Szia Pircsi!
Köszi, megvagyok, de ritkábban nézek fel, mint régen. Veled mi van, hogy mennek a dolgos hétköznapok?
Szia Pircsi!
Köszi, megvagyok, de ritkábban nézek fel, mint régen. Veled mi van, hogy mennek a dolgos hétköznapok?
Kedves Anett!
Mivel mostani befizetése előtt külön értesítést követően sem rendezte a díjat a megadott határidőre, az akkor aktuális megrendelését töröltük, regisztrációja pedig átkerült ingyenes felületre. Most megrendelés nélkül befizette a díjat, Szerkesztőségünk rögzítette is befizetését, ennek ellenére hirdetése valóban nem jelenik meg oldalunkon, mert Ön még nem töltötte fel hirdetési anyagát, így nincs mit megjelentetni.
VL
Szép jó reggelt!
Érdeklődnék Netty-ről van valakinek infója?
Most felrakott képei nagyon meggyőzőek!!!
üdv
Szia bélapapa!!
Örömmel láttom itt vagy...hogy s mint??
Igen elég szaporán koptatjuk az ujjaink hegyét..
Nagyon jó!!!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Most nézem, 4500 hozzászólás lett írva az elmult időszakban, ez már valami!!
Barbara (25)-nél járt mostanában valaki? Szívesen olvasnék róla. Köszi.
Alexa!
Nem állítottam, hogy "topis" voltál. A töltöttgalamb stimmel, és igen minden embernek más teszik, van akik a vékony lányokat nm kedveli. Lehet, hogy egy kutya volt, annyira már nem emlékszem, végülis nem is a kutya volt a lényeg szerintem. Henit pedig nem sikerült megismernem sajnos. Ha gondolod a szem-száj "tátó" dolgot írd meg a kotkotkot75@freemail.hu címre. Nem izgulok, Téged is szívesen kipróbáltalak volna...
Sziasztok...
Én sem a meccset néztem:)))) és pont kimaradtam mikor Bélapapa itt volt,de sajnálom
Katókán a tegnapi sms.t töröltem,a régi számod meg nem él ugye??
Hát akkor 'Dear Géza see you tomorrow'
Üdv és 'cakát.
Willkommen!
Én nem néztem meccset, de csak most értem ide.
Jóccak mindenkinek! Holnap Pircsi és QCp feltétlenül idekéretik még! Álmodjatok szépeket!
Csók: Géza
Félidő van?
Csak nézem a meccset.
Na mi van? De csend lett! :DDD
Azt mondja fiam, hogy nézzem meg a potty.org-ot! Megnéztem, háááááát! Ez egy állat!!
Ilyen helyszínelőket, meg gyilkos sorokat... Azt nézem, mert " Mézga Géza vagyok, nem lopom a napot. Nyakamon a csacsika család..." :)))
Ott mit adnak?
Nem, átmegyek inkább a Coolra. Én rendetlen férfi vagyok. :)
Szia Géza!
Igen, ma este meccs van. Te nem nézed, mint egy rendes férfi?