Hiába gondolkodnak, úgyse találják ki.
Egy lány, aki meccset néz...
De a 2. félidőt már nem nézem.
Nem érdekel, meg a képem is kezd nyúlni.
Hiába gondolkodnak, úgyse találják ki.
Egy lány, aki meccset néz...
De a 2. félidőt már nem nézem.
Nem érdekel, meg a képem is kezd nyúlni.
Ennél. :DDD
Minél pasibb?
Nem elé, ha én hiszek neked? A többiek meg gondolkodjanak csak, hogy ki vagy!
Csak hiányoztál. :)
Voltam én már fiú, lány, enemy-testőr, Chuck, stb.
Bocs-bocs-bocs, csak meccset néztem
Jaj, elfelejtettem! Olvastam, hogy valaki megvádolt, hogy lány vagy. Ahhoz képest nagyon fiúsan írsz. Valljál! Most akkor mi van? Ki is vagy te, fiú, vagy lány? Szerintem ennél pasibb nem lehetnél, de ez csak az én véleményem. :)
Helló mindenkinek! Ma délután voltam az előttem említett Lauránál! Mikor beléptem az ajtón kellemes meglepetésben lett részem! Egy nagyon szép nőt láttam magam előtt köntösben,mikor ledobta magáról akkor is meglepődtem! Szexi fehérnemü jó test szép arc! Felvan a lehetőség ajálnva a tusolásra is és nincs senki senki a lakásban csak ő!!!!!!!!! Nem dob ki a végén! Aranyos ajánlott kategória! Valaki kérdezte multkor a Glóriát! Na vele is ez a helyzet,tiszta normális hely jó nővel jó szolgáltatásokkal és megbízható egyedülállő!!!! Remélem kielégítettem a kiváncsiskodókat! Jó vadászást mindenkinek!
Most meg hol a csudában vagy QCp?! Itt várok rád!
Virgács újonc, 1-et írt, az Anita gyönyörű. De hogy hol?? Lehet, hogy csak kikívánkozott belőle.
Na végre! Szia. Nem kecskével bővítek. A legújabb divat a birkafight. Sok birka, patarúg, patarúg, patarúg... kaputt. :)
Képzeld, ma meg lettem monyazva beleegyezésem nélkül!! Felháborító, nem? Azért ez már nagyon extra. Csak úgy, sutty.
Na de ki az az Anita? :-)))))))))))))))
És virgácsot hol lehet megnézni?
Elaludni én sem tudok nagyon hamarabb, csak erőltetem. Reggel meg kínkeservesen kelek.
Az új bizniszed meg akkor lesz igazán virágzó, ha az ötlet mellett a birkákat is lopod :-)))
Sőt, bővítsd a kínálatot kecskével is.
Hááááááááááááááááááát...
zandras · Tag · Nos, Nórikával én is szivtam.....küldtem megerösitést is, söt még én vártam rá a ház elött!!! Fzetés után siess zuhizni, aztán siessünk mert vár valakit. Miért nem fizetés elött mondta??? Távozáskor az összes batátnöjével összefutottam az elöszobában. Logisztikai promlémák???? Vagy csak egyszerüen lehuzás.............
zandras · Tag · Üdv! Fruzsinával már majdnem sikerült randevuznom, megbeszéltük az idöpontot de mire kiértem a viztoronyhoz már nem vette fel a telefont.................:):) Angyalkának a fotók alapján vagy a sulyát vagy a magasságát elirták egy kicsit..............
Sziasztok Titkos és Sergio!
De sajna ennyit sem érdemeltem tőlük.Ezzel nem tudok mit kezdeni,benyelem.Jelzem,én sem azért ülök itt,mert nincs jobb dolgom.Tehát,ez pro-kontra megy.
Ha mindenki fair lenne,ilyesmi nem fordulna elő.Szóval higgadjatok le,vannak hernyó lányok,és hernyó pasik,ezen kár vitázni!_Ha mellényúltál,keress máshol,nem gond.Mi is nyúlunk mellé.Ennyi.Talán az a lány is besokallt,mire te jöttél.Nem baj,van még elég.Ne bántsátok a lányokat,nekik sem könnyű.Sőt...
Na,szép napot mindenkinek,legyetek jók!puszi
Sziasztok
Tud valaki infót Angyalka(25), Fruzsina(21), Inez (33) vagy Kinga(24)-ről?
Előre is köszi a segítséget.
Zsolti
Sose fog....Egy lehúzós picsa aki hülyének néz minket.Meg nyominak.Majd vki jól elveri,remélem minél hamarabb.Ő megérdemli.