Szelináról van valakinek személyes tapasztalata? Régóta hirdet, de nem találok róla szinte semmit.
Szelináról van valakinek személyes tapasztalata? Régóta hirdet, de nem találok róla szinte semmit.
Bikuci007 · Újonc · Szelimnél volt valaki?
76B · Újonc · Petra 25! Atveres.... Hívni nem lehet csak viber.... És cam szexet hirdet... Aztán éltunik.... :)))) óriási..
Kösz az infót :)
Meggyőztetek, ha jön újra, akkor felkóstolom. Már beszéltem vele, tetszett a performance, csak már többen be voltak írva hozzá. Meglátjuk a többit.
Szerinted ezek szerint volt rezsicsökkentés? Pfhhu! 😂 Ezt most szkippelem is, mert elmozdulna a tárgytól. Szerintem az a fontos, hogy az a pár művésznő, akiknek eredendően való ez a sport, azok továbbra is tudják szolgálni itthon az Óhazát! Talán nem nagy kérés, hiszen nagyon kevesen vannak. A mennyiségi óhaj a minőségre lesz felcserélve, veszélyben azok a lányok lesznek, akiknek a vendégköre extrém fémérzékeny, nekik maguknak pedig már emelni kell a tételeken, mert minden ebbe az irányba mozdult el.
Gratulálok az évi 7 strigulához.
Kedves Makktarsak és Hölgyek!
Azt gondolom, hogy a rezsicsökkentés alaposan megváltoztatja majd a szokásunkat. Eddig havi 2x-3x látogattam meg számomra fontos és kedvenc hölgyeket. De magas villany és gáz ár miatt lehet, hogy havi 1x vagy sajnos nem tudok majd eljutni, és szerintem sokan így leszünk, persze kivételt képeznek azok, akiknek nem gond 10-15-20 rózsaszál leszakítása. Azt gondolom, hogyha Hölgyek nagyon, vagy kis mértékben is emelnek, akkor nem lesz akik elmennének hozzájuk, vagy csak nagyon kevesen. Szerencsére van egy két kedves Hölgy, aki korrekt rózsaszálakkal dolgozik. Persze ez megegyezés kérdése.
Szép napot kívánok Mindenkinek!
Már 2x is voltam Nála, nagyon csinos Nő, korrekt , nincsen elszállva, amit megbeszéltünk vállalta. Remélem legközelebb eljutok hozzá.
Én is így voltam Vele, nagyon korrekt és aranyos csajszi.
Szia 🙂
Én voltam már nála. Nem csak masszíroz van aktus is ezt meglepetésemre én is akkor tudtam meg mikor felhívtam 😃
Belvároshoz közel felújított lakás, szívesen ellalnék ott.
Ki van takarva az arca de ez ne vegye el a kedvedet mert gyönyörű arca és szemei vannak. Személy szerint nekem ez jött be a legjobban. Árak is korrektek. Fél órát voltam vele de azt maximálisan kihasználtuk. Kedves, türelmes, nem nézi az órát. Franciatudása isteni.Én biztos meglátogatom még ajánlom nektek is. 🙂
Alexan · Újonc · Van akinek még kakuktojás a kis Zitácska. :))
Sziasztok,
Tudtok nekem ajánlani hirdetőket a doberdó/füredi/böszörményi út környékén ?
Kedves Eda!Tévedés!Csak azoknak kell előre fizetni akik nem azt nyújtják mint amit kellene!A dubajozó lányoknak sem kell előre fizetni!Az ilyen nők csalók hisz előre kicsalják a pénzt utána úgy vannak vele mindegy mit nyújtanak kénytelen elfogadni a vendég!Csak,hogy tudd regényt tudnák írni az ilyen lányokról a csalás meg bűncselekmény!!!
Hát engem is érdekelne előre is köszönöm
Elárulod, akár privátban is, ki az aki mellékesen kertészkedik?
Sziasztok
Szandra 31 valakinek megvolt már véleménye.
Köszönöm
Tiszta Hawaii múlt héten Ivon ezen a héten Zita.
De jó lenne Eni meg Amirah is jönne. :-D
Sziasztok ! Lola kapcsolatban van valakinek tapasztalata ?
Üdv mindenkinek Zita 28 esetleg infó valakinek?? Jöhet privátba is.