Beszámolót Staffy a népnek!!!!
Beszámolót Staffy a népnek!!!!
A tapasztalataidra kiváncsi lennék, amikor hívtam gyerek üvöltött mögötte. Beszámolót a népnek! 🙂🙂
Sziasztok , holnap városotokban leszek át utazóba , aki szeretne esetleg találkozót velem vagy egy gyors autós kalandot írjon nyugodtan ! 🥰
Totálisan így van,ahhogy leírtad. Igen van olyan, aki állandó és nem oda tartozik... Viszont az meg más miatt kerülendő. Mint pl. Szelina. Úgyhogy ha úgy nézzük, nincs normális max, akik havonta egyszer átutazóban 1-2 napig vannak itt....
Járt már valaki Sendy Sweetnél ?
És ha igen akkor milyen tapasztalata volt ?
Előre is kösz a leendő válaszokért !
Sajnos zalaegerszeg mar vagy februar-maecius ota halott… csak a *** moderálva *** kislanyok nagy fekete felvigyazoval vagy 18+os koru holgy aki van vagy 50eves… igaz 18nal tobb de azert na… a masik lehetoseg hogy full kamu kepekkel hirdet (igaz ilyenkor nemtudom hogy ellenoriztek le hogy ott a pipa hogy fenykep garancia kozben eloben meg koze nincs hozza)
sajnos megertunk a pusztulasra… ha jol informalodtam akik voltak itt jobb fele lanyok mar nem jonnek erre fele mert valami rezboruek megvertek az egyiket meg lehuztak a penzet… sajnos ez most zalaegerszeg… kellettek nekunk ide a sok lakatos kolompar kalanyos meg a sok kokero… ez lett az eredmenye… es teljesen ertheto…. Aki normalis novel jo elmenyt akar annak sajnos vagy szombathelyig (bar ott is eleg sok az afromagyar - vipviraggal az elen) de ha jot akarsz menj el pestig es ne az olcso rezborueket keresd… minden jonak megvan az ara… *** moderálva ***… egy normalis no nem itt kezdodik mar ebbol lehet tudni mit varhatsz….
egyebkent itt egerszegen van olyan hirdeto aki nem ahhoz a lassan tobbsegi etnikumhoz tartozik?
Nem mondtam, hogy elhiszek mindenkinek mindent, de legyek naív 😃 100-ból kb 2-vel elfelejtük egymást, a többi meg ugyan úgy áll hozzám, ahogy én hozzájuk 😉
Mindig a legjobbat feltételezem az emberekről, lehet erre a naív bélyeget tenni, de ilyen az élet, ha erre rácáfol, akkor így jártam. Én úgy ítéltem meg, hogy nem hazudott a leányzó, amíg tusoltam lehúzhatott volna engem is, nem kevés pénz volt még nálam, de az értékeléseiből is megállapítható, hogy más is hasonlóképpen látja.
Christal massage!Aki előre kéri a pénzt az olyan is!Semmilyen hozzáállása van úgy van vele mindegy mit nyújt az is jó pénz már a zsebben.A Dubajozó lányoknak sem kell a számlájukra előre utalni pedig ők nem kis pályások!Azt,hogy mit hogyan csinálnak az az ő dolguk.Visszalopják a pénzt?Feltételezem azért mert egy nagy nulla volt a szex!
Mi volt a gond?Csak gond volt!!!Semmi sem úgy volt ahogy megbeszéltük telefonba!Mire odaértem már extra volt a kölcsönös francia+5 rózsaszál.Valaki volt még a lakásban.Unott semmit érő hozzáállás azon volt kettőt lökjek és elmenjek!Nem is sikerült olyan ideges voltam!Amúgy van benne egy hegedű vonó!Undorító helyzet volt!
Sziasztok..
Aliz ,tapasztalatok ? Volt e nála valaki ?
Szabina (42), Alexandra (23) valami info? Járt már náluk valaki?
Sziasztok. Dr. Adriennél volt valaki mostanában?Tényleg olyan jó mint a képei? Nincs elszálva mint sok más hölgy? Priviben is jöhet infó. Köszi.
Háát... Épp az egyik hírdető lány mesélte, hogy tiltották pár napra az oldalról, mert valaki jelentette, hogy meglopta, aki mégcsak nem is volt nála. Boldog boldogtalant jelentgethet és simán van, hogy megy a tiltás.
ZéróZénó: engem is világosítottak már fel, hogy hova nem kéne mennem, meg a forum kereső nagy segítség az újaknak is
Nem ilyen egyszerű, gondoljatok bele, ezeket lehetetlen hitelesen ellenőrizni. És pl Melit nem fogják puszta bemondásra letiltani, mert Pistike felnyomta a szerkesztőségné, hogy jajj, vállal natúr eksönt is. Vagy éppen Palika elpanaszolja hogy bepalizták.
ÉS?
Úgy értem privátban
Sziasztok,volt már valaki Doll-al.? Privilégiuma is jöhet
Mutass kérlek egyetlen bejegyzést amiből az átlag, mondjuk hetente egyszer ide látogató, találhat bármilyen erre utaló jelet is...
Részbrn van igazad csak: Jogos felháborodásod ha megkapod a rózsa szálak számát ill. azt, hogy miit vállal az adott hölgy alap - és extra szolgáltatásként, de pontos címet nem adunk (részünkről is érthető az elővigyázatosság, több szempontból is) egyik városban sem: egyes esetekben ha van, akkor a városrész nevét, megközelítőleges környéket vagy még utcát; de ezekből és lánnyal folytatt beszélgetésből is nyugodtan le tudod szűrni, hogy „lyukra fogsz-e futni vagy sem sem”, mert lehet hogy ugyanazon a címen kellemetlen és negatív tapasztalatod az egyik hirdetővel, azonban abszolút lehet, hogy egy másik hirdetővel pozitív tapasztalatod lesz ugyanszon a címen és „hatalmas gólt fogsz lőni”; tehát Ez EGYÁLTALÁN NEM CÍMFÜGGŐ, hanem LÁNYFÜGGŐ!
Igen velük is lehetne valamit kezdeni, de szerencsére itt ez a fórum :) amin mindig találni segítséget és meg lehet óvni az embereket egy egy rossz élménytől.