Tisztelt szerkesztőség!!
Szretnék előfizetni, a fényképes hirdetésre, de nem tudom hogyan kell, biztos nem nagy ördöngőség, de sajna technikai zseni sem vagyok, kérem segitsenek nekem!!
Tisztelt szerkesztőség!!
Szretnék előfizetni, a fényképes hirdetésre, de nem tudom hogyan kell, biztos nem nagy ördöngőség, de sajna technikai zseni sem vagyok, kérem segitsenek nekem!!
Sziasztok
Popó kedvelő hölgyet keresek debrecenben, ha valakinek van infója ossza meg legyen szíves!
Eőre is köszi!
Tisztelt, kedves Vendégeim!
Szeretnék megkérni mindenkit, aki meglátogat, hogy ápoltan, tisztán látogasson, vagy menjen ki a 6-osra. Fél órája járt nálam egy ***moderálva***, aki olyan büdös volt, hogy egy flakon szagtalanító és a kereszthuzat sem segített. Szagos, túrós nemi szervvel érkezett, kétszer küldtem fürdeni, és még akkor sem volt képes magát normálisan megmosni. Járt már nálam nem magyar származású ***moderálva***is, ő ellenben tiszta és gusztusos volt. Uraim, tiszteljétek meg a ***moderálva***!
Freddy!
Nem hiszem, hogy meguntad a keresgélést, de poénnak jó :)
Rég nem jártam itt. A múlt héten megnéztem a lányokat, személyesen is. A színvonal nem sokat javult, de a pozitív befolyásolás érdekében mondjuk azt, hogy mégis. Azért találtam olyan valakit, akit tudok ajánlani: Reni(19)
Hajnali 08.30-kor hívtam, felvette és fogadott. Csinos, fiatal, sztem nemroma. Cici szilikonos, túl szép :) Végig kedves volt, a feeling és a ***moderálva*** rendben. ***moderálva*** Semmi ostoba szöveg, smasszer, lehúzás. A lakás rossz helyen van, a Gambler épületében(!) és bár viszonylag tiszta, valami mégsincs rendben a higiéniával - a lány költözni fog.
A nevére keresve nem találtam hozzászólást, így nem tudom másoknak mi volt a tapasztalata.
Kösz Reni! Kösz videkilany.hu!
Freddy!
Nem hiszem, hogy meguntad a keresgélést, de poénnak jó :)
Rég nem jártam itt. A múlt héten megnéztem a lányokat, személyesen is. A színvonal nem sokat javult, de a pozitív befolyásolás érdekében mondjuk azt, hogy mégis. Azért találtam olyan valakit, akit tudok ajánlani: Reni(19)
Hajnali 08.30-kor hívtam, felvette és fogadott. Csinos, fiatal, sztem nemroma. Cici szilikonos, túl szép :) Végig kedves volt, a feeling és a ***moderálva*** rendben. ***moderálva*** Semmi ostoba szöveg, smasszer, lehúzás. A lakás rossz helyen van, a Gambler épületében(!) és bár viszonylag tiszta, valami mégsincs rendben a higiéniával - a lány költözni fog.
A nevére keresve nem találtam hozzászólást, így nem tudom másoknak mi volt a tapasztalata.
Kösz Reni! Kösz videkilany.hu!
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
Kitty35 cicije nem szilikon? képek alapján gyanús...
Sziasztok.Van valakinek tudomása olyan hölgyről aki dús keblakkel rendelkezik és jó a franciája?A válaszotok előre is köszönöm
Valóban Kitty 35 tényleg nagyon jó, odaadó és korrekt nő.Még meg sem érkeztem, de már hozta az üdítőt.nem sietetett.Maximális kiszolgálást kaptam.A franciája isteni a teste hajlékony és a mellszex ááááááá még ilyet nem élveztem. ***moderálva*** de sajnos el kellett hamarabb jönnöm.A fürdőszoba tényleg lepukkant, de tiszta.Ameddig öltöztem kiment és vissza adta a ***moderálva***.Hát kedves MT ilyennel még nem találkoztam.Csak ajánlani tudom.
Szia!
Éppen ez az, szerintem sem igazán lehet összehasonlítnai, mert teljesen szubjektív. Amúgy mindkettőnek jó hangja van, csak nekem az Arch Enemy zenéje jobban bejön, de ennyi!:) De gondoltam megkérdem, hátha...
Hai Makktársak!
Érdeklődnék,hogy Szépségnél járt valaki?
A képei nagyon megindítók,szerintem elmegyek hozzá.
Sziasztok. Voltam gombóc 46 nál és fenomenális élményben volt részem. Ajánlom minden férfi társamnak mert nagyon odaadó ,figyelmes,maximalista hölgy,aki rendezett és tiszta kürülmények közt él.Én biztos, hogy többször meg fogom látogatni.
Jó éjt, lépek.
Röviden, szerintünk: A metál, a pörgés, a tűz, a hörgés, a pörgés az Arch Enemy (is :)), Angela Gossow pedig teljesen más, mint Alissa, tehát ez olyan, mint Beethovent Mozarttal összehasonlítani.
Először azt írtam volna, hogy nekem messze Arch Enemy, de közben bejött skac, hogy mit hallgatok, és csak annyit mondott, hogy
"Jaj! Neee!!......" :D Egyébként kár ezen vitázni, kinek mi. Tudod, kinek a szőke, kinek a barna.
Én nem a szépségüket nézem. :)))
Szia!
Sejtettem!:)
Amúgy csak érdeklődésképpen, szerinted (vagy a fiad szerint) kinek van jobb hangja? (Múltkor vitatkoztunk rajta, de végülis nem jutottunk dűlőre!:D)
Angela (Arch Enemy), vagy Alissa (The Agonist) !?
Nekem pl mint nő mindegyik bejön!:)
Szia!
Köszi, a többség nem az ő zenéjük, nem hiszem, hogy sajnálják, ha nem jutnak be.
Azt hiszem, inkább maradnak a hétvégi bulik, meg a strand időnként.
Úgy másfél hete volt nálunk a Black Dahlia, azt nagy buli lett volna nekik, de mami nem állt úgy, oda nem lehet pár ezer ft-tal felmenni.
Mindegy, jövőre jönnek újra, akkor már nem lesz pénzügyi gondjuk.
Meguntam a keresgélést :) változtassunk a szokásokon. Lányt keresek érzéki együttléthez, várom a jelentkezőket. Manager mentes, önállóan dolgozni tudó, kedves hölgyek jelentkezését várom. Profizmus nem feltétel, hely szükséges, számnélküli hívást fogadj. Pályakezdők és alkalmi vállalkozók jelentkezését is várom. Kapcsolatfelvétel itt, igény esetén emailcímet adok.
Van szex is ! Hivd fel oket es erdeklodj mindenre valaszt fogsz kapni!
Hali!
Noémiröl tudtok valamit,nyaralni van azért nem lehet megtalálni vagy abbahagyta az örömüzést?