Üdv!
Ahogy látom, remekül érezted magad!:) Itt vagyok ám, de csak olvasgatok!:D
Üdv!
Ahogy látom, remekül érezted magad!:) Itt vagyok ám, de csak olvasgatok!:D
Grófot nehéz 4 nap alatt kiismerni, biztos van még a tarsolyában ez-az. :))) Úgyhogy csak vigyázz!
A vármegyékről nem hallottam, de azt tudom, hogy Magyarország leszünk Magyar Köztársaság helyett és Viktorunk most kíváncsi, hogy hogyan hat ez a nép közérzetére. Az enyémre sehogy, amíg nem kell az okmányirodában sorba állnom, mert ki kell cserélni a személyimet, lakcímkártyámat stb.
Sajnos ma van az utolsó együtt töltött napunk, Bush még mindig nem volt meg, fél a masszázsomtól is. Nem tudok vele mit kezdeni. Tipped? :)
Köszi öregem!
Nem mondom, jól esik a dícséret. De az mégjobban, hogy te is jót szórakoztál! Igyekszem majd még osztani az ilyeneket, de legalább Gyusziék most kussban vannak.
A Dan Wesson-féle módszer? Látom vannak okos és talpraesett fórumozók, akik veszik a fáradságot utána nézni a dolgoknak. :)
Az oké, hogy tetszett az utalás, de nincs igazam?!
Más...
Látom, te inkább Debrecenben írsz. Ott kit/kiket ajánlanál?
enemy csak simogat
Böbike hadjuk kissellőt érdemes kiprobálni csak rövid ideig érhető el 9 től 2 ig.Chézi aranyos de nem a legjobb ...Én ennyit tudtam segiteni
A Grófnak még mily egyéb rejtett tartalékai lehetnek?
Vízipipa mi? Nehogy még szellemet idézzen, esetleg dementorokat küldjön rám (ill. Chuckra).
Ja, volt a TV-ben, hogy Orbánék vissza akarják állítani a vármegyéket.
Akkor tényleg méltó helyére kerülhet vissza emberünk.
Welcome után jöhet az Earl of Hajdúság...
Helló Hs
Jöhetnek az írásaid!
Megint végigolvastam a Gyula-féle részt, és mondhatom, igen jól szórakoztam. "Szegény" lányt ilyen elegánsan a sárba taposni nem mindennapi inteligenciára vall.
És a csattanó a végén, a Dan Wesson-féle utalás...
Zseniális (kösz Wikipédia)!!!
Üdv
:D Te is jól vagy, látom! Mi vacsora után összeülünk körbe aztán vízipipázunk.Arra is Gróf tanított meg. :)
Lehet, hogy már találkoztunk...
Masszírozd már jól meg Busht, aztán végre kibújhat a szög a zsákból :)))))))))
Gróf meg persze, hogy fizet, a név kötelez. Ő egy úr. Én is mindent az ő számlájára íratok.
Wellness, tejben-vajban fürdés, hájjal kenegetés, tüzelő szukák erotikus tánca, bujálkodás, meg egy fé' kőte meg egy bósodi :)
További szép estét mindenkinek.
'cakát.
Akkor találkozhatnánk mi is. Chuck és GK kezdenek összebarátkozni, ez köszönhető a két nagy darab biztonsági őrnek is.
Bush és én egyre közelebb kerülünk egymáshoz, nem is csúnya. Nekem ő a legszebb. Már nagyon kívánom, de ez titok, nem kell róla tudnia, csak neked súgom meg.
Amúgy te mivel töltöd az időd? Minden van, csak drága egy kicsit, de szerencsére Gróf fizet mindent, nagyon gáláns.
Csókollak drágám.
Köszke Heineken star! Már majdnem ott tartottam, h felhívom. Akkor inkább kerülöm. Megvárom míg a Kriszta elérhető lesz.
Ha nagyon nem találom, akkor megkeresem majd az Esztert.
Akit még javasolnék neked:
- Eszter 29 vagy
- Vanda 20.
Hali hatas!
Hogy Szami babáról tudunk-e valamit? Nos, a válasz: igen! Mégpedig azt, hogy nagyon nagyívben kerülendő! Eszedbe ne jusson elmenni hozzá, csak ha van sok felesleges pénzed, ha szereted magad veszélynek kitenni... stb. Tehát eszedbe se jusson oda elmenni! Ez a lány már rengeteg néven hirdetett. Korábban Gyulaként hívtam őt, illetve a ratyi strigóját. Keress kulcsszóra és írd be, hogy: Gyula.
Minden jót!
Kösz srácok a tippeket. Sajna Kriszta egyelőre nem veszi fel a telefont. White Ladyé ki van kapcsolva. Úgy látszik szünnap van. :) Szami Babáról (22) tudtok valamit? Hangja alapján aranyos.
Milyen véleltlen, én is pont ott "nyaralok".
Chuck és G K hogy jönnek ki egymással?
További jó szórakozást.
Tedd azt, amit legjobban szeretsz...
Üdv
Dundika (47)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc ·
Kedves Mira !
Ha nem vetted volna észre ez egy fórum oldal és nem hírdetési felület!Ha valaki kiváncsi rád megkeres más oldalakon is.
Üdv:Dundika.
Kedves Pircsi és QC!
Bush, Gróf, Pál, Jampec, Chuck és én a sümegi Hotel Kapitányban töltjük a hosszú hétvégét. Most más gépéről írok, a billentyűzeten ugyanott vannak a betűk.
A hangulat nagyon jó, kezdünk összebarátkozni, csak még néha összekeverem, ki kicsoda.
Bushal jókat beszélgetünk a szexről, még nem próbáltuk ki, hátha rámegy a barátságunk, úgyhogy vacilálunk, megéri-e, vagy sem.Esténként matek versenyfeladatokat oldunk meg közösen, ez jó. Gróf sokat beszél, leginkább Pállal, mert ő érti, mit mond. Chuck úszni ment, aztán befekszik egy masszázsra.
Jampec nem tudom, most hol van, nem mondta, eltűnt. Lehet, hogy sétál a várban.
Szóval mindenki megvan. Nem tudom, Ti miért nem jöttetek? :)
Sziasztok!
Gináról tudtok valamit? Elérhető? Elérhetősége megvan valakinek?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A
nevü hölgyről érdeklődnék és arról h melyik utcán rendel?? A választ nagyon megköszönném! ÜDV!
Én meg inkább Krisztát ajánlom :) igaz WhiteLadynél még nem voltam, de az biztos hogy Krisztánál nem csalódhatsz, és benzinre is több marad a zsebedben :)