Juditról esetleg tud valaki valamit?
Juditról esetleg tud valaki valamit?
Kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek!!!!
Puszi Nicol
Látod Mókus,te bátor voltál!Nemtom,hányannyi emberke meri bevállalni a kivagyokot,de ez legyen mindenkinek a szíve joga.Csak mint látod,működik.Miért is bántanék bárkit?Attól nekem nem lesz jobb,hogy másnak rossz.Szerintem.Persze a magyar virtus nem erről híres.De ez megint nem az én bajom.
Az ember egy idő után rájön,hogy ha másba belerúg,az ő bokája is könnyen megfájdulhat.Akkor minek?
Na ezzel együtt cupp!
Szia!
Én olyan lusta vagyok, hogy az már szégyen. Meg kéne mosni a hajam, azt utálom a legjobban. Mostmár tényleg levágatom ilyen úszófrizurára. :)))
Sziasztok!
Mindenkinek Boldog Húsvétot kívánok!:) Pihenjetek sokat!:)
Szia itt is Drága!:)
Na kiváncsi vagyok erre a táncfelkérésre mennyien reagálnak!:D
Ide is beírom még, hogy mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!:)
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!:)
Szia Kedves!:)
Hm, ilyesmihez szívesen csatlakozna az ember, dehát a távolság. Meg amúgyis van akivel eltöltöm az Ünnepeket, de ne félj, tuti, hogy előbb-utóbb Rád is sor fog kerülni!:))) Addig pedig vidám mulatozást a csajokkal!:D
Sziasztok!
Nagyüzem?Az mi?Elárulok egy titkot srácok:nem biztos hogy foglalt vagyok,amikor annak látszom.Van hogy egyszerűen csak pihenek.Nem kell aggódni miattam,vigyázok a lelki hovatovábbomra!Vannak most "kényszerpihenők"is ,ezt van aki tudja,van aki nem.Semmiképp nem hagyom elveszni magam,nyugi!
És most még egy titok:az itteni "csevegőpartnereim"előnyben részesülhetnek,ha dobnak egy sms-t,a mikor megjelölésével.Ha mégsem jó az időpont,meghagyjátok hogyan jelezzem,és kész.Tényleg nem könnyű minden hívást fogadnom,sőt lehetetlen.Persze nem biztos hogy ki akarjátok adni nekem a fórumozó neveteket,de aki nem bízik bennem ennyire,annak marad a beolvadás.:)Minden esetre komálom ezt a brigádot itt,ha nem gond.Te meg "grófom",kapd össze magad,és gyere!Ne a kifogásokat keresd,ne nyafizz!:)))Kicsuklak a mózeskosárból!!Na pusszancs mindőtöknek!
Kellemes ünnepeket,legyetek jók!
Szia szerelmem!:DD
Nem locspocsolunk húsvétkor,mert az büdi.Helyette egy csajos szalonnasütést tervezünk,amúgy nőiesen:füstösen ,sörszagúan.Mert ám a csajok is tudnak bulizni!Gondoltam,keresek pár önként jelentkező hímnemű egyedet,színesíteni a délutánt.De azt hiszem,ebben a formában aligha találna bárki fia izgatónak.:))Úgyhogy marad a csajos buli.Miskának meg mindegy milyen az illatmintám,ő már feltétel nélkül szerelmes belém.Kellemes ünnepeket drága!Pussz!
Megtanultam a saját bőrömön, de legalább megtanultam azt is, hogy a fórumnak ereje van.
fustos
Petya_001 · Tag ·
Neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket!.......és sok locsolót :))))))))
hello én Bettyről érdeklődnék ha valakinek van valami tapasztalat szóljon
Kedves Szrkesztőég!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Önöknek!:)Puszi
Hát igazad van tényleg nagyon szar a kínálat kereslet meg lenne elég sok !!!
Miért nem részletezed Emilyt ennyire gáz volt!!!
Most Linda 20 néven hírdet!
Kerüljétek messzire!!!
Kedves Don barátom és mindenki!
Mindenkit óvok a Ferenc körút 22. alá hívó "lányoktól".
Kemény lehúzás!!!
Ugyanígy jártam én is.
Kedves Fórumozók és Olvasók!
Én ma már nem teszek-veszek.
Egész nap csak sonkát eszek.
Nyuszikával piázgatok(piná......)
Áldott Húsvétot Kívánok!!!:)
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok mindenkinek aki olvassa!Kriszta 25!Puszi
Szeva Heineken Star!
Hidd el,hogy az a két csaj ugyanaz!Úgy veszem észre,nem lehetsz te olyan hülyegyerek már csak a fogalmazás meg írás stílusodat nézve.Gondolom a KOMPJÚÚTERHEZ se annyit értesz,hogy hogy kell bekapcsolni meg ide belépni.Egy kis trükközéssel lementhetőek a 2csajról a fényképek és olyan furcsa,hogy ugyanazzal a géppel csinálták.De a moderátorok is tudják kik vagyunk az IP számunkról,de hát ki nem szarja le!!Én tuti nem fogok semmi féle revansot venni a kis p...nán,mert annyit nem ér.Annak idején elmondtam neki,hogy mint mindennek neki is eljön a vég!Valakiben majd emberére akad!Példa erre a pesti,kínai eset!Szerintem az a csajszi is hasonló játékot űzött,mint a mi Ferenc Körúti versenyzőnk,csak le kung-fuzta a kis sárga!
Csodára találtam!a Fruzsi23 a Teleki utcán.....orgazmushegyek...gyönyör....élvezi és azt élvezi ha nekem jó.az Isten is nekünk teremtette!györörűek a szemei a teste....mindene....