"Szerintem sok embert át tud vágni evvel a trükkel." - nem pajtás, csak azokat, akik nem tudják, hogy ezeket az útszéli riherongyokat még bottal sem piszkálja meg valamire való ember.
Most ezt megtanultad a saját károdon.
"Szerintem sok embert át tud vágni evvel a trükkel." - nem pajtás, csak azokat, akik nem tudják, hogy ezeket az útszéli riherongyokat még bottal sem piszkálja meg valamire való ember.
Most ezt megtanultad a saját károdon.
Bocs, de egy kicsit egyetértek a lánnyal (a "buzi" nem jogos, mert akkor nem nőhöz fordultál volna). De az anális közösülés szerintem betegség. Hogy nem lehet valakinek elég jó a punci?
Pontosan. Többször próbáltam a legkülönfélébb időpontokban, persze rendelési időn belül, de sose vette fel. Kezdem azt hinni, hogy valami gáz lehet a telefonjával...
vastag eres · Újonc · Szandra 35 : Felhívom, kedvesen megkérdezem mi mennyi aztán amikor megkérdeztem hogy anál van-e nála szószerint idézem: "Menj a kurva anyádba te ilyen kis buzi lehetsz!" És rámteszi a telefont
Ott van Martina most Kaposváron!
Jó mulatást!
Nem véletlen mondtam érdemes mindig hét elején körülnézni mert lehet szerencséd lesz.
Nyíregyházán kit ajánlanátok hosszú távon? Aki korrekt és nem hisztizik!
Üdv.
Shopiánál volt már valaki?
Sziasztok Rebeka 19nél volt már valaki ?
Tupac · Újonc · Tisztelt Kollégák!
Olyan kevés a normális "szolgáltató" városunkban, hogy az ember lassan már lehetetlen kompromisszumokra képes.. Ez a fórum meg azért van,(szerintem) hogy segítsünk egymásnak, hogy a "csokrainkat" a megfelelő helyre vigyük..
Látom visszajött ZOÉ 34, voltam nála 2-3 hete,nem életem élménye, de korrekt, feszes, nagyon ápolt és amit ígér betartja..Nem vagyok a spanja, de gondoltam leírom, hátha tanakodik rajta valaki..
Szerény véleményem az hogy 30 alattiak sajnos szinte mind csalódások.. Igen, keressük a feszes, friss "pipit", de a szolgáltatásuk, a hozzáállásuk, nagyon messze van a 30 éves korosztálytól sajnos..(tisztelet a kivételnek)..Valahogy a 30-as korosztály, felfogja, hogy TE vagy a vendég, és minden rutinját beveti hogy igazán jó érezd magad, ami általában nem is marad el, a profi kezek közt..:)(azért itt is van kivétel)
Kellemes élményeket!
Ha kéritek, privátban leírom pontosabban, hogyan nézett ki a hölgy. Egyenes, fekete hajú, 155-160 magas, 60-65 kiló, kicsit megereszkedett has. A hasa miatt tudtam, hogy szült már, de közben azt hazudta, hogy kiskorú. Teljesen a lehúzásra ment az egész. 20-22 éves lehet. Drága mobil teló volt nála, a stricije tényleg hívta egyszer, azt tisztán hallottam.
Fekete simulós nadrág és fehér felső volt rajta.
Azt mondta, hogy ha nincs nálam több pénz akkor menjünk az ATM-hez és vegyek ki. Szűrealisztikus helyzet volt, kezdtem már a végére bepipulni. A pellérdi elágazónál lévő gumis előtt álltam meg, hogy szálljon ki, de nem akart. Szerintem sok embert át tud vágni evvel a trükkel. Vigyázzatok!
Vigyázzatok nehogy úgy járjatok mint én.
2022 09 05 dél felé jöttem kifelé Pécsről, Szigetvár irányába a 6-os úton. A pellérdi elágazónál a jobb oldali buszmegállóban integetett nekem egy fél C-vitamin, jó kiállású hölgyemény, 20-22 éves lehetett.
Megálltam, megkérdeztem, hogy mi a helyzet. Erre be is szállt gyorsan és mondja az árakat. Igért minden jót.
Na mondom, hogy OK akkor menjünk.
Amint a tett szinhelyére értünk és levetkőztünk,a megeggyezett pénzt meg is kapta, azonnal dupla pénzt akart. Amit nem adtam. Elkezdett velem ordibálni, illetve, hogy hívja a stricijét, meg hasonlók. A pénz már nála volt, felöltöztünk közben a rendőrökkel kezdett fenyegetni, hogy ő kiskorú, stb.
Vissza is vittem a pellérdi elágazóig, de nem akart kiszállni a kocsiból és pénzt követelt még.
Nehezen tudtam csak rávenni, hogy szálljon már ki a kocsiból. Csak fenyegetőzött a rendőrökkel meg a stricijével meg mindennel. Azután mondtam neki, hogy 1 percen belül nyélgázon elindulok Szigetvár felé és nem fog tudni kiszállni, nagy szitkozódások közepette kiszállt. Így még nem jártam, 10 rongyom bánta az akciót.
Hellotok
Emma masszazsrol valakinek info? Gyor!
Popsifaló · Újonc · Szia!Már háromszor voltam nála,árkád mellett rendel!Nem volt rossz vele,amit kértem és megbeszéltünk azt is kaptam!Olyan mint a képeken.Igaz én csak franciaórára járok a lányokhoz úgyhogy az aktus kimaradt vele.Szerintem próbáld ki!
Szombathely ugyanez fekete minden hirdető
A normális beszéd ha valakinek nem megy, az pont te vagy 'báttya'!
Alexan · Újonc ·
Jó féle hölgy.Kétszer voltam nyíregyen nála.Mindkétszer kielégűlten távoztam.A göndör fürtyeibe szerelmes lettem,meg a popsiba.Franciája számomra nem igazán jött be,csak immel ámmal kapta be,de finom nyelvévél fel tudja húzni a szerszámot.Mozgása nagyon jó Kicsit éreztem rajta,hogy nincs teljesen ott.Persze nem lehet mindig 100%ot nyújtani.
Majd jól letilt. Inkább ajánlj neki valakit franciára! 😀
staffi · Őstag · Senkinek.nem kell meghunyaszkodni miért is kellene... ha annyira érdekell nem,hogy meghunyaszkodnak hanem.több forumozóval már talalkoztam szemelyesen is nem.csak a forumon ismerősöm.... szóval nekem itt barátaim is vannak....😉😉 de most mivel basztattalak? Nem.is irtam.már most... nem.akartam ,hogy a szerkesztők közbe szóljanak inkább rádhagytam... van egy közmondás... "Okos enged ....... "
Staffi vagy ki a faszom vagy te éngen basztatsz , veled senki nem mer szembeszállni?
Itt mindenki téged dicsőit?
Nekem is van két Staffim ha erre vered a faszodat
Lehet nekem nincs vállalkozásom meg
annyi kocsim mint neked de én nem fogok meghunyázkodni előtted mint itt mindenki
Lehet normálisan is beszélni
Az engem is érdekelne mik a tapasztalatok