Tisztelt Nitta!
Még tegnap, belső üzenetben válaszoltunk Önnek a további lehetőségekről
Tisztelt Nitta!
Még tegnap, belső üzenetben válaszoltunk Önnek a további lehetőségekről
Sziasztok szöszikéről valami infót írna valaki?Mostanában megyek miskolcra jó lenne egy barbibaba.
Szia!
Úgy látszik nem nagyon kapsz választ. Hívd fel nyugodtan, a barátnőm, pont azt kapod, amit írtál. A lakás otthonos, belvárosi.
Ica egy végtelen kedves teremtés, egy másik fórumon már írtak róla. Rejtett számost is felvesz.
Remélem, segítettem a pasik helyett. :)
Háááát ettől megkímélhettetek volna....
Tisztelt VL!
Örömmel és elképedéssel olvasom,hogy megtalálható az interneten a képem,ráadásul ismert hölgy vagyok.:)Boldog lennék,ha megtudhatnám,hol is találhatom meg ezt a rólam készült fotót egész pontosan.Mert ez bizony nagyon érdekelne.
Sziasztok.
A Jeny(23) és az Aleisha(19)-es nevű versenyzőkről tudtok írni nekem valami tapasztalatokat?
A napokban fogok járni Miskolcon és meg szeretnék látogatni egy szép csajost.
Üdv: Fickó
Sziasztok.
Én sem nagyon érem el mostanában a Mayát...
Helló Maximus!
Üdvözlök mindenkit. A napokban jártam az Eliza(30) nevű hölgynél, a lakás átlagos, a lány hideg üdítővel kínált, ami jól esett ebben a melegben:),
kedves volt, és türelmes. Az aktussal minden rendben volt. Jól végzi a dolgát:D Nem nézegette az óráját. Nem az a kapkodós fajta.
Aki szereti az igényes teltebb lányokat, azoknak a férfitársaimnak ajánlani tudom. Aki a vékonyabb, csinos csajokat szereti nekik nem ajánlanám.
Tudom, nem mindenki szereti a teltkarcsú csajokat, de nekem konkrétan az ilyen típusú csajok jönnek be./Nagy cici, nagy Popó, selymes bőr.../
Ez van.
Üdv:Fickó
Helló Rubint!
Jövő héten csütörtökön a délutáni órákban szeretnélek meglátogatni! Mit gondolsz, össze lehet hozni valamit? Csodálatos vagy, remélem tudod! :)
Napsugár van a képeken,valódi..
Kedves,fiatal csajszi. Megmosdat a hancur előtt,mosolyog kettőt, szétteszi a lábát és várja,hogy megtömjék:) ő nem nagyon igyekszik maradandóvá tenni az élményt,csak elviseli:) de mostanában a fiatal csajszik csak ennyire képesek.. A nagy szerszámot annyira nem birja, francia csak gumival..egy látogatást megér.
A kéró viszont igényes, nem lehet belekötni.
Kedves fustos!
Nincs szerencséd, fiú vagyok!
Petya_001 · Tag · Sziasztok!
Nem tudjátok Mayát miért nem tudom elérni? Az utóbbi napokban többször telefonáltam de nem vette fel.
Ennyire elfoglalt? :D
Van valakinek tapasztalata Korina(28) nevű hölgyről?
Üdv !
A szőke Csengére(26) gondoltál ? Neki fantasztikus popója van a fényképeken.
Írhatnál róla kicsit bővebben is, mert szeretném Én is meglátogatni.
Csüssz.
Bár a köszönésből lehet következtetni,de attól még lehetsz lány is.Ha tényleg 17vagy akkor nem biztos,hogy neked való ez még.De ha tényleg egy kis friss hús vagy én bevállalak.:-)Nem vagyok pedofil,csak türelmetlen.
Nincs mit, pont gép előtt vagyok. Természetesen tudok neked ajánlani lányokat.
Én személy szerint a Szandin kívül még tudom ajánlani Neked a Cleot, a Csengét, a Tündérkét és a Ramit.
Nálam ők a No.5. Debiben.
Köszönöm a gyors választ tekergő! Nagyon rendes vagy!
Szandin kívül tudsz ajánlani valaki mást is, aki bejött neked?
Szia KPali!
A Szandi(27) vállal NF-t, ez nála az alapban van, viszont a csókolózást nem vállalja még extrában sem tudomásom szerint. De, ez legyen a legnagyobb hibája...:)
Amúgy tudom ajánlani, szép cici-ei vannak, kedves, és érti a dolgát.
További szép napot mindenkinek.
Szia tekergő!
Szandi vállal NF-et is?
csókolózás alap nála, vagy csak extra?
Tisztelt Nitta!
A kép, amit feltöltött megtalálható az interneten és olyan formában, hogy nincs az arc előtt a nyíl. Így egy igen ismert hölgyet ábrázol, ezért kapta meg a kétes jelölőt.