpán Mme-ről kiderült, hogy férfi. Mikor én utoljára beszéltem vele, még nő volt. :))) Nem is olyan rég!
Szia Pircsim! Nocsak, nocsak, sikerült? :)
Ez női hangzásu válasz!!:)))
Akkor bizony igencsak butuska vagy szivem.
Sziasztok, este én is jövök!!! :DDD
Tökéletesen megértem...de leányzoval is szolgálhatók... és ő itt helyben van....
mire gondolsz, csokira? vagy kávéra? :)
mert nálam nincs szex csak a kéz.....
de eddig ment a dolog.
szerintem ide most ért el ez a q... válság.
Pircsi,kedves.Nem kívánom olyan harmadik fél társaságát szexuális együnlét során,aki úgyanazon nemiséggel randelkezik. :) De azért kösznöm a felkérést.Kedes tőled.:)
Bush hát Debrecenben tényleg jó nők vannak.:P Szegedről nem tudok nyilatkozni.Nem jártam arra.
Helló
Most családi életet fogok élni, de este visszajövök (pedig nem is vagyok T1000 modell :))))), és majd referálok, meg egy kicsit G K-ba is beleteszem az ideget. Őt olyan jól lehet bosszantani :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Üdv
Amúgy sziasztok lányok (is).
Maci, ide hozassalak, ha jön a valamelyik messzi vendégem???:)))) Hármasban:)))????Puszi..
Szia Bush...én nem akkor keltem, akkor végeztem a munkával, és feküdtem:))))))) Újra:)))
Pircsi!!!!!!! Hogy kellhet fel vki szombat reggel hatkor! Kérem kimoderálni a 9 előtti beírásokat!!! :)))))))))))))
Te Marci, az nem lehet könnyen, hogy Veszprém is és Debrecen is 200 km-re legyen Tőled? Pont beültél a Dél-Alföldre? Bár Szeged jó hely, de azér peches vagy, mert mifelénk elég jó a pálya csajügyben... és látod a Dunántúl is erős! :))
Szevasztok, jól elszaladtatok, szóseróla. 4x kellett lapoznom. De a sok dumában is megláttam a pozitívumot: 1. GK nem azonosított mással. Ez rosszul esett vóna, de így rendben vagyok :)) 2. Nem fújolták ki a románcunkat Katóval, pedig TUTI sok az irígy, igaz Kató? (Lineáris egyenletem konvergál Feléd Drágám! :)
Hahó QCPassed tök komolyan elolvastam a cukor-tudományos dumát! Átvertél, csak kamuból vót?! Affene, aszittem komoly. Mer eddig úgy hallottam, hogy a cukor segíti a ráksejteket. Mongyuk nemtommi a béta-glukonát, de furán hangzik, hogy pont az ellenkező hatást produkálja? Nem baromkodok, érdekel az ilyesmi.
Sajnálattal tapasztalom,hogy azok a hölgyek akikkel szívessen randiznék azok mind (min) 200km-re tőlem laknak :( Ez olyan Murrphy tövény...
Szép napot,kellemes 7végét mindenkinek...
:-)