Sziasztok!
Niki26-ról: én voltam nála. Erősen felejthető élmény. Azt éreztem, hogy csak le akarja tudni a menetet. Hozzá nem megyek többet, ez biztos (bár én is kedvelem a teltebb nőket).
Sziasztok!
Niki26-ról: én voltam nála. Erősen felejthető élmény. Azt éreztem, hogy csak le akarja tudni a menetet. Hozzá nem megyek többet, ez biztos (bár én is kedvelem a teltebb nőket).
Szia!
Ez rendben is van elvileg, de akkor úgy volna illő, hogy valahogyan jelezd a vendég felé, hogy nem érsz rá, mint ahogy gondolom tőle is elvárod, hogy jelezze, ha mégsem jön... Mert ez akárhogyan is nézzük átbaszás, amit pl én se csípek.
Laura sürgető? Nanemááá...
Pedig történt, ezért nem jutottam el hozzád. Ha felvetted volna akkor bizti hozzád megyek.
De nem kell mentegetőzni és magyarázkodni, megtörtént és kész.
Ha gondolod jóváteheted egy jó partyval. Akkor mérges voltam, de feledhető...
Kedves Candy!
Azt a régi számot elküldenéd nekem ide néhány infóval ami rólad tudható?
lokotepe (kukac) mail.com
Sziasztok!
Egy Kis figyelmeztetés az oldal látogatóinak.
Az egész történet onnan indul,hogy nézegettem az oldalt,és rátaláltam egy DEBRECENI leányzóra,aki igazán csinos volt,a neve a hirdetésben BIUSKA(19)volt.!!
Ugyebár felhívtam,fölvette a telefont,teljesen közvetlen volt melette aranyos,humoros lány,megkérdeztem milyen szolgáltatásoknak tud eleget tenni,és hogy ez anyagilag mennyire megterhelő számomra.Elmondott minden szép és jót,ezután megbeszéltem vele hogy éjszakára szeretnék menni,ebben is benne volt,elkértem az előrhetéseit,
utca hászám stb,másnap este elmentem hozzá.0:00tól reggel 7óráig volt megbeszélve a dolog! Eljött az este,és 10óra kor már megcsörgetett,hogy hívjam vissza,hogy biztosra megyek-e hozzá,és mondtam neki,hogy igen megyek azt mondta hogy alig várja stb stb.!Eljött az éjfél felhívtam a lépcsőház előtt ezután azt mondta mennyek fel a 3. emeletre és csöngessek a 18-as ajtón.Felmentem csöngetek,nagynehezen kinyitotta az ajtót,ezután amint kinyilott az ajtó,szélsebesen mint egy vonat ment be a hálószobájába,és elekzdte nézni a tv-t,semmi üdvözlés még köszönni is elég nehezére esett.Ezután bementem hozzá a szobába,és leültem mellé.Rákérdeztem finoman a dolgokra,de ezelőtt már a pénzt amit az éjszakáért kért már odaadtam neki ami 50.000Ft volt!!Elkezdtünk beszélgetni,gondoltam hogy annyi belefér a lánynak rendesen szómenése volt.Eltelt körülbelül egy óra ráakartam térni a dolgokra,és megkérdeztem tőle hogy egész éjszaka ezt fogjuk csinálni?erre ő azt mondta hogy,nagyon fáradt és reggel negyed 6kor neki kelnie kell mert megy a fővárosba!Ezután volt egy kis "akció" hozzáteszem csókolózni is alig akart közben a telefonban megbeszéltük h amit kivánok mindent megad nekem,és melette ugye az 50.000 Ft azért nem kicsi pénz!!Franciázni szerettem volna közösen,ebbe sem egyezett bele.Megkérdeztem tőle hogy akkor mit lehet?erre nem válaszolt semmit!! Ezután jöt az aktus ami maximum,10 percig tarthatott,és az sem volt mindegy hogy milyen pozícióban,csak abban ami neki jólesett,a misszionárius.Ezután szépen abbahagyta a dolgot,és lefeküdt mert azt állította hogy nagyon fáradt,de mellé tette hogy majd hajnal felé lessz minden,mondtam neki hogy jólvan.Aztán lefeküdtünk aludni,simogatni akartam stb,és azt sem igazán állta,semmi nemvolt jó neki,közben az lett volna a dolga hogy engem kényesztessen,ne én,Őt.
