Választ várok. Mindenre van megoldás.
Választ várok. Mindenre van megoldás.
Várj, megy privi.
Húzz le a piroslámpáról! Jó tanács. Tudom, hogy mindegy, de most komolyan. Onnan le.
Drága Katokám, nagy bajban vagyok, egy mocsok szemét miatt. soha nem bántok senkit de. aki többet megtesz a gyerekeiért az vesse rám az első követ... ennek a gyámhatoságik ér a keze. és tudod mi a pláne,,, már érezzték a gyerekek hogy jobb,, azota többet sirnak mint., csecsemőnek,, és még nagyon finom voltam,vele kapcsolatban...
Mi így barátkozunk QCp-vel. A többiek sajnos kiporoltak. Már hiányoztál!!!
szia, előkerültél?
Szép jó estét,!
Mi ujság errefele??
Szia!
A 24 ÉVES CLAUDIA Ő NAGYON GÁZ KÉPEN JÓ EGYÉBKÉNT ÉLŐBEN DAGADT ÉS CSÚNYA!
Engem viszont Zsanett érdekelne! Valami infó felőle?
Voros Szonya egyedül van a házba?
Nem, tegnap. :))) Este itt a helyed! Vár Kató, Géza, Linda. :)
Már töbször is voltam fent nála,főleg a szerepjáték miatt(főnök-titkárnő).Én merem ajánlani,tiszta és nagyon kedves,a képeken ő van.Árak korrektek.Cicik szilikonosak és kemény mint a szikla.A legigényesebb lakás amit valaha láttam.Ja és talán a legérdekesebb: ilyen pici és szűk cunnával sem találkoztam még!:)
Sziasztok!
Lányok között nincs olyan, aki több órát is el tudna tölteni valakivel és nem a lóvét nézi?
sziasztok,
tudna valaki infóval szolgálni Ramóna felől?egy - két *** moderálva *** is megtalálható a hirdetése ott egész jókat írnak róla.Tényleg ő van a képeken, vagy csak valaki lopta a hirdetéshez?
köszi
tud valaki valami kozelebbit Voros Szonyárol?eloreis koszonom!
Szia Grófom!
"Bokán rugós"sztori?Tekintsd ezt szőkeségem mellékhatásának kérlek,de nem értem.Kifejtenéd?(Akár sms-ben is.)A vígasztaló sokaság pedig egy dolog.Az egyéniségek hiányát semmiképp nem enyhíti.Azokból pedig nincs sok.Tetszik érteni?:)Nem sokára megint "szabadságolom "magam,de azért a keveseknek elérhető leszek.Vedd ezt felhívásnak,kérlek!:)))puszi
Hali, nekem jobb a tapasztalatom a fiatalokkal (20-30 év), de igazad van, ne jelöljünk meg életkort. B.
Többen is vannak, de csak Tündérkét ajánlom. A kéró átlagos, se nem luxus, se nem tré. B.
Teljesen igazad van, az ember mindig a saját hülyesége vagy naivitása miatt szív, azaz fut bele pocsék szolgáltatókba. Ami nem "kóser", oda el se menj. Üdv.: B.