WL-t nekem sem sikerült sosem elérnem. Úgyhogy ejtettem. :D Kriszta bezzeg mindig felveszi. Imádjuk Krisztát! Menj hozzá! :D
WL-t nekem sem sikerült sosem elérnem. Úgyhogy ejtettem. :D Kriszta bezzeg mindig felveszi. Imádjuk Krisztát! Menj hozzá! :D
Hát ezeken most egy hatalmasat nevettem. Csak az a cink az egészben, hogy nem tudom elérni WL-t. Sajnos. :(
Látom, itt csupa harcedzett veterán van. Igazság szerint én is megjártam a SEAL kiképzést a vietnámi háború előtt: többek között védőruha nélkül fel a Mount Everest csúcsára, majd még aznap egy levegővétellel le a Mariana árok mélyére. Hát kicsit elfáradtam...
Petra 30ról lenne szükségem imformációra? ***moderálva*** és nézegeti az óráját?vagy odaadó?!
Na végre valaki aki válaszol és nem örömlányként kioktat a vélemény nyílvánításommal kapcsolatban.Az a baj,hogy a sok egyetemista és diplomás azt hiszi ők sz....ták a spanyol viaszt.De nem!!!!Én a ***moderálva*** adom,ők pedig minőségi szolgáltatást kellene hogy nyújtsanak.Nem hamis ***moderálva*** adok amiért cserébe pofon járna,hanem ***moderálva*** adok amiért kőkemény d..gás dukál.A szerelmet csak a hülyék keresik itt.
Én meg a Hetedik Lovasezrednél voltam nehézvályogvető!Kemény kiképzés volt.Ki a zöld kukoricásból,be a térdig érő hóba!!Megutáltam azt a sok f...szságot ami ott volt.Azóta p...namániás lettem.
A sittre eddig csak ruhát mosatni voltam. Végülis mostmár elmondhatom, mert a múlté...
A Nemzetbiztonsági Hivatal nyomozója lettem volna. De miután ez volt a legbonyolultabb kód, amit ki tudtam találni három hét megfeszített agymunka után... kinevettek és visszatanácsoltak az óvodába. Mostmár azt mondom, lehet nem jártak volna velem jól... :D
Nem vagy. Kár.
Na, csá, majd összefutunk.
Szia. Itt vagy a közelben? Nézem a TV-t, de ide-idekacsintok.
Hi! Heineken Star!
Ez a tel.szám megadás olyan volt,mintha a nehéztüzérségnél szolgáltál volna!De tényleg az a száma.Bár a sitten is van hasonló kódrendszer.
Persze, ha a körzetszám helyére azt írom, hogy vodka, akkor egyből leesik, mi?! :D Azért gratulálok a helyes megfejtéshez, a nyereményed egy kitűző meg egy zokni! :D
Sziasztok!
Arabella és Debóra milyen? Volt valaki náluk?
tud valaki infot az új csajrol:Lizácskárol?
Üdv mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni. Fehérváron lesz dolgom a napokban, de nem ismerem igazán a várost a lányok a szempontjából. Egy kellemes masszázst és erotikus levezetést keresnék. Nem baj ha a hölgy érettebb. Van valaki, akinek vannak tapasztalatai ezen a téren? Ica nevezetű hölgyet találtam az oldalon. Esetleg róla valami infó?
Előre is köszönöm a segítő szándékot!
Már jeleztem a Szerkeztőségnek hogy Nikike25= Lady25, de nem nagyon történik semmi ez ügyben. Miért kell az embert hülyének nézni!!!!!
Szerintem ez egy nagyon rossz védőbeszéd volt.Jártam olyan lánynál aki próbálta megcáfolni az amúgy sem pozitív sem negatív véleményem.Majdnem azt írta hogy hazudok.Amikor diszkréten ismertető jegyeket közöltem,akkor inkább moderáltatta az írásomat.Ezzel beismerte,hogy nem kamu dolgokat írtam le,és nem vitázott tovább.Ja,és nem változtatott nevet mert nem bírta a vélemény nyílvánítást.
Kedves Shabba!
Nem 100% hogy egy hirdető azért változtatja meg keresztnevét mert nem bírja a kritikát,sőt van (ezt biztosra tudom amihez kétség sem fér) olyan hirdető aki más hirdető miatt változtatja meg a nevét!
Mert mondjuk rossz indulatból esetleg egy közösségi oldalon lévő profiljának a linkje be van másolva ide a fórumra,meg mert mondjuk hamis beszámolót írnak róla egy volt kooléganő irigységből és ehhez hasonló dolgok!
Persze ez nem azt jelenti hogy én bárkit védenék és azt sem,hogy ki van zárva amit Te írsz ezzel kapcsolatban,én csak egy olyan esetet írtam most le aminek szem és fül tanuja voltam.
Akik ebben a "szakmában" tevékenykednek szerintem mindenkinek éppen ugyanolyan fontos a diszkréció ( ez legyen vendég vagy hirdető) és szomorú hogy a lányok közt van olyan,aki keresztülgázol mindenkinek....keresztbe tesz a volt kolléganőknek,hívogatja a vendégeit......nem tudom mi keresni valója van ebben a "szakmában" egy ilyen személynek!
Mindenkinek jobb,ha tiszteletbe tart mindenki mindenkit!
Miért van az,hogy állandóan változnak a kereszt nevek?Tegnap még Lady volt,mára Baby29 lett.A Lady név előtt is valami másnak keresztelte magát .Szerintem nem bírják az esetleges negatív véleményeket és így próbálnak tovább lavírozni.Az éles és figyelmes tekintetnek nem akadály a sűrü keresztelgetés észrevétele.
Szia!
Kriszta(36) Betty(31)
Bia23 korrekt az ém tapasztalataim szerint. Többieket nem próbáltam.