Jut eszembe, QCp! A szőkék a gyengéid? Mielőtt jössz, be kell szereznem egy szőke parókát! Szólj időben! :)))
Jut eszembe, QCp! A szőkék a gyengéid? Mielőtt jössz, be kell szereznem egy szőke parókát! Szólj időben! :)))
Szia neked is! Már megcsaltál? Itt várlak Veszprémben, neked meg kalandoznod kell. Szép!
Szép napot! Te már megint éjszakáztál! :) Most meg alszol, mi?
Ja és a lényeget nem is mondtam!
Meglátogattam "Krisztátokat".
Valóban nagyon kedves, ritka az ilyen lány, jókedélyű, tiszta, a hely tényleg átlagon felüli, pihe-puha nagy ágy, stb.
Nincs TP, telefoncsörgés, gyanús zajok...
Elmenetel előtt csokival, üdítővel kínált.
És úriemberként viselkedtem természetesen, bár én mindíg ilyen vagyok :-)
Úgyhogy tudom, hogy te is olvasod Kriszta: köszi mégegyszer :-)
(bár a fiúk zavarba hoznak a sok dícsérettel)
Üdv
Tud valaki valami konkrétumot Mesiről? Szerintem nem ő van a képeken!
Ugyan ezt tudnám én is mondani! Ha én megbeszélek egy időpontot ahhoz tartom magamat és úgy szervezem a napomat!Amennyiben 1, esetleg 1.5 órát kér mire ráér akkor érjen már rá és ne akkor közölje velem ,hogy még 30-40 perc, amikor már ott állok az ajtóban. Még ha azt mondja,h 10-15 perc azt mondom oké, belefér ,nade 30-40 ? :D vicc. Én is ismerek olyan lányokat akiknél sok vendég van és érdekes módon megtudják szervezni!
Ez igen.. volt mit olvasnom utánnatok,,bőséges..
jÓ ÉJT...
Noshát,a tapasztalataim nem túl fényesek a hölggyel kapcsolatban,de mivel már voltam nála,megosztom az átélteket.A lakás elég lepukkant,ahogyan ő is,és azért jó pár évvel idősebb az adatlapján megadott kornál.Vannak még egy páran,ahogy hallottam.A franciája gyenge,és a szex sem nevezhető jónak,látszik rajta hogy csak a pénz hajtja.Úgynevezett kényszerélvezet tükröződött az arcán.Hát röviden ennyi.
Mégis csak erre kacsingatsz (meg Veszprém fele :-)))))))))).
Voltál már nála?
Cleót érdekes módon nem nagyon ajánlgatják, mert ő eléggé megosztja az embereket.
Nagyon csinos és tényleg nagyon szép lány (bár én elfogult vagyok, a szőkék a gyengéim), többször voltam nála, tiszta és kultúrált a hely is. Az árak is átlagosak.
Nekem nagyon bejön, én normális vagyok vele, úgyhogy mindíg normális Cleót kapok. Sőt, egyszer maradt nála pénzem, és 3 hét után nem tagadta le, hanem emlékezett, és "jóváírtuk"!!!
Írásaidból úgy tűnik, hogy nem vagy egy "ősember" (javíts ki, ha tévedek :-))))))))))))))), tehát megfontolandó ajánlat lehet neked.
Üdv
Kelly (24)-nél volt már valaki aki írna is véleményt?
Köszi előre is.
'cakát!
Ne vedd észre!
Jó éjt! :) Holnap korábban benézek.
Nekem kukim még nincs, de a bajuszom már nő. Van mindkét oldalon 3 szál, szerencsére szőke, bár, ha rásüt a nap! :D
Figyu, én régen, mikor még ifjú lány voltam, meccsekre jártam a fehérvári stadionba!
Álmos vagy? Jó neked. Kicsit későn gabalyodtunk össze, lassan mennem kell. Jön Balázs dolgozni.
Való igaz.
Kukim van, meg szőr nő az arcomon :-)