Akkor te rossz helyen voltál 😳
Akkor te rossz helyen voltál 😳
Na Johanna nem adja fel keresi a kuncsafjait akiket átbaszhat...
staffi · Őstag · Amikor.elkezdett hírdetni nagyon jó volt, utóbbi időbe viszont kicsit megvaltozott.... :(
bbbs · Újonc · Tán 4x jártam így. Az első alkalommal úgy meglepődtem, hogy kikerekedett a szemem. Persze aztán rögtön úgy próbáltam tenni, mintha nem ismertem volna meg. Ő is megismert, de "ismeretlenül" elmentünk egymás mellett. Aztán mikor elmentem hozzá nem sokkal később, szóba sem került ez a kis közjáték.
A következő ilyen véletlen találkozó már nem lepett meg. Egy pillanatra egymásra néztünk, aztán csak egyszerűen elsétáltunk egymás mellett.
2x pedig a hölgynek oldalirányból jöttem, ő viszont nem vette észre, hogy ott vagyok. Nem adtam meg az esélyt a véletlen találkozásnak, elmentem a másik irányba.
A napokban voltam Ella20 nevü lánynál a másikon kedves aranyos magyar lány lehet vele beszélgetni is megbízható amit kérsz úgy csinálja. á*ai átlag még fogom keresni.
Sziasztok! Anikó (25) hirdetőről van bárkinek infója? Köszönöm előre is.
És megis osztod velem..elérhető még?
Kirabolt?
Nekem ő pont úgy volt még, hogy az akkori kedvenc kávézóm teraszán foglaltam el a helyem, amikor megláttam, hogy egy komoly szőke muff is ott ül. Hatalmas napszemüveg rajta, pedig borongós szeptember vége volt, vagy október eleje. Brutálisan nézett ki és szünet nélkül mobilozott egy másik csajjal. Akaratlanul is hallottam. Miközben kijött a rendelésem, elkezdtem nézni a lányok hirdetéseit és egyből levágtam, amikor megtaláltam a profilját. Akkor volt kb egy éve, hogy a kinézetre szinte ugyanilyen Q.vám lelépett. Ekkor Naomi a Bem. téren rendelt Debrecenben. Láttam a hirdetésben, hogy 11h-tól kezd, ekkor még 10h sem volt. Ahogy eljöttem a kávézóból, egyből hívtam, déli 12h-kor már egymáson feküdtünk. 😋 Szerintem a második vendége voltam.
Elzárol tudok infót. 😁
Hercegnőőről tud valaki mondani véleményt ?
Előre is köszi !
Ismerek egyet, soha nem volt fent oldalon.
privatban írj rám.
Én több alkalommal jártam már így, csak simán "nem ismerünk meg" egymást. Pedig az egyik alkalommal konkrétan a csaj szólt ne induljak el mert a kocsi tetején maradt valami. Az Amira kérdés engem is érdekelne pmben is. Illetve a nyirtelki lányról mik a tapasztalatok, vagy az "újoncok" közül valakit érdemes meglátogatni? Nyiregyen bárhol utcán szoktak meg lányok lenni?
Aki figura kiadta önmagát, hogy ő a párja, ő hogy nézett ki?
Igen, jól látod, ez látszik a képein is, ami szerintem pedig azért korrekt, mert nincs elkamuzva az aktuális testalkat. Volt korábban egy hozzá nagyon hasonló szeretőm, ezért mindenképpen fel akartam kóstolni.
Azért tűnik ennyire amatőrnek a szervezés, mert a lányra semmi nincs bízva, csak a vendég felhajtása, ő pedig még így is játszaná az eszét. Mégpedig azért nincs bízva ennél több, mert a vendég érkezése után, már jön a személyi edző "meló", az ajtó is pont azért van mindig nyitva, mert oda csak be tudod vinni a zsét, ki már nem. Állandóan ez megy ezeknél! 5-10 percenként dobálják ki az embereket, mert miután átadta a zsét a nőnek, jönnek a kifogások. ...Ha pedig vergődsz, hogy nem ez volt megbeszélve, akkor rátok nyit az edző, így ezt az egész kamut kompletten lezavarják vendégenként 5-10 perc alatt! De Nándinak igaza van, mindenki ajánlott legalább 4-5 komoly muffot, ott legalább ez a tempó kizárható!
Igen. Elég gyakran jön ide Lana30, Natasa28, Tiffany27, Abigél, most Noémi29 is itt volt, lehetne és érdemes energiát fektetni Ékszer Viki-be, aki nagyon sokat fogyott, feszes barna szolis, ránapozott bőre van. Sugárzik a nő, oltárian áll neki a szép hosszú haj. Milf fronton is van Szofi, Any, szokott lenni Ivon is! Inkább Nyíregyen mostanában....Azért annyira nem 💩 a helyzet!
Szia! Tudnál esetleg linket, elérhetőséget? Köszönöm!
Nándi · Őstag · Pedig csak néhány rutin mozdulat a billentyűzeten és sok alkalommal kiderül ( speciel jelen esetben is) hogy telefonálni sem érdemes!!
Nem igaz, 3 éve "látogatom", 7-8 kg maximum amit felszedett, előtte sem volt vékony. Szerintem még ennyit sem...