Egyenlő a kérdés azzal, hogy miért nem tiltják a nyiltan lehúzós, átverős lányokat... egy szó: bevétel. (a többi csak mellébeszélés és rizsa)
Egyenlő a kérdés azzal, hogy miért nem tiltják a nyiltan lehúzós, átverős lányokat... egy szó: bevétel. (a többi csak mellébeszélés és rizsa)
Sziasztok!
Viki (27)-ről van valakinek infója?
Most éppen 38 van.
Kedves Fórumtátsak,
Régen voltam többször Niki(akkor 29-nél), illetve Anitabellini-nél, de egyikőjüket sem találom. Rendelnek a hölgyek? Sajnos nem mentettem el a szamukat, így érdeklődni sem tudok.
Valaki volt már ennél a csoda kittinél? Mennyire kerülendő?
Bocs,de ilyen hülye kérdést életemben nem hallottam... 😂
És ez oldal miért nem tiltja azokat a lányokat hogyne hirdet hesenek
Akik G nélkül csinálják
Úgy neked is bukó, ha közben lakást adsz ki nem?
Bocs, de nem tudlak sajnálni, ha ilyenhez mész. Ember könyörgöm nem nézed a fotókat? Te vagy az igénytelen, ha fotó alapján, miután megnézted itt a képeket elmész hozzá.
Olvasd vissza a csoportot, vagy keress rá a kommentek között... Felejtsd el... Ennyit segítek.
Mi volt a gond?
A rendőrségi feljelentés már megtörtént!
Közlöm veletek persze nem normális dolog.Tudni kell óvszerrel is és natúr franciával is megkapható bármilyen vírus betegség!A HÍV IS!Nyál és nyálkahártya útján terjed minden baj!
Bius kerülendő!
Tisztelt Tibor!Lehet,hogy családos vagy csak annyit a Lola esethez,hogy az email címében benne van,hogy kolompár.Jön megy ide-oda az ilyenek kerülendők bár a képeken jól fest.Van rendőrség akihez lehet fordulni ilyen esetben.
Én leginkább, ezért hagyom ki....
Egyszerűen csak a lányok mentalitásával kapcsolatban volt egy kis hiányérzetem.Persze nyilvánvaló,hogy nem mindenkinek felelhet meg a vendég.
Csak meg kellene ugrani a Meli22,igaz két időpontot már foglalltam nálla amire elfelejtettem elmenni....😉de hivtam most is es egy uj opciot is bemondott... natur szex plussz öt rózsaszáll tehát gumi nelkül is mehet a bohóc befele a likba...🙃🙃 gondolom van rá igény..
Aki felajánlja a gumi nélküli szexet, annak semmi keresnivalója ebben a szakmában.
Debrecen belvárosában kiadó exkluzív lakás. Bővebb információ és képek telefonon 06703686214