Na ez az! Nem mondom el itt.
:-)))
Azért egetverő dologra nem kell gondolni.
Na ez az! Nem mondom el itt.
Azért egetverő dologra nem kell gondolni.
Mesélj! Mi történt?
Mondjuk a székleted nem érdekel. :))))))))))))))))))) Potty.
Úgy általában. Pl. ma megint volt fejlemény.
Viszlát!
;-)
Ki nem kíváncsi? Persze, attól függ, mire.
Nem vagy antiszociális. A helyzet, hogy mi ketten azért vagyunk itt, hogy csináljuk a hangulatot. Küldetésünk van.
Két lökött találkozása. Szívesen és nagyon sokan olvasnak minket, valamint nézik csodálkozva kibontakozó barátságunkat, ami valakik szerint a neten lehetetlen. De. Mi most bizonyítunk.
Eszedbe ne jusson lelépni!!
Egyébként alapvetően kíváncsi vagy?
Nem baj, csak fejtené ki, mit miért mondott.
Na engem nem izgat, a VB-t néztem, azt cu!
Ne piszkáld röfit,még visszatér újabb nicknéven! XD
Hát ja. "Nem vagyok papucs! Igaz drágám?" :-)))
Amíg én nem voltam, itt addig is volt élet. Csak valahogy mindenki lelécelt, mióta itt vagyok. Én akkor egy antiszociális személyiség vagyok?
Még röffencs is lelécelt a bölcselkedése beírása után. Pedig mennyi nyitott kérdés maradt!
Pedro van a jobb szélen...nem lő, most lő... feltört a Barcelona... Ez van. Fiam nézi. Szegény feje.
Most is meccs van. Nem tudom, miért kergetik a labdát, amikor megvan akkor meg elrúgják.
A csuda! Megint tanultam valamit! Ilyen hülyeséget. Megveszik, hogy kifuttassák? Pont, mint a foci: mire utóléri a labdát, bele is rúg...
Te mit szolgáltatsz? :)))
Ja, és nem papucsot képzelek elmagam mellé. Azt meg mindketten tudjuk,hogy mit miért csinálsz.
Amúgy én örülök, hogy itt vagy, különben egyedül lennék. Magammal beszélgetnék, hülyülnék, nevetnék a humoromon...
Azért így mégse néznek hülyének, pedig az vagyok.
Az más! Te sem vagy jó férjanyag.
Különben meg ezt vegyük annak, ami: szolgáltatás.
Életedben nem ittál pezsgőt! Azért szokták felrázni, hogy kifusson. :)
Én is itt vagyok, ha nem vetted volna észre. Ez normális? :)))