Szia Kató
A megszólításod első 3 betűje utáni részt nem igazán értettem, megmagyaráznád?
Amúgy merre kempingeztél az elmúlt néhány napban?
Látod, a fórumot is elviszed a válladon, nélküled csend honol.
Szia Kató
A megszólításod első 3 betűje utáni részt nem igazán értettem, megmagyaráznád?
Amúgy merre kempingeztél az elmúlt néhány napban?
Látod, a fórumot is elviszed a válladon, nélküled csend honol.
Pedig néha nem árt. :)))
Drágám, ez még nem komoly. Én bármilyen tárggyal, csavarhúzóval, mikroval, gáztűzhellyel, bármivel szóba állok, sőt hosszan tudok beszélni velük. Orvosnál már voltam, van rá gyógyszer. :)))
Szia.Köszönöm válaszod.A héten biztos meglátogatom.És ne féljetek úriember leszek vele.Meg kell becsülni a JÓ lányokat Nyíregyházán.Sajnos kevés van belölük.szia
Igen, nem tesco-s áron dolgozik, végülis nem is az a minőség, fiatal, nagyon kellemes légkör, egységes ár, nincs menet közben áremelés (mint sok helyen). Egyszer voltam mégcsak nála, de amit megbeszéltünk azt tartotta. Arca szebb élőben, maxim. eleget tett vágyaimnak, úgy érzem, hogy jó helyen költöttem el a pénzemet. Ez csak egy vélemény,szerintem ajánlott kategória, legalábbis nekem. Pécs viszonylatban kevés a korrekt szolgáltató akihez bejelentkezel és az adott időpontban fogadni is tud. Mivel ők drágábbak, kevesebb a vendég, könnyebb időpontot egyeztetni (tapasztalatom szerint).
Kár lenne érte ha idővel elszállna.. Amennyit kér azért meg is dolgozik, nincs nyifi-nyafi kényeskedés, telo közben, tévé, időhúzás. Ez egyszeri alkalom tapasztalata, de szerintem ő még az elején van és mi lesz később azt nem tudom. Szerintem próbáld ki, legrosszabb esetben megdobálsz kenyérrel .))
Kívánom érezd jól magad! Csáó
Jól mondod Heineken!
Vigyázzunk a Krisztára, mint a szemünk fényére, mert egy igazi tündér. :) Én is szeretném meglátogatni a héten.
Szia bonanno!
Ha szeretnél elmenni hozzá, hát menj nyugodtan!
Kriszta Borbányán rendel, családi házban, egyedül van, parkolás garázsban megoldott, így nem muszáj az utcán hagynod az autót sem. A ház roppant rendezett, tiszta. Rajta kívül nincs más ott!
Kriszta hihetetlenül kedves, intelligens, aranyos, jó humorérzékkel megáldott lány, akivel bármiről lehet beszélgetni. Higiénia maximális. Csinos, szexi fehérneműben fog várni, üdítővel is megkínál.
Az ágy nagy, hempergős francia. Kriszta franciája nem hagy kivánni valót maga után, szereti csinálni, sőt viszont is szereti a franciát. Mellei ugyan nem nagyok, de formás, kerek popsija ezt feledteti. Ahogy a képeken is látszik, vékony testalkatú lány. Igazi bújós kiscica, aki szeret lovagolni, és jól is csinálja. Élvezi a szexet, nemcsak megjátssza!
Az idővel nekem nem volt nála gondom, és ezt mások is írták. Szeret mindenféle pózt, nem nyavalyog, hanem kedvesen és élvezetesen teszi a dolgát a mi nagy megelégedésünkre. A végén nem zavar el, még lehet vele dumálni míg öltözöl.
Bátran menj el hozzá, én akár garantálni is merem, hogy nem fogsz csalódottan távozni!
Egyet azért ígérj meg! Mégpedig, hogy úriember leszel vele! Hiszen majd megtapasztalod, hogy ő egy igazi gyöngyszem, aki megérdemli, hogy úriemberként bánj vele.
Egyébként, ha beírod a keresőben a Keresés kulcsszóra mezőbe a nevét, akkor az összes ilyen névvel írt kommentet elolvashatod.
ÜDVÖZLÖM OLYAN KÉRDÉSEM PROBLÉMÁM LENNE HOGY AMIVEL AZ OLDALRA FELREGISZTRÁLTAM EMAIL CÍMMEL SAJNOS NEMTUDOK BELÉPNI ÍGY NEMTUDOM ELOLVASNI A LEVELEIM VISZONT SZERETNÉK ELŐFIZETNI AZ OLDALRA DE A DÍJBEKÉRŐT NEMTUDOM ÍGY ELOLVASNI MI A TEENDŐ ILYENKOR? KÉREM SEGÍTSEN KÖSZÖNETTEL BEATRIX
ÜDVÖZLÖM OLYAN KÉRDÉSEM PROBLÉMÁM LENNE HOGY AMIVEL AZ OLDALRA FELREGISZTRÁLTAM EMAIL CÍMMEL SAJNOS NEMTUDOK BELÉPNI ÍGY NEMTUDOM ELOLVASNI A LEVELEIM VISZONT SZERETNÉK ELŐFIZETNI AZ OLDALRA DE A DÍJBEKÉRŐT NEMTUDOM ÍGY ELOLVASNI MI A TEENDŐ ILYENKOR? KÉREM SEGÍTSEN KÖSZÖNETTEL BEATRIX
Üdv! Nem tud-e valaki Elíz(23)-ról. Több mint egy hete eltűnt a hírdetése.
Tisztelt VL!
Amennyiben valóban elküldték számomra a csekket,kérem legyenek szívesek ezt újra megtenni,mert mind a mai napig nem érkezett meg a küldemény.Ha megkaptam volna,nyilván nem Önöket okolnám a helyzetért.De sajnos semmit nem kaptam.Talán nem a megfelelő címre küldték,vagy a posta hibázott,nem tudom.Kérem,küldjék újra!A pontos címet megírom a kapcsolatok-ban.
Köszönöm!
Szia kedves QCPGHFRHJ! :DDD
Te még nem beszélgetsz magaddal? Ni, egy normális ember! Én már régóta magammal beszélgetek a legjobbakat, nincs veszekedés belőle. Fiam kakál rám, 20 év után már elég unalmas lehetek neki, még jó, hogy hetente velem hál a baszeros haver, ő még nem unt meg, nagyon szeret. :)
Este itt a helyed! Bushom is jöhetne.
Csókol Kató
Hali! Megjöttem, most porolok a bankba, aztán lehet, hogy csak este enged be fiacskám. Addig pusza.
Állítólag kicsit el van szállva az árak tekintetében a Stefi. Vagy nem korrekt az infó? Én ezért nem is kerestem...
zandras · Tag · Üdv Punca! Mult héten irtam jelentést a T. VL-nek de ezek szerint nem igazán érdekli a szerkit. Anitával én is beszéltem de még nem sikerült felkeresnem. Egy beszámolót feldobhatnál a hölgyröl. Köszi elöre is. Köszi neked is Világjáró.
Amugy Szofi egy lópós kurva az egész társaság leirandó.
Előző üzi: Anita05 Budapest IV kerület,Úpest-Központ
A Szofi nem a saját képeivel hirdet(Debrecen)a képen Anita05 látható és Én voltam nálla Nincs iylen hirdetés
Nincs ilyen hirdetés
Néha én szóba állok magamal..ez már baj:)))??
Szia Heineken star.Szeretném meglátogatni Krisztát(25).Tudnál esetleg egy beszámolót küldeni?Elöre is köszönöm.