Sziasztok. Fiatal megbízható csinos lányt keresek,aki szereti a 69- et vagy csak ha kinyalják rendesen! Csak tiszta ápolt lányok érdekelnek. Aki tud ne tartsa magába. Jöhet priviben is. Köszönöm.
Sziasztok. Fiatal megbízható csinos lányt keresek,aki szereti a 69- et vagy csak ha kinyalják rendesen! Csak tiszta ápolt lányok érdekelnek. Aki tud ne tartsa magába. Jöhet priviben is. Köszönöm.
Azért csak figyelmesen Diával. Mást vállal a telefonban, és mást a helyszínen.
Mi történt? Legalább az ágyban jó volt?
Tegnap sikerült Kiimberlyt meglátogattni,a csaj mennyország. Gyönyörű arc olyan tekintett hogy elolvadsz, hibátlan test, kedves beszelgetős. 10 listán 11.Együtlét során nem nyafog igyekszik kedvedre tenni igazi baratnős érzés vele lenni. Remélem jön még felénk.
Sziasztok!
Keleti városrészben vannak szolgáltatok?
Sziasztok!
Pillangónál volt már valaki?
Érdemes meglátogatni?
Sziasztok!
Maya Pearl érdekelne!
Érdemes hozzá ellátogatni?
Volt esetleg mostanában valaki?
Múltkor is egy kis csalódás ért többet nem szeretnék!
Előre is köszi!
T
Lizike (Győr) felhasználóval vigyázzatok. Szép és profi tolvaj.
Lizike (Győr) felhasználóval vigyázzatok. Szép és profi tolvaj.
Egyszerű:
- ha van lakásod akkor lehet együtt fürdeni
- ha nincs lakásod akkor találkozhatsz vele autóban
Talán azt jelenti, hogy nem egyből indul a l'amour, hanem előtte mindkét fél elhasznál egy-egy nedves törlőkendőt.
Hiába nézegetem időnként az "autós" hirdetőket, az ilyen technikai jellegű dolgok miatt mindig háznál kötök ki. Szóval a fenti választ kéretik nem véresen komolyan venni. :)
Úgy gondolhág hogy a kocsiba is együtt tudtok fürdeni😂
Azt, barátom, hogy farka van!
Nem értem egyeseseket, autós kalandot vállal, de ott van ,hogy együtt fürdés is a vállalok cimkéknél. Lehet én vagyok tudatlan, vagy csak annak akarnak nézni.
Apróból Amira?
navazz.....
tényleg ennyire nem finom??;-)))
vagy nem jó??;-P
nennyó..... mindig tanulok vmit én is...:-)))
üdv:
spray
Érdekelne engem is a hölgy..
nocsak...!:-)
tán nem finnnommm a nunninyallintás??;-P
üdv:
spray
Nilu
Sziasztok!
Virág 39 valakinek infója?