Nnahháá' pont ez az!!
Felfelé, vagy lefelé kerekiccsek, mer' pont 0.50 jelen esetben ...:-))
üdv:
spray
Nnahháá' pont ez az!!
Felfelé, vagy lefelé kerekiccsek, mer' pont 0.50 jelen esetben ...:-))
üdv:
spray
Nándi · Őstag · Hosszára vagy keresztbe!? Számolj a kerekítés szabályai szerint, akkor csak kapsz egésszet! :D
Igen a képek nagyon meggyőzőek. A nulla értékelés viszont gyanúra adott okot. Sajnálom , hogy nála is katasztrófa a hozzáállás. Köszi az infot.
Engem is érdekel!
:-)))
79,5 a háromnegyede.... akkor 26.5 aki jó.... mihez kezdesz egy fél nővel??:-)) kánaán
üdv:
spray
Igazán kár....
Pedig nagyon jók a képek
spray
staffi · Őstag · Múltkoraba írtam róla ,hogy az elején nagyon jo volt kesőbb sajnos megvaltozott :( mindjart jött is két harom nagy megmondó ember nekem akiknek ird es mind egyetlen egy se pozitiv se negativ beszamoloja nincs lanyokról ,hogy ezt, hogy kepzelem ilyet írni ,hogy megvaltozott a hölgy... amit leirtál en azokra gondoltam csak én nem irtam le ilyen részletesen.. amugy en is azt hittem végre a Gretike után van egy másik fiatal 20 -as éveibe levő hölgy aki csinos szép es örömmel megy hozzá az ember... eleinte igy is volt.... de megváltozott igy én is megvaltoztam.és már nem megyek....nagy kár mert tenyleg testi adodságai parádésak....😉🙂
staffi · Őstag · Ki vannak próbalva😉😉☝️☝️🙏🙏
Jártam nála egy jó párszor!
Mostanában többször változtatott nevet: most Ella20, előtte Aurélia/Anasztázia.
Régen szőke volt, most sötét hajú, a'sszem s.barna v. fekete.
Kissé hangulat függő...
Az első találkozások során nagyon jól elvoltunk, valóban szinte mindent megcsinál, amit kérsz, és jókat dumáltunk is.
Nemrég a pár órával előtte megbeszélt találkozón nem fogadot, hiába hívtam, sms-eztem. Semmi vissza jelzés! Ennyit a megbízhatóságról!
Mondjuk szerencsére Mirácska mélytorok queen kisegített!😅
Utolsó találkozón zavart, hallgatag, visszafogott volt. Nem ott járt fejben. Lehet, mert előtte telefonon számonkértem rajta az előzményeket.
Most is nagyon közreműködő volt, de valahogy mégsem jött a feeling. Szünetben telefon nyomogatás, nyögvenyelős kommunikáció.
Úgyhogy fogtam magam félidőben le is léptem, hagytam veszni a maradék apanázst.
Pedig lehetett volna az új kedvencem. A testi adottságai miatt nagyon vonzódom hozzá, arcra is helyes. Na, mindegy, úgy van ez, mint ahogyan egy kedves szomszédom mondta: "Barátom, ez bizony kapufa!"😊
Na, meg azok a macskák, a sarum alig bírtam kiszabadítani a karmaik közül...😂
Sziasztok!
Melinda (35) (máshol Tiffany (32))-ről van valakinek vélemény/tapasztalat? Köszönöm.
Tomi05 · Kvázi-tag · A harapós kutyámat ! 😆😁😄
Akamionos · Újonc · Most látom,újra itt van a Nelli Vanessza duó. Nelli már rég a céltáblámon van,egy barátomnak már volt hozzá szerencséje,és csak jókat mondott. Egyszer találkoztam vele,vagyis inkább csak láttam személyesen,ugyanis talán másfél éve kb együtt rendelt a szöszi Diával Nyiregyen,én Diánál töltöttem egy fergeteges órát,de távozáskor pár másodpercre láttam Nellit,és ha nem kellett folna máshová sietnem akkor még őt is megdolgoztattam volna az tuti. Akkor még vékonyka volt,azóta a képei alapján kicsit teltebb lett,de nekem pont ez tetszik benne. Ha sikerül kipróbálnom,mindenképp beszámolok!
Szia
irj ☺️
Sziasztok
Egy jó franciára kit tudtok ajánlani a mostani felhozatalból
Köszi az infót
Nándi · Őstag · Ha nem gond, hogy kijavítalak akkor inkább a kánaán!
De a 106 háromnegyede simán elmehet árufeltöltônek valahova!
Ebbôl következik a kérdés!
Hol is van az a kánaán (kánoán)??
Sziasztok VICKY(33) esetleg valakinek tapasztalata véleménye ?
ComePlay · Újonc · Amikor azt hiszed,hogy már láttál mindent:
Lejla 28 éves, szombathelyi - tetszőleges jelző...
"... Írj egy smst, hogy mit szeretnél, és hogyan szeretnéd, illetve a korodat ha megkérhetlek illetve hogy mikor szeretnéd, hány órakor melyik nap! - Vagy a megadott számra, vagy viberen! ..."
Ezeknek már teljesen elment az eszük?Már mindent előirnak/megszabnak annak,aki fizet?Fényképes önéletrajz,iskolai végzettséget igazoló dokumentum nem kellene?Orvosi leletek,stb?Mindent sms,vagy viberen.Ahhhha...
Aki erre vállalkozik az ne diszkrimináljon,hanem csinálja és ne bújjék különféle indokokkal sms és viber mögé.Ha meg hobbizni akar,akkor indíts a Startapró-ra A pincér sem mondhatja,hogy ő szőkéket,meg 40 felettieket nem szolgál ki.Ez is egy szolgáltatás,annak a részére,aki fizet minden más körülménytől függetlenül.
Ez az a hirdetés,aminek meg sem szabadott volna jelennie!
Vicc az egész ember. Miatta biztos kihagyom a hölgyet. Nekem nem hiányzik a balhé
Szia, fent a Hősök terénél láttad?
phuhhhh...... akkor ezek szerint mázlim volt:-). Mikor voltam nálad, még vmikor áprilisban, úgy 10'-cel hamarabb érkeztem;-) .. ott koslattam a ház körül:-)) ...ddde megérte várni!!:-)
üdv:
spray