Hszoboszlón már voltam 8. osztban.
Hszoboszlón már voltam 8. osztban.
Üdv mindenkinek.
Szeretnék egy lányról beszámolot tenni akit a minap látogattam meg.
Eperke(24)- ről van szó.
Előre leszögezném, hogy nem irtam még beszámolót, és ezt is csak azért teszem meg mert nem akarom, hogy mások is a hibámba essenek.
A hölgyike életem egyik legnagyobb lehuzását csinálta meg, komolyan a szakma szégene.
Ő volt nekem eddig a 2. szolgáltato akit életemben kiprobáltam, a másik is szörnyű volt de ez volt a legnagyobb.
Magáról a dologrol annyit:
Előre kérte a pénzt, le se öltözött, de gondoltam majd ezzel probál felhuzni hogy sexisen leveszi a ruhát. Emberek a höl felhuzta az esőkabátott és elkezdte maszizorzi az ezredeset még a meltartóját se vehettem le. amikor megkértem hogy ha már más nem szegítsen rá szájjal akkor azt mondta hogy megvárja még menetkész lesz. EZ MILYEN MÁR????? Hogy legyen menet kész izgatás nélkül.
Addig maszirozta még egyszer csak közölte hogy lejárt az idő és lehet menni.
Mindenkinek mondom aki jót akar magának kerülje el ezt a csajt messziről!!!!!!!!
A ferenc krt 24 szám alatt rendel.
Életem egyik legynagyobb csalodása volt.... :(
Valaki ajánljon már egy 20-as éveiben járó pasinak olyan szolgáltatót akiben végre nem csalodok és igazi szerető barátnő feeling... :(
További szép estét mindenkinek.
Na miután??? :D
Na jó, kettes. De versenyekre jártam elég jó eredménnyel. Lehet, hogy pusztulnak az agysejtjeim, de most néztem meg a térképen, Fehérvár pont félúton van. Elmehetünk a Bory-várba is.
Miután?
Na akkor végül is matekból hanyas voltál? :-)))
Gödöllő és környéke lenne a fél út, de mivel én stupidó voltam matekból, inkább Hszoboszlót mondanám...
De ha már ott vagy, Debrecen csak egy kis ugrás.
:-)
A liftben mindig kirakják, hogy mi a hónap állata a zooban. Most valami idétlen nevű majom, elfelejtettem, ki nem megyek elolvasni. Elmehetnénk utána az állatkertbe is. :D
Na ok. Találkozunk félúton, mondjuk Fehérváron. :))))))
Ismerek egy jó hotelt, meg néhány panziót titkos talikra.
Többször is, legutóbb 2 éve az állatkertben (mint látogató).
:-)
Sok jó ember...
Vagy addig ő utazik el.
Akkor erre is vehetnéd az irányt! Nem? Voltál már Vp-ben?
Akkor jól járnál, az üzleti útjaim 2-3 naposak szoktak lenni.
Pircsi eltűnt valahova. Meg van neki már barátnéja. :(
Pircsi barátnéd biztos szívesen fogadna.
Üzleti úton vagy, ami igaz is lenne. Nekem üzlet. :))))))))))))))))))))
Persze. Felét...
A negyedének.
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
De várj, ez nem jó. Hozzátok mégse mehetek, mit szól asszony?:)
Elgondolkodtató...
De itthon hogy számolok el az időmmel?
Kiszállást fizetsz? :D
Itt alhatsz. Na??? :)