Hát Réka, amit te csinálsz, az gusztustalanabb! Ostoba!
Hát Réka, amit te csinálsz, az gusztustalanabb! Ostoba!
Lányok, röhelyes, ahogy nyírjátok egymást. Az egésznek talán akkor lenne értelme, ha rajtatok kívül nem lenne más hírdető. De még ott a többi 120-130 lány...
Velük mi lesz?
A mi nap felmentem NIKI19-hez a Darabos utcára Debrecenbe és sajnos csalodtam mert tényleg ő volt a képeken ami jo is lett volna meg minden de amikor le vetkőzőtt az egyik melbimboja legalább 2centis volt és még a tej is fojt belőle irto gusztustalan volt.
Én orsolyát kiráncigáltam volna a házból,aztán elvittem volna magammal.....
Sziasztok!
A nyáron több hetet munkával Debrecen és környékén fogok tölteni, legutóbb a Chézi és Lola párossal töltöttem az időt, de ők eltüntek javaslat kellene nekem (nem elfogult hanem korrekt) nagycicis és nagy francia tudással rendelkező csajokról akiknél jól éreztétek magatokat. A segítségetek megköszönve üdv. mindenkinek!
Akkor menj el, próbáld meg felhívni, jelentkezz be. Az igazi valóságot szeretném olvasni!
Akkor menj el, próbáld meg felhívni, jelentkezz be. Az igazi valóságot szeretném olvasni!
sziasztok
Láttam a fórumolást a kolléganőmről és rólam az árakról csak annyit,hogy soha nem emelünk sőt ami másnál extra az nálunk alapáras és ha nem hiszed el nézd meg.
Tisztán átlátom,hogy konkurenciával van dolgunk.Kb 1 hete vagyok fent Dórikaként és még nem volt vendégem mivel nem értem rá,az is el van mondva a telefonba hogy mikortól leszek.Ennyit erről hogy volt nállam a kedves ismerősöm akinek a nevét is tudom de nem írom ki.
Erre mit lépsz! Amikor ott voltam egyből felismertelek!
na nem mondod,és mikor is?csajszi ): annyira tipikus csajos szöveg olyanok akik egymást forumolják mert félnek hogy nem lesz vendégük,pedig jut mindenkinek.aki ide akar jönni ide fog akármit is írnak aki nem meg úgysem.
Én ott voltam nálad kár tagadnod a dolgokat! Nekem mindegy egy pukant szolgáltató vagy és kész!!!
jó lenne le szállnál rólunk kedves kolléganő,elmondanám hogy nem juthattál be Dórikához ez 100% mivel akárki hívja nem dolgozik el van mondva a telefonba,úgyhogy ne kamuzz ez csak egy lehúzó szöveg.Nem dolgozik az ilyen idióták miatt akik kamuznak,1 hete kb Dórika és még egy ember nem jutott be hozzá.úgyhogy nyugodj le és fogadd a vendégeidet.Ja meg mielőtt férfiként regizel gondold már át mit is írsz mert tudom hogy ki vagy...
Szió Lilla :) Nekem kicsit úgy tűnik, hogy a kedves Brick makktárs kolléga állhat drog hatása alatt, annyi furcsát összeírkál :)) a tarifátok meg 6 és 10 én is úgy tudom :)) - ismerős járt nálad és ő mondta, meg nem is tapasztalt olyan negatívumokat amit leírt a Brien, meg a Brick - ez is furcsa, közel azonos a 2 név :)
A másik szobában lévő akármilyen hangokról meg a haverom azt mondta, hogy számítógép volt - erről ennyit :) na mind1, azért örülnék még infóknak, remélem ír aki volt nálatok jót is :D - én eddig nem hiszem mégiscsak, hogy Brienéknek alapja van amit állítanak - hisz a haverom nekem ilyeneket nem mondott...
erre én is kiváncsi lennék,hogy-hogy drog hatása alatt állok,soha nem szedtem és nem is fogok szedni.
Sziasztok!
Én voltam Fanninál és nem olyan rossz mint, ahogy leírják. Nem egy bombázó, de nem is gáz. Vannak nála gyengébb szolgáltatók is. Ezzel csak reklámot csináltok a csajnak, semmi mást. Aki kétkedik az utána jár.
Kellemes délutánt!
ja és. hogy - hogy drog hatása alatt állnak ? olyanok mint a zombik ? vagy mi ?
Halihó !
Pont oda készültem, :( ezek szerint szar az egész ? mindkettőt lehet dugni ? Meg mi ez, hogy mikor ott vagy tarifát emelnek, ilyet még nem láttam :)! - más is tapasztalta ? -Érdekelne Brien vagy Brick - en kívűl mások véleménye is az Andi - Lilla párosról ! bocs Brick és Brien, de nekem több infó kell - nehogy csak valami konkurencia lejárató kampányának az áldozata legyek és mégis ügyesek a csajok :D
Jó napot kívánok!
Az oldalon olyan információk jelentek meg rolam a melyek nem fedik a valodágott illetve a saját privát telefon számaim tartalmaza! Kérem segítségüket
Brian és még sokan mások!!!
Nagyon osztom a véleményeteket én is élőben voltam benne a mi nap!
KAMUSOK!!!! Azt sincs kizárva, hogy drog hatása alatt állnak! Vagy lehet a manager kuszálja a dolgokat!?
Üdv !
A mai "Jampec" hsz és a tegnapi "András32" hsz közös érdekessége hogy talán lehetséges egy ugyanaz hölgynél jártatok látógatóban ? A telefonszám egy "2" híján egyezik, vagy Jampec elírta.
Megjegyzem, hogy Én is voltam 1 hasonló Fanninál, de akkor még a tűzoltósággal szemben ténykedett. És Tőlem is megkérdezte azt amit Jampectól. Bennem nem hagyott mély nyomott a hölgy !!!!!