Igazzad van nem csunya csajszika csak nekem fiatal nagyon.Én a 30-35 között keresgélek nem tudsz valami infot BÖBIKÉRÖL (SZEXANGYAL)-rol szeretném meglátogatni igy fotok alapján nekem nagyon bejön.
Igazzad van nem csunya csajszika csak nekem fiatal nagyon.Én a 30-35 között keresgélek nem tudsz valami infot BÖBIKÉRÖL (SZEXANGYAL)-rol szeretném meglátogatni igy fotok alapján nekem nagyon bejön.
Szia.Voltam nála valódi cicikröl van szo hid el nem szilikon.A nagy mellekhez győnyőrű teste van.Viszont az arca nem olyan szép.
Pisti én ezt a méretet szeretem amúgy kellemes partner, szép a lány.
Szeva.Igen ö róa van szó.Egyszerűen nekem nem jön be ez a csajszi.Az idössebb nöket szeretem és a nagy mellűeket 90-100-as méreteket.
Heló B.Pisti te Írisz19 ről beszélsz köszi előre is a válaszod.
Szia.Én voltam már KRISZTI 25-nél szerintem jo csaj én meg voltam elégedve aranyos kedves és nem nézzte az idött.Gyönyörű nagy mellek jo test és finom punci .Probálld ki te is.
Én Írisz19 ről beszélek közel az állomáshoz és miért nem jött be?
Hello Haver.Én is igy jártam a CSILLA nevű csajszival 30-as számon hirdet de szerintem kamu hirdetés lehett.A kép alapján nekem bejön a csajszi
Probálltam hivni de sosem vette fel ezért gond. hogy kamú lehett.
Hello Sanyo.A fent nevezzett hölgynél én már voltam nekem nem igazzán jött be neked sok sikert hozzá.
Íriszről tud valaki tájékoztatni
Angel fejével vallatni lehetne.Nagyon érezni,hogy tán muszájból csinálja,a hozzáértése pedig közelít a nullához.Részemről nem ajánlott kategória.Helgáról ha van valakinek infója az engem is érdekelne.
Csak hülyéskedek. :)))
De Őrá gondolok, és pont azért mert szerintem is kamu a kép!
Szia!
Sajnos nem tudom, mert ahol voltam Debrecenben, ott nem volt rá lehetőség. Meg őszintén szólva én nem is annyira kedvelem, tehát nem szoktam rákérdezni se, hogy lehetséges-e.
Sziasztok, tudtok valamit Zsaniról, régóta hívogatom, de nem érem el - lehet, hogy szabadságon van?
Helló Zoli!
Információm szerint Tündérke vállal extrában, amit akkor kaphatsz meg, ha a dobókockán a legmagasabbat gurítod.
Ilko!
Nem tudod, Debrecenben sok-sok lány között ki szeret popo??
Fúj, kakis popo. XD
Nem tudja véletlenül valaki hogy Viki (29) Tündérke (21) Niky (24) Napsugár (18) Léna (29) Fruzsi (23) Eliza (30) Csenge (26) Cleo (20) Betti (19) Anita (26) Anett (27) valamelyik csaj vállal popot? Előre is köszi!
Szia kedves shabba.
Én nem a Szendy35 vagyok, bár lehet, hogy te úgy láttad, de nem ő vagyok. Semmi gond, előfordul, hogy téved az ember. :)
Ha gondolod gyere el és meg-győződhetsz róla személyesen is.
Ő már tudomásom szerint befejezte.
További szép napot mindenkinek.
Éles szemüek figyelem!A Petra30 nem véletlenül Szendy35??Szendynek látom.A régi képein ugyanilyen csinos volt.Ha Ő az ,akkor megyek a boldogság barlangba.Amennyiben nem,akkor elnézést Petra30.