Igen. ....és valóban az összes korosztályban van ilyen és más nagyobb jellegű komoly probléma! *** moderálva ***
Igen. ....és valóban az összes korosztályban van ilyen és más nagyobb jellegű komoly probléma! *** moderálva ***
Bocsánat! ez az észrevétel a múlt héten még Sopronban hirdető másik Barbyra vonatkozik!
Hali. Komolyan gondolom. Van már tapasztalatom benne.
Persze-persze, van ez a "róka és a szőlő" mese.
Úgy gondolom te nem "szűkölködtél"!
De, további szóra sem érdemes...😊
Szep estét hölgyek !
Ezen a héten Debrecenben hétfőn a nagyállomás troli buszmegállóban lettem figyelmes egy fekete hajú teltkarcso lányra ! Rajtad piros feiso volt és fehér nadrág. Tetoválást láttam a jobb valadon. Autoval eppem a felhajtora kellett indulnom. Mire sikerült vissza jönnöm eltűntel.. Felkutattam a környéket már és nem ismernek vagyis nem jártam sikerrel. Régebben az új részen is laktam az ispotaly lakóparkban ahol még nem kérdeztelek.
Kérlek jeltkezz ha mégis tt vagy az oldalon, vagy valaki ismerne a hölgyet. Köszönöm szépen.
badbooy@citromail.hu
Igen, itt Nyíregyházán amúgy soxor több volt a tehetséges, mint nálunk...
"Szűkkörű csapat"...😂🤣 Jó hogy ezt csak a vendéglátó tudta, hogy mennyire szűk a csapat! 😁 A "jóleső érzés" rögtön cserés lett volna...🤣
Csak pislogok itt!
Lassan úgy érzem magam, mint aki szembe megy a forgalommal!😅
Úgy érzem, hogy rajtam kívül a többiek a nyugdíjas klubbot preferálják!🤣
Meg tudta ezt tenni ezt más is Debrecenben.
Egy páran tudnának igazolni...
Csak, nem mindent íragotunk ki.
Meg aki tudott még hozzá járni, azt valószinüleg jóleső érzés járta át, hogy benne van a szűkkörű csapatban, ami nem mindenkinek adatik meg!😊
Miért? Annyira gáz? 🤣 Csak kipróbálnám már egy Grand milfel is 😁
staffi · Őstag · Azert anno az Aniko se volt gyenge aki a vasvarin kezdte meg a ferencz köruton is volt a nagy mellű Dóraval.... Neki(k) is komoly vendégkörük volt😉
Komoly vendégköre lehet, ha ezt megengedheti magának. Nyílván volt mögötte valós teljesítmény is, amire alapozni tudott. Ezt korábban csak Diamond Gina vagy Daniella tudta megengedni magának, vagy Debrecenben a fekete Niky28.
Akik soha nem fognak fórumot olvasni, de rendszeres "félre járnak", azokkal nincs mit kezdeni. A többiek már nem nyalják be, akiket legalább egyszer beforgattak.
😂 Néha úgy érzem, mintha csak én lennék fordítva bekötve! ...de látom mégsem vagyok egyedül. (?) A heti/napi aktuális lista arra érdemes üdvöskéit megnevezve a "srácok" mintha direkt húznának....
Szia! én próbáltam, egyeztettünk időpontot, majd a helyszínen hívtam, telefon kikapcsolva. Majd mikor újra elértem flegmán lerázott, hogyan képzelem, hogy még ezek után keresni mertem! Emberileg nulla!
Sziasztok!
2 pasi 1 lány felálláshoz keresem 40 alatti férfitársamat, kizárólag heteró alapon. Kérem csak olyan írjon, aki komolyan gondolja. Hirdető lányhoz mennénk.
Nándi · Őstag · Komolyan gondold, hogy lessz aki dicsekedni fog vele? :D
Mivel csak visszajáróst fogad hiába keresnéd idegen számról úgysem veszi fel:)
Kellett hozzá kitartás az tény...
És már csak ma van.
Helló, Panna 57-nél volt valaki már? Szemezgetek vele már egy ideje, bevállalós is. Valakinek tapasztalat? :)