Nagyon boldog névnapot kívánok a Márkoknak! :)
Nagyon boldog névnapot kívánok a Márkoknak! :)
Neked is szép napot!
Kató hervadozik, ide jöhetsz, de csak záptojás van :)))
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
Szép jó reggelt!
Ki akar elhervadni? Mert megyek locsolni.
Kellemes farkincás és fészekjárós ünnepeket kíván Eliza és barátnői !!!!!!
Sok szeretettel várunk Minden Vendéget az ünnepek után a fészkek átrendezésére és locsolására !!
Az ünnepek elmúlnak - a fészkek üresek maradnak.
vipvip · Újonc · Sziasztok!
Tegnap sikerült meglátogatnom Niky 24-et , időpont egyeztetés egyszerű volt, telefonban kedves csilingelő hang, jó parkolási lehetőség könnyű megtalálni. Egy szexi miniruhában nyitott ajtót, és rögtön nagyon kedves volt, megbeszéltük h mit szeretnék és mivel zuhuztam mielőtt mentem hozzá igy azzal már nem kellett ott tölteni az időt, vetkőzés és bele is vágtunk a dolgokba, nagyon jol franciázik nem sok kellett h harcra kész legyek, majd többféle pózban csináltuk, közben izgatóan nyögdécsel és simogat. az órát pedig nem nézi. Maga a csaj nagyon csinos szép arcú, és jó alakja van ,szexi szolibarna , nyelv és punci pircing:) a hasán látszik némi fogyási csik de szerintem nem vészes. Összeségében nagyon meg voltam vele elégedve, maximálisan jó hozzáállású. Szerintem még meg fogom majd látogatni
Juditról esetleg tud valaki valamit?
Kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek!!!!
Puszi Nicol
Látod Mókus,te bátor voltál!Nemtom,hányannyi emberke meri bevállalni a kivagyokot,de ez legyen mindenkinek a szíve joga.Csak mint látod,működik.Miért is bántanék bárkit?Attól nekem nem lesz jobb,hogy másnak rossz.Szerintem.Persze a magyar virtus nem erről híres.De ez megint nem az én bajom.
Az ember egy idő után rájön,hogy ha másba belerúg,az ő bokája is könnyen megfájdulhat.Akkor minek?
Na ezzel együtt cupp!
Szia!
Én olyan lusta vagyok, hogy az már szégyen. Meg kéne mosni a hajam, azt utálom a legjobban. Mostmár tényleg levágatom ilyen úszófrizurára. :)))
Sziasztok!
Mindenkinek Boldog Húsvétot kívánok!:) Pihenjetek sokat!:)
Szia itt is Drága!:)
Na kiváncsi vagyok erre a táncfelkérésre mennyien reagálnak!:D
Ide is beírom még, hogy mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!:)
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!:)
Szia Kedves!:)
Hm, ilyesmihez szívesen csatlakozna az ember, dehát a távolság. Meg amúgyis van akivel eltöltöm az Ünnepeket, de ne félj, tuti, hogy előbb-utóbb Rád is sor fog kerülni!:))) Addig pedig vidám mulatozást a csajokkal!:D
Sziasztok!
Nagyüzem?Az mi?Elárulok egy titkot srácok:nem biztos hogy foglalt vagyok,amikor annak látszom.Van hogy egyszerűen csak pihenek.Nem kell aggódni miattam,vigyázok a lelki hovatovábbomra!Vannak most "kényszerpihenők"is ,ezt van aki tudja,van aki nem.Semmiképp nem hagyom elveszni magam,nyugi!
És most még egy titok:az itteni "csevegőpartnereim"előnyben részesülhetnek,ha dobnak egy sms-t,a mikor megjelölésével.Ha mégsem jó az időpont,meghagyjátok hogyan jelezzem,és kész.Tényleg nem könnyű minden hívást fogadnom,sőt lehetetlen.Persze nem biztos hogy ki akarjátok adni nekem a fórumozó neveteket,de aki nem bízik bennem ennyire,annak marad a beolvadás.:)Minden esetre komálom ezt a brigádot itt,ha nem gond.Te meg "grófom",kapd össze magad,és gyere!Ne a kifogásokat keresd,ne nyafizz!:)))Kicsuklak a mózeskosárból!!Na pusszancs mindőtöknek!
Kellemes ünnepeket,legyetek jók!
Szia szerelmem!:DD
Nem locspocsolunk húsvétkor,mert az büdi.Helyette egy csajos szalonnasütést tervezünk,amúgy nőiesen:füstösen ,sörszagúan.Mert ám a csajok is tudnak bulizni!Gondoltam,keresek pár önként jelentkező hímnemű egyedet,színesíteni a délutánt.De azt hiszem,ebben a formában aligha találna bárki fia izgatónak.:))Úgyhogy marad a csajos buli.Miskának meg mindegy milyen az illatmintám,ő már feltétel nélkül szerelmes belém.Kellemes ünnepeket drága!Pussz!
Megtanultam a saját bőrömön, de legalább megtanultam azt is, hogy a fórumnak ereje van.
fustos
Petya_001 · Tag ·
Neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket!.......és sok locsolót :))))))))
hello én Bettyről érdeklődnék ha valakinek van valami tapasztalat szóljon