A másik, amit szeretné kkrédezni, hogy volt régen az oldalon, egy Katicabogárka nevű lány. Ő már nem dolgozik, vagy más néven fut?
A másik, amit szeretné kkrédezni, hogy volt régen az oldalon, egy Katicabogárka nevű lány. Ő már nem dolgozik, vagy más néven fut?
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy ki járt már Friderikánál? Először Lindához akartam menni, csak elég sok rosszat olvastam most róla.
Szia. Már felébredtem. :))) Majd ma dumálunk. Látod, 1 percen múlik sokszor.
Nálam is Kitti a nyerő magasan ő a legszebb. Voltam már pár lánynál, győrben, de engem is igazán csak ő fogott meg. Egy igazi bombázó. Jó persze nem egy barátnő feeling, dehát én hozzá nem is azért járok!!
Hello mindenki.
Lilla21 egy az egyben eperke(24) az anyajegy a hátán és a piercing a szája jobb oldalán elég egyértelmü azonosító jell. Én voltam nála tudom és le is huzott.
LEhúzos manageres, KERÜLENDŐ mindenképp!!!
Üdv
Nem ismerem az igényeidet, de ha Ő nem sztár itt a sok ratyi között, akkor nem tudom neked ki menő csaj a környéken!?
Egyébként nem pénznylő ha már itt tartunk, én véletlen egyszer egy ezressel adtam kevesebbet neki, majd a végén azt mondta hagyam csak... Ez meg az én véleményem.
Sajna úgy látszik, egy percet késtem. Hosszú lett a tegnapi meg mai nap is.
Helló, ébresztő!
Qcp, már szombat van. Hol vagy? Megyek aludni. :(((
Sziasztok Renátáról tud vki vmi infót? Sokszor hívtam már de nem veszi fel sose...
=)
Sziasztok! Látom nagy Candy fan site lett a fórum! :) Bár inkább én is a pozitív kommenteléseket olvasom szívesebben,mint sem a lehúzó kampány,ellen kampány,sületlen strigó vakert.Pár havonta olvasom vissza a téma szálait,de elég körülményes lett első olvasatra a szentély bejutás :) Én is kerestem még első hirdetése alkalmával Candy-t (márciusban egy korábbi számán),illetve üzentem is de reagálást sem kaptam.Mindegy.Most sem kell akkor próbálkozni a kevesek "kiváltságát" véletlen sem akarom csorbítani.Talán megelőzőm,hogy a szomszédohoz vagy éppen ismerőshöz menjek Candy személyében,amire jó esély van :) Szoboszlóiak,vagy itt mozgolódóak! Erika43ról van valakinek tapasztalata?Város melyik részén van? Üdv.
illetve még Black Devil(18), Natasa(19) és Gerda(25) is
Vincent, köszönjük az infókat....
Zsanett (24) engem is érdekelne...
Nem nézi a lóvét ??????? Még a barátnők és feleségek is hajlamosak nézni a "lóvét" :)!
Helló!!
Érdeklődnék Regina 20- nál volt már valaki ? Csinos lánynak tünik aki volt nála irja meg hogy érdemes e meglátogatni.
Szasztok
Nem rég költöztem Pécsre.
Szeretnék egy kellemes órát eltölteni egy kicsit molett hölgynél aki dohányzik és nem zavarja ha én is dohányzom.
Ha valaki tud ajánlani nekem kisé molett nagyobb mellü hölgyet.
Helló!
Klaudia 36 ra gondoltam sajnos nekem is rosz a tapasztalatom és oda biztosan nem megyek többet.
Leonidasz ne kapd fel a vizet!Van egy bunkó aki összevissza irogat legalább öt név alatt...
IQ-ja annyi mint taposóaknán a lábnyom(tudom mert utász voltam).
Csodálom hogy hozzád nem "regisztrált"...
Valaki már rég látott pinát,de csak addig jutott hogy "fórumbetyárkodjon"!
Írj privibe!Ciao...