Nelly 33 nálam még mindig toplistán van, ma jártam nála 10/10😍 szóval megyek még😎
Gabo30 · Kvázi-tag · Nelly 33 nálam még mindig toplistán van, ma jártam nála 10/10😍 szóval megyek még😎
Akamionos · Újonc · + Denisa, SashaVIP 😏
Rendkívül szép 30-as nőcike, a képei valósághűek. Csak egyszer voltam nála, de szép emlék.
Azért az eredeti, inflagrandi-nak is van egy diszkrét , a többértelműségéből fakadó bája......:-)
üdv:
spray
Nándi · Őstag · Privát nem tudok neked írni! Itt nyilvánosan meg nem osztok meg rólla infót!
Sziasztok
Bella (32) valakinek van tapasztalata? Akár privátban is jöhet. Köszönöm
Sziasztok!
Korábban már érdeklődtem hátha most valaki belefutott a hölgybe! Régen a D. György úton dolgozott, Kitty néven, magas kb 175 cm, vékony, nagy cicik, piros melltartós képei voltak. Esetleg tud róla valaki valamit? Aktív e mostanában?
Köszönöm!
Ácson ismerek egyet
Komáromtól kb 5km 😁
A komáromba Hírdető Szilvit mindenki kerűlje.
Nagyon nem ajánlott
Alexa25-ről esetleg valakinek tapasztalata, véleménye?
Sziasztok!
Csilla 39-nél ki járt a napokban? Rendesen eltudtátok érni?
Hiába hívtam… az ég világon semmi!🥹🥹
Próbálok egy "költői" választ adni a költői kérdésedre (nem biztos, hogy sikerül....):
" Megkaptam a tutikat
Lesz*rtam.
Kis eszemre hallgattam
Besz*ptam.
Tanultam-e belőle?
Remélem....
Hallgatok a Nenndire:-)
Jövőbe'..!"
üdv:
spray
Ivon, Nelly33, Virág22!
Sziasztok! Candy (47) milfet próbálta valaki? Tapasztalat?
Palika28 · Újonc · Nagyon kanosan keltem ma ...kit ajánlanátok?
Az aproban hirdető Manda50 röl szeretnék némi infót? Aki járt nála szívesen venném ha megosztaná velem, jöhet privátba is. Köszönöm szépen
Szendy 55 néven hirdetett a barátnője régebben szőkés röividhaju milf. Répce úton. Azt hiszem maszíroztak csak.
Sziasztok! Ismertek amatőr csajszit komáromban vagy környékén? Aki mondjuk nem hirdeti magát
Voltál Dubajban? De jó neked
Akkor te rossz helyen voltál 😳