Tisztelt Akire!
Az aktiválást egy munkanabon belül vállaljuk.
Az észrevételét köszönjük szépen, továbbítottuk a programozók részére. Amennyiben kérdésük lesz, úgy keresni fogják belső üzeneteben.
Üdvözlettel
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Akire!
Az aktiválást egy munkanabon belül vállaljuk.
Az észrevételét köszönjük szépen, továbbítottuk a programozók részére. Amennyiben kérdésük lesz, úgy keresni fogják belső üzeneteben.
Üdvözlettel
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt zoé38!
Amennyiben itt szeretné egyeztetni, rendben.
Ön olyan képet töltött fel az ingyenes hirdetéséhez, melyen nem egy, hanem több fotó is szerepelt. Ez olyan, mintha több képet töltene fel.
A másik, hogy ingyenesen egy hirdető csak egy hirdetést adhat fel függetlenül a regisztrációk számától!
Egyébként meg javaslom az ilyen problémák egyeztetésére a belső üzenet küldését, főleg, ha szabálytalan hirdetésekkel próbálkozik.
Helló
Nyílvánvaló dolog, hogy nagyon sok hírdető is olvassa a fórumot. A múltkor írtam, hogy az is emeli a vendéglátás színvonalát, ha az ottlétedkor megkínálnak pl. egy kis innivalóval.
Sok helyen ez természetes volt már eddig is. Nos az utóbbi látogatásomkor kellemesen tapasztaltam a Wesselényin, hogy (talán eme beírásnak köszönhetően) már választhattam többféle innivaló közül is.
Itt pl. nem volt letámadás, olvasnak, és tényleg azzal foglalkoznak, hogy emelkedjen a színvonal mindenki megelégedésére.
Üdv
hello mindenki. Pár napja tettem látogatást Lindánál és nagyon kellemes élményben volt részem. Egy masszír intin masszázsos levezetéssel. Bátran merem állítani, h jobb volt mint egy dugás, ezt mindenkinek ki kéne próbálni... nem is emlékeztem,h mikor mosolyogtam ennyire önfeledten utoljára. A hölgy kedves aranyos és nincsenek idegesítő szokásai mint pl : végig beszéli a masszírozást és nem tudok ellazulni. Ha kell beszélget, ha csendben voltam Ő sem beszélt. Sőt , miután végeztünk megkérdeztem,h van-e még 5 percünk egy cigire és megkínált:-) mindenkinek csak ajánlani tudom.
Figyeljetek amit írok most is moderálásra küldte valószinüleg Dalma, Virág, Friderika vagyis Kitti mivel mind ugyan az a csaj, Lehúzós kerüljétek nem egyszer mondtam, a Május téren van, meg lehet ismerni a testalkatáról, sokan írták már hogy lehúzták őket, emberek ne mennyetek már oda.
Sziasztok a segitségeteket szeretném kérni nem tudok választani közűlük hogy kihez érdemes menni /Korina-Fruzsina-Barby/ duó közül.Ma délután mennék ha volt a három lánynál valaki irjon véleményt róla,melyik kedves- normális és elfogadható az összegű.Köszi
mivel vétettem az oldal szabályai ellen??
humm · Kvázi-tag · Aisha vajon melyