Ma voltam Fruzsinál, és volt bubis meg mentes víz, valamilyen gyümilé, meg 3az1ben kávé a választékban.
És tudom, hogy ők olvassák a fórumot. Látod, így is lehet. Majd még ezt is leírom a debreceni oldalra.
Ma voltam Fruzsinál, és volt bubis meg mentes víz, valamilyen gyümilé, meg 3az1ben kávé a választékban.
És tudom, hogy ők olvassák a fórumot. Látod, így is lehet. Majd még ezt is leírom a debreceni oldalra.
Nem biztos, 110 kilóig elbírnálak, különben csak én felül, esetleg oldalt, vagy turul. :D
Emlékszem, de ez nálam mindig természetes volt.
Bírnál!!!
:-)))
Emléxel, hogy pár hete írtam, hogy apróság, de milyen kellemes lenne a vendégekre még rászánni egy pohár innivalót, stb?
Én kifejezetten a nagy, erős, pocis macikra bukom. :)
Ejnye-bejnye, nagyon pöckölgeted a pucám! Úgy látom, formában vagy.
Na ez övön aluli volt.
Amúgy inkább azzal jöjjön, mint a lankadt f@rokkal...
IKSZDÉ
Akinek nem inge, ne vegye magára. Ugyi. De van olyan hely is, ahol a vendég szinte még a lányok között is tabutéma, nemhogy így alázni általánosságban mindenkit.
Novellát írsz, vagy visszamentél a konyhába hűtőt túrni?
Össze-vissza kajáltál megint mindent, fogadom! Aztán meg megsértődsz, ha valaki a túlsúllyal jön. XD
Hát fogjuk rá, szűken kihúzom reggelig...
No mi van, megjöttél? Jóllaktál? :)))
Rabul ejtett?
H E L L Ó
A d.o.l.g.o.z.o.m-ot átírja elfoglalt vagyokra. :)))
Jól van. Amíg eszel (62 perc), addig hallgatom Ivánt. Érdekes. Ma Iván kell. Általában metál szól nálunk szinte egész nap. Megszoktam.
Fiamat igazából ma én küldtem el bulizni, egyedül akartam lenni egy kicsit, senki nélkül, Ivánnal.
Iszonyat fáradt vagyok, nem fizikailag, nem szellemileg, hanem, ez valami más. Biztos te is voltál már így. Le is szüneteltem a hirdetésemet. Úgyis fáj a kezem, kicsit parázok is miatta. Én azzal dolgozom. Az izületeim kész vannak, már a csuklómat is érzem.
Ma volt egy kedves vendégem, rendszeresen jár jó ideje masszázsra, már olyan, mint egy családtag. Azzal nyitott, hogy "Te fáradt vagy. Mosolyogsz, kedves vagy, mint mindig, de fáradt vagy. Látom." Azért átgyúrtam rendesen, közben, meg utána egy jót beszélgettünk.
Ez az, amikor nem csak te adsz, hanem kapsz is. Ő az egyik kedvencem. Érdemes adni, ilyenkor fokozottan érzem. Visszajön. Nem mindig attól, akinek adok, lehet mástól, de akkor is. Most tőle. Jól esett.
A gáz, hogy a héten már a második vendég, aki észrevette a fáradtságot, pedig figyelek, hogy senki. Mégis. Mindegy, majd holnap meglátom, ha még fájok, akkor pihi a hétvégén.
Szia. Fiam elment, én megjöttem.
Olvastalak Debrecenben. Szép volt. :)))
Az egyik fórumozó viszont összetéveszti ezt az oldalt egy másikkal. Itt ugyanis a városokba is írhatnak a hirdetők is.
Jó lenne, ha tájékoztatnád, én mégse akarok ebbe belefolyni. Szint alatt van. :D
Sziasztok!
Veszprémi 18-26 év közti lányokat keresek! Egyetemista srác vagyok 21 éves, facebookon megnézhetsz ha szeretnél, de előbb én kérek egy profil linket!!!
Bármire kiváncsi vagy írj nyugodtan, szeretek ismerkedni, szeretek élni és élvezkedni!!!
:)))
Igazából megígértem, hogy nem fogom dícsérni, de valahogy mégis tudatnom kell, hogy mennyire is hm, hát maradt ez a köztes megoldás!:D
Én kb. 2 hete hívtam fel Sziasztok kedves leendő partnereim. Friderika vagyok 22 éves. Szeretettel várom minden partnerem hívását sziasztok .. :) :)
Friderika (22) - Nyíregyháza
Mellesleg, Nyíregyházáról kik megbízható lányok, 26-27 éves korig? Nem csalódtam véglegesen szerencsére :)