Köszöm az infót--megkeresem azt az oldalt--szia
Köszöm az infót--megkeresem azt az oldalt--szia
Jellegzetes hiba pl: az ágy valszeg még háboru előtti,semmi rugó,riasztó a huzat,recseg-ropog,két kicsi egymás mellé tolva,stb...a fürdőszoba pedig olyan,mintha a házat anno épitő brigád használta volna utoljára...némely esetben tusfürdő sincs,a törülköző mérete pedig megegyezik egy zsebkendő méretével...a hölgyek törekednek a minél olcsóbb albérlet kifizetésére,ezért sajnos ilyen a háttér,általában ilyen esetben a qva néni is igénytelenebb... De jó pár esetben összedobják a lóvét egy igényesebb lakásra,odafigyelnek...ez a jobbik eset.
A hölgyike-akivel egyébként nincs is gond- amugy a kuruc brigadérosról elnevezett utcában rendel, aki pedig már volt ott,az tudja,hogy mire gondoltam...
okok:)
Figyusz, lépjél egy kicsit nagyobbakat, Ők ajánlott lányok Pécsen (igaz, nem a legolcsóbbak, de van színvonal és minőség):Nicolbaby,Lara 36,Mónika 29,Klaudia 35,Lilu 25,Eliza 36 -csak Ő nem pécsi.
Úgy nagyjából a jobbak Pécsről.
Kellemes durrogtatást! Ne sajnáld a patront, szorítok neked !!!!!!
Csá, csá, csá !
Hi!
Nyilván volt aki vette az adást, de én pl még speciel nem voltam nála, így nyilatkozni sem tudok...
Amúgy ha jól emlékszem egy *** moderálva *** felraktak valami videót róla, azalapján egész jó a műsora!:)
Akkor megpróbálom mégegyszer hátha idefigyel valaki---- a nagy cickós budainál rendelő Heniről érdekelne minden infó!!!!----Kössz
Sziasztok!
Vigyázzatok Maya25 -el!Csaló!Ellopja a pénzetek!...TÖRÖLVE....,plussz bérelj panziót!Buta kislány:)VIGYÁZZATOK KIRABOL!Nem tudom miért engedik hirdetni itt!Állítólag nemi betegségei is vannak!VIGYÁZAT,VESZÉLYES!
Sziasztok
Néhány hölgyről szeretnék infót kérni
Elsősorban chézi és llola érdekelnének
illetve:
böbike (korábban szopókirálynő néven futott)
kis sellő
kitty 36
kelly 24
betty 20
Nem tudom szabad-e reklámozni de egy bizonyos oldalon ahol beszámolókat lehet írni, nem valami aktív a debreceni közönség, ezért itt kérdezném meg a hölgyekről titeket
Szia ilko..itt vagyok még...
Üdv!:)
Van még valaki? Hát mint egy másik topik mutatja így jár az ember, ha leírja a véleményét. De sebaj, ettől még nem fogok hazudni!:)
Ha már senki, akkor Jóéjt!:D
Valóban minősítettem Nicolt, Mendit és KicsiLaurát is, igaz? Te idióta...
Dehát ez van, nyilván olyan fórumozó is akad, akinek még az olvasás is nehézséget okoz, pláne értelmezni egy hszt.
Kamu szöveg? Már bocs, de nem szoktam hazudni, úgyhogy ez nem nyert. Egyébként is sokkal jobban érdekel azoknak a lányoknak a véleménye, akikhez rendszeresen járok, és akiket bírok, mint egy névtelen senkié, akikből ezerszámra fordulnak elő a neten! És ha valóban elolvastad volna amiket írtam, akkor azt is láttad volna, hogy bizony sokan egyetértettek velem, és bizony egyáltlaán nem volt kamu amiket írtam, hanem a valóság.
A hszod hangneme pedig pont nem engem, hanem téged minősít...
További jó mocskolódást.
Hagyd csak, ha tényleg visszaolvasott volna nem írna marhaságokat...
Szép álmokat.... neked is Katoka...
El is hiszem rólad:)
Ellenberger himpellér most megyek aludni, mert holnap korán kelek, és már most is nyúlik a képem.
Amennyiben még maradtok, ebben az esetben további jó chatelést.
'cakát mindenkinek.
Olyan hangokat tudok kicsalni belöle.. hogy elovadnál hallatán:))))
Az oboát kihagytad
Az anyám ideges úristenit....
Komplett zenekar vagy :)))))))
Pontosan ebben a bejegyzésében is írt jókat lányokról...
Elhuzom a nótád:)))) de tudok furulyázni is:)))))