Puszi, jó élvezkedést!
Puszi, jó élvezkedést!
Puszi mennem kell... holnap beszélünk...
Mér? Mennyi az annyi? Na jó, nem bosszantalak. :))) Általában gazdagék a zsugorik.Menjen az út szélére, aztán ott alkudozzon!
Miért nem mondtad neki?
Köszönöm a választ nagyon kielégítő volt!:-)
NE bosszants Kató:))) Akkora mercivel jön, hogy lakásnak jó lenne. oké valoban nem sok idő,, de 2000 és most olvasom itt, hogy van ilyen...basszus... nem tudom egy pasi mennyiért szopna le valakit, vagy nyalna ki akárkit..
Na mi van? Drágának találtad? :DDD
SZIASZTOK..
Apám, BERÁGTAM..Nagyon mikor olvasom,hogy 2000 ft egy francia.. akkor eszerint, én egyedül bérlek egy lakást szóval.. 30 ember leszopok meg lesz az árra...Hurrá....Hülye.. Elmebetegek:))))
Sziasztok fiúk!
Lássuk csak,szép sorjában:
ilko:Bármikor erre jársz,szeretettel várlak,remélem rád is érek majd!:))Maximálisan igaz,amit írtál,az emberek úgy általában véve elég jól el vannak látva rosszindulattal,és nem röstellik ezt ki is nyivánítani,ahol csak lehet.Sajnálom őket,nehéz lehet együtt élni magukkal,ha ilyenek az érzéseik.De a fórum ettől függetlenül hasznos dolog,szórakoztató tud lenni -nekem:))
Kedves Titkos!
Sajnos nem írhatok le itt ilyen adatokat,de tényleg bízom benne,hogy a héten fent leszek az oldalon végre.
passeng drága!
Ügyes fiú vagy,igen,az lesz az a telefonszám!Megtalálsz rajta,keddtől szombatig működöm,vasárnap-hétfőn szervizelem magam:))
puszi nektek!
Ha én vagyok a haver akkor lehet.Réegebben beszéltem vele,mert én hülye kísérleteztem.Régebben ezt mondta és most utánna se tudok járni,mert nem jó az a telóm amiben benne van a privi száma.Egyébként ha abba hagyta én annak is örülök,kedves és normális megérdemli,hogy boldogak legyenek az új pasijával.Remélem így van.Csak akkor most hova!???
Szia pircsi!
Köszönöm az elismerést,ezek szerint én is gratulálhatok neked ugyanez okból.:-)Szerintem ezt mindenkinek csak addig lehet csinálnia,míg tisztességesen megy.Bár a jó csajoknak szerintem csak használnak a rosszak.Úgyhogy,aki úgy látja jónak,űzze csak a mi karjainkba a srácokat,nem?:))
puszi
Sajna még a haver is gyenge infóban.... :))) Befejezte én úgy tudom, és igazából szerintem több volt benne, hogy ezt csinálja! Normális csajnak ismertem meg én is, és sok sikert kivánok neki!!! :)
Szia! Suzy 70/500-4959
Grüss Gott! Erre nincsen senki?? Nahát! QCp, Piroskám? Aztán majd nem érek rá estig ám.
Hello!
Nóri (22) ről valakinek vmi infója?
Alexa!
Hülyék sajnos mindig lesznek, nem akartam én senkit rád szabadítani.
Ha egy lány megérdemli, akkor igenis jó beszámolót kap majd tőlem. Ennyi az egész.
Ha én is igényes vagyok a munkámra, akkor legyetek Ti is!
Heni (25) Tatabánya.
Ismét Tatabányán jártam, hát gondoltam adok még egy esélyt, hogy javítsák pozíciójukat az ottani lányok.
A fent nevezett hölggyel (akkor még azt hittem) megbeszéltem egy randevút. A helyszín régi lakónegyed koruknak megfelelő
állapotú épületekkel. Csengetek, felmegyek, ajtót nyit egy viszonylag csinos SZŐKE hölgy. Ok, gondoltam a barátnő, mert a barátnő tényleg szőke.
Kedvesen beinvitál. Kérdezem, hogy a fekete hosszú hajú lányt keresem, aki a képeken szerepel. Mondja, hogy Ő nincs, de van egy másik SZŐKE kolléganő is a lakásban. Ismét kérdem, hogy a fekete hol van, akivel beszéltem. "Háááááát az sehol"- habogott. Akkor illedelmesen megköszöntem és távoztam.
Kérdés: Miért nem árulja el a telefonban, hogy Ő tulajdonképen nem a fekete, hanem egy szőke, sőt akár két szőke is lehet...
Kár, pedig...no de mindegy újabb megerősítés számomra, hogy Tatabányánál nem szabad lekanyarodni az autópályáról, hanem inkább vissza Bp-re, ahol az ember sokkal ritkábban csalódik...
Hát ez nem túl jó hír! Én pl ha elmegyek végre Debrecenbe, a fő ok ő lenne... Na mindegy, azért bízni továbbra is bízok, hátha!:)
Helló Drága Kató,ügyesen leforditottad:))))
Hali!Érdekelne par csajrol velemény.Cleo20,Szendy35,Laura43,Helga40,Kinga22,Gaby27 egyenlöre ennyi;)nagyon sok jo csaj van itt ,de nem szeretnek ott rájönni,hogy jobb lett volna ha kiverem!!!elöre is köszi mindenkinek aki segit!