Aranyszőke voltam kis koromban, fehér bőrrel, aztán kamaszodva elkezdett barnulni, akkor vöröses barna volt sokáig. Aztán történt fiammal egy súlyos baleset, majdnem meghalt és hirtelen elkezdtem nagyon őszülni, aztán festés...
Aranyszőke voltam kis koromban, fehér bőrrel, aztán kamaszodva elkezdett barnulni, akkor vöröses barna volt sokáig. Aztán történt fiammal egy súlyos baleset, majdnem meghalt és hirtelen elkezdtem nagyon őszülni, aztán festés...
Tuti elfutnék.
Hát, nem tudom, ki lenne jobban megrémülve?
Képzeld csak el, belekapaszkodnál, paróka a kezedben és egy kopaszra nyírt nő néz vissza rémülten rád! :)))
De milyen volt az eredeti?
Világos padlizsán?
Azt teszem, az eredeti világosabb volt. Sőt festettem vörösre is sokáig, csak meguntam.
Inkább festesd...
Ügyfélkör bővítés, új piacok felkutatása, kapcsolattartás, konkurencia elemzés, termékbemutató...
Akkor nem kell paróka? :)
Csak neked: padlizsánszőke ---> 1. hely :-)
'stét kívánok!
No mi van? Sehol senki? Megjött jó Katónéni. :) Pircsi? QCp? Bushot már nem is kérdezem, majd előbújik.
Drága Blackangel(28)!
Csodálatos volt Veled lenni márc. 12-én délelőtt.Nagyon nagyon kedves vagy, aranyos, fantasztikus élményben volt részem. Azon leszek, hogy minél hamarabb újra találkozhassunk.
Minden jót kívánok Neked! Puszi!
Látom, nem jössz vissza. Porolok, mert vendég jön. Pusz estig.
Az enyém padlizsán, az színes. :) 4. helyezés :(((
S fórumon olvasottak nagyon tudják izgatni a fantáziámat.
Pláne ha "vonzáskörzeten" belül van :-)
A sorrend: szőke, barna, vörös, színes, fekete.
Ejnye-bejnye.
Olvasgatjuk a másoknak írt hsz-eket :-))))
Mondtam, hogy nem fogok szólni, de veled amúgy is kivételt teszek.