Körülbelül hajnali 5 körül felébredt,és vártam,hogy mi legyen,és hát a végén nemvolt semmi,azt mondta nekem hogy készüljek el addig,amíg ő elszív egy cigarettát.Nemszóltam semmit nagyon ideges lettem,aztán elszívta a cigijét,és gyakorlatilag kitessékelt a szobájából azzal az ürüggyel,hogy neki hamarosan érkezik az édesapja!!!Ezzel eljöttem.
Elég tanulságos a dolog,nagyon megszívtam sajnos.Úgyhogy az ilyenkre figyeljen oda mindenki de nagyon.
Hali!Sissy (35)-ről szeretnék egy kicsit érdeklődni.Valaki volt már nála?Egyébként még Íziszen gondolkodom hogy holnap meglátogatom,róla is jöhet infó ha van valakinek!
sziasztok
ma voltam a gyorilanyok-on hirdető korinánál.
a képeken nem véletlenü nem mutatja a melleit és a hasát....a feneke és a punci viszont első osztályyú így a testre 10/7-et adok
Nf-et kértem, ami szerintem győri viszonylatban az egyik legjobb.Előszőr meglovagolt , végig a szemembe nézett, majd én toltam szemből, majd hátulról, végül a szájában mentem el.A hozzáállása fantasztikus sok győri szolgáltató csak tanulhatna tőle, az á*ai nagyon is barátságosak.az action-re 10/11-et adok.Nekem nagyon bejött, én biztos visszamegyek még hozzá, győri viszonylatban nagyon is ajánlott
további szép napot mindenkinek
Na ezt most miért nyomta ki kétszer vajon?Ilyen fontos?:))))
Sziasztok!
Nincs fent hirdetésem,mert a hetem kicsit zűrös volt,de a jövő keddtől minden megy a normális kerékvágásban.Bár még nem lesz fent a hirdetés egy ideig,de a régi számon elérhető leszek ugyanúgy.
Legyetek jók!Puszi
Sziasztok!
Nincs fent hirdetésem,mert a hetem kicsit zűrös volt,de a jövő keddtől minden megy a normális kerékvágásban.Bár még nem lesz fent a hirdetés egy ideig,de a régi számon elérhető leszek ugyanúgy.
Legyetek jók!Puszi
Kiváncsian nézem mi történik....???
Egy gyors kérdés: Candyről sokat olvasni, fogad még vendégeket? Köszönet előre is!
Úgy tűnik a kérdések gyűlnek, de említésre méltó tapasztalat nincs. :)
Lehet ebből "fejes lesz a mélyvízbe".
Sziasztok!
Szandi és Adri nevezetű párosról vki tud vmi infót? Ugyanigy Gináról ?
'sten ments,h elmennyetek a Balcsira :D , inkább hívd le magadhoz Nyíregyről és meglátogatlak titeket... :)
Sziasztok. Nem tudjátok Chanel hová tünt? Pár hete nincs már fent.
Továbbá egy kis infót dobhatnátok a következő hölgyekről: zsanett(24), Black Devil(18), Clau(25) illetve Fannika(29).
Köszönöm előre is! Illetve aki tud korrekt nőt, jó árakkal és jó hozzáállással, írhat! :)
Megbeszéljem Ginával?Nemrég még együtt nyomtuk egy bárban,elég jól ismerem.Tényleg klassz a csaj,bár néha picit fura.De én csípem azért.Szóval mit kapok,ha lelibbenek vele a Balcsira?:)))
bacardi, ha nem venném fel valakinek a telefont, akkor annak oka lenne. Én is ember vagyok, nekem is közbejöhet bármikor bármi - akár megérkezett éppen a vendég, akár nem. Egyébként nem emlékszem, hogy történt volna ilyesmi. Sóhajtozva, flegmán? Én nem beszélek ilyen stílusban. :))
Izabella