Kaposváron Linda elég jó de én most megyek Debrecenbe és ahogy értesültem róla ott is elég jó csajok vannak! Kicsit kikapcsolodom ott is !
Kaposváron Linda elég jó de én most megyek Debrecenbe és ahogy értesültem róla ott is elég jó csajok vannak! Kicsit kikapcsolodom ott is !
Helótok!
Miránál voltam tegnap elég jó csaj egy probát megér! .Kaposvár felhozatal???
Minap kint voltam a 6-on és elég jó csajok voltak jobbak mint a hirdetők.
Piroslámpán hirdető Lindáról ki tud infot szolgáltatni? eddig nem láttam fenn a piroson!
legénybúcsúra keresnék hölgyet, ha valaki tudna nekem ajánlani, hogy kit lenne érdemes felcsörgetni, aki korrekt áron vállalná is!
Ő még mindig rendel azon a helyen? mert én nem találtam a hirdetését:(
hol rendel a városban, és az árak milyenek nála?
A vl-en hirdető pécsi lányok közül vki tud ajánlani csinos, fiatal igényes csajt?
Jimbo!
Használd a keresés kulcsszóra opciót! Írd be a keresett lány nevét, és dobni fogja az összes kommentet, amiben az a név/szó szerepel.
Én egyébként Lillát javaslom. Sőt, súlyos szexmánia esetén fel is írnám receptre!:) Légy hozzá kedves és mennyei örömökben lesz részed.
Szia Gróf Úr!
Beszéltem Andival telefonon, és azt mondta, mikor az általad is felmerült kérdést feltettem neki, hogy valószínűleg mostmár csak Nyíregyen fog nekünk szerelmet adni. Egyébként kissé én is körülményesnek éreztem a vele való telefonbeszélgetést illetve ami az alapján lejött számomra, de sok kedvet nem csinált a dologhoz, pedig nekem bejönnek az ilyen külsejű lányok.
Gyanítom, hogy a képek valóban őt ábrázolják, de nem tudom... én kissé bizalmatlan vagyok irányába (itt a telefonra utalok vissza), de hátha más megcáfol benne. Egyébiránt a tapasztalatom ennyiben ki is merült vele kapcsolatban, már ha ezt lehet annak nevezni.
Tiszteletem minden VADKANnak:)
Háát rossz hirem van!Voltam Nati(22)bébinél:(1 pozitivuma van a hölgynek,gyönyörü a cicije:)!!Azt ennyi!Aktus közben semmit nem szabad,csak ezt hallottam:ne nyúlj oda nem szabad,ne csináld nem szabad!!!!!Szóval nálam továbbra is a dobogón két 1. van!!Virágszál és Dóri!!Ők mennyeiek és persze a már visszavonult Mónika(29)!!Ő volt a Best of!!Ő már csak szűk törszvendégeiből fogad:(Ugrobugri,nagyember,leonidasz??Eltüntetek??Vagy már nem jártok rendelésre???Már a Fórum sem a régi:(
hello én editről meg lilláról szeretnék érdeklődni ha valaki tud valami infot kérem írjon
Rendben, megbeszéljük a kettönk kapcsolatát!!
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok,
Melinda 27-ről ha valakinek lenne friss infója, kérem, ossza meg velem!
Köszönöm!
Te velem ünnepelj, tudod Kato itt mindenkit lecsap a kezemről Bush,,,QCp..
Bár neked megsugom, szerintem Busht el is tette láb alol,, azóta sem látni:))
Szia Kató!
Nekem ugy tünik, te sem vagy egy rutintalan liba:)))Természetesen azt várják, hogy azt nyögd kéjesen..Ahhh . te vagy az Isten:)))szerintem, de nekem ebben nincs nagy rutinom,,, aki hozzám jön az általában valoban szeretkezni akar,,nem csak üriteni..(aki csak azért jön annak én nem mindig jövök be))bár ő sem nekem).és én meg szoktam mondani,hogy csinálja ha kérdezi,vagy eleve ugy irányitom a dolgot,hogy nekem is jó legyen, de tudni kell nekem az egész testem erogénzona:))))bárhova nyul reakciót vált ki, de ha épp nem ..akkor magamhoz nyulok én:)))de akivel végképp nem jutok semmire,azt tudom,hogy bánjak a számmal, vagy a puncimmal, hogy hamar vége legyen, persze mindig vannak kivételek..én sem boldogulok mindenkivel....
Kató a fejen állva az jó lehet:))) de ki áll fején?? vagy szekrényugrás:)))
Szia!
Majdnem a fele!!!
Azért ez elég szép szám már, ezt meg kellene ünnepelni!
Szia Pircsim! A 30-as nem él, csak amit a hirdetésben látsz. Én is onnan lestem a tiedet.
Te, Pircsi? Segíts már, te tapasztalt, rutinos nő vagy. Mit lehet arra a kérdésre válaszolni, hogy "Hogy jó neked?" Nálam ez már önmagában erős libidó csökkenést okoz, ráadásul nem tudom, mit kéne mondanom. Azt tudom, hogy hogy nem. Pl. tekergetik a mellbimbómat, símogatás helyett dörzsölnek... Ezek nem jók. De most erre mit várnak pasik? Balról, jobbról, fejen állva, vagy mit? Aki jó az ágyban, keveset beszél, cselekszik. Méghozzá aktívan. Tőled is kérdezik? Te mit válaszolsz?
Adjon az Isten, drága QCp! Elég bőbeszédű voltál tegnap. Igen, mostantól csak a Gézára hallgatok. Persze megint este jössz fel! No, szép napot!
Szia papi! Géza keze erősen benne van! :D