Sziasztok! Kellemes élményem gondoltam megosztom veletek is,ez a városka annyira úgysem aktiv,már ami a beszámolókat illeti.MESI 27-nél jártam tegnap,és engem ez a lány valóban teljesen levett a lábamról.A képekhez képest sokkal szebb,kellemes csalódás volt,bár az igazat megvallva a fotói alapján is sejtettem,hogy valami nagyszerű dologban lesz részem.Szabadkozott,hogy most kicsit megváltoztatta külsejét,de még a régi képei szerepelnek az oldalon,mire én megnyugtattam,hogy talán most még vonzóbb mint valaha.Gyönyörű teste van,magas,kimondottan látható az,hogy foglalkozik a testével,enyhén szoláriumozott.Nagyon formás popsija,hosszú combjai,nevető kék szemei vannak,most rövidebb,vörös hajjal.Azon kivül,hogy az ágyban abszolút odaadó,figyelmes,amit kiemelnék,az az,hogy a franciája engem totálisan elvarázsolt!Nagyon jól éreztem magam nála,beszélgető partnernek is kiválónak bizonyult,szóval úgy volt kerek egész a nála töltött órácska,ahogy elképzeltem,sőt....Amit még megjegyeznék,hogy a lakása kifogástalanul tiszta,minden szempontból a ***moderálva***kényelmét szolgálja.Én biztosan sokszor meglátogatom még,annak pedig tényleg csak ajánlani tudom,aki Miskolcon igényes szexpartnert keres!