Oly mértékben nagy, hogy megyek sláfenelni.
SEGAsztok.
'cakát.
Oly mértékben nagy, hogy megyek sláfenelni.
SEGAsztok.
'cakát.
Minden a régi.
Tényleg nagy a csend itt.
Szia QC... Mi ujs veled?? Behalt a beszélgetés itt ...Sehol senki..
Helló
Mint ahogy már WhiteLadyről korábban is írták: valóban kedves, kultúrált és tiszta a hölgy és a környezet is.
Másik hölgyet nem ismerem.
Helló, vasárnap és hétfőn (13-14-én) is elérhető vagyok 09-18h között.puszi
Üdv MT-k! Még sosem voltam szolgálható leányzónál, tudtok valakit ajánlani? Aki megbízható és kedves. Kriszta (25) és WhiteLady (34) tűnnek a legjobb választásnak.
Ott a pont ;-)
humm · Kvázi-tag · Esze Tamás?
Sziasztok Fórumozók!
Leonidasz 101, sajna nincs infóm a két hölgyröl, minden esetre kétségeim lennének Niki miatt, mert nincsenek feltöltve az adatai, amúgy csinosnak tünik. Dóri 23 szerintem rendben van, nagyon is! Ha ilyen testhez még némi kedvesség is társul, akkor tuti a buli. Nagyon jó az ízlésed, én is a hasonló hölgyeket csipázom. Ha lesz tapasztalatod, akkor kérlek oszd meg velünk! :-)
Más: Urak! Véleményem szerint, azért van a fórum, hogy megosszuk a tapasztalatokat! Én azért írom le a véleményemet, tapasztalatomat (van elég sok), hogy segítsek elkerülni az átbaltázásokat minden "kollégának". Sajnos a hölgyek között van sok trükkös csajszi, akik külömböző neveken térnek vissza, nem a valóságot tükrözi a fotójuk, stb. Ezeket a hölgyeket "gyomláljuk" ki, közösen! Segítsetek ebben!
Köszi! Hi!
Pacsi Úrak!!Segitségetek kérném:Dori 22,Niki 23 ról esetleg valami tapasztalat valakinek??Mónika 29 el lehet hogy nehéz picit egyeztetni de teljesen korekt és jó a müsor Én csak dicsérni tudom mindenkinek...Én még biztos megyek hozzád Mónika..Segitségetek köszönöm...
Megyek sláfenelni.
SEGAsztok.
'cakát.
Elnézést a megszólitásért tisztelettben tartom...
Ja és inkább maradjunk a Mester megszólításnál.
G K már biztos ráncolja a szemöldökét :))))))))
Ennyi erővel az orrodat is kifújhatnád, meg hányni is lehetne...
Szia Lord K:))))
Tudod ez amin gondolkodtam, mi benne a szex, bennem van egy kis perverzió,, az biztos, de normális kereteken belül,,, de hogy pisi szex... és van aki megkérdezi telefonba..
A véleményem: gusztustalan, aberrált és nem tudom, hogy mi benne a szex.
Ennél fogva nem tudom, hogy mi az izgató benne.
Nem vagyok szent, de a normális dolgokat szeretem.
Sziasztok gyerekek...
Mi a véleményetek a pisi szexről... mi izgatja a férfiakat benne??
Sziasztok!
A VL-en hirdető Regcsikéről ( 70/353... ) volt valakinek tapasztalata?
A hangja kellemes, csak nem tudom eldönteni, hogy mi legyen.
Üdv: Thomika
Czelder Orbán út? :)))))
Enikő23-ról még nem tudok írni,nála még nem voltam.Viki21 nagyon ajánlott kategória!