Áldott,békés ünnepet Mindenkinek!Csajoknak sok-sok locsolót,fiuknak piros tojásokat:))))
Áldott,békés ünnepet Mindenkinek!Csajoknak sok-sok locsolót,fiuknak piros tojásokat:))))
Kellemes húsvétolást mindenkinek!
Szia!
Már azt hittem, haragszol valamiért.
Az emberek manapság ebben élik ki magukat, hogy bántják egymást, ritka kivétellel. Ne vedd fel!
Pattintsd le, aki bánt, vagy jól mondd meg neki! Azt értik.
Mi itt elvoltunk QCp-vel, ő rendes, egyre jobban szeretem, ha közel lenne, biztos barátok lennénk.
Most nélkülözhetem. Szerencsére hamar eljön a kedd. Persze lehet, hogy bekukkant.
Azért a te idétlenkedésed is hiányzik innen, van humorod. :)))
Ne törődj senkivel, elhülyülünk mi itt.
Bush megint betegállományba vonult. Nálad járt már?
Petya_001 · Tag ·
Vele maximálisan meg leszel elégedve. Mármint Krisztával. A másik hölgyet nem ismerem, de Krisztát nagyon! :) Imádom :))
Benne biztosan nem csalódsz!
Üdv mindenkinek.
Vacilálok 2 hölgy között. Vanda(20) és Kriszta(25).
Szerintetek kit érdemesebb? (Eddig Kriszta a befutó)
Köszöntem.
Kedves Nina, Nicky43, Nataly38, Nicol, Edit38, Eliza36, Lara36, Klaudia36, Maya36, Zsuzsóka, Rózsa!
Kellemes Húsvéti ünnepeket,és sok locslót kívánok: karcsi
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden ANGYAL-nak!! Puszi: Karcsi
Jó reggelt!!
Drága Kató. te mindig a barátném leszel... olvasgatlak benneteket,de ,most kicsit kerülöm a nyilvánoságot, sok a zürzavar körülöttem... tudod nem értem, miért bántják az embert,ha csak meg akar élni...
Don, Don, Don, mivel csak egy tippet kértél, így egyet adok, sokadszorra is elmondhatom mindenkinek, ha már nem olvastok vissza, hogy Kriszta (25) maga egy élmény, és amit átélsz vele az is élmény lesz. Ha meglátogatod Krisztát a nyakamat teszem rá, hogy nem fog csalódás érni.
(Akikkel pedig emaileztem pár napja és tettem egy véletlen félreismerést két lány között, talán nem is volt annyira véletlen az a keveredés. Ez a beszámoló a tévedésemet igazolja helyesnek.)
Petya_001 · Tag · Szia!
Nézz körül a régebbi hozzászólásokban. Ott megtudhatod kit érdemes meglátogatni!
Elnézést korigálnám az előző beszámolomban a helyszint
A ferenc krt 22 szám alatt rendel.!!!!!!!!!
Valószinüleg ugyan abba futottam bele amibe TÖKÖS nevü barátunk is... :((((((((((( csak sajnos engem lehuztak......
Jó éjt neked is!
Tudom, és köszi ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
TV2 van!!!!
Akkor érezd jól magad!
Jó éjt! (és most tudod, mit mondanék még, ha nem itt lennénk :))
Ha a szlovák 1-et fogja, az elég.
:-)))
Nincsenek nagy igényeim.
Lehet. Majd kiderül.
Ha akarod, bár van egy rozzant TV-m. :))))))))
Akkor csak kedden jössz ide?
Mozi?
Térképolvasásból meg eggyes!
Viszont én lassan koccolok, holnap + holnapután egész napos családi program lesz.
Rá kell pihizni, hosszú lesz a nap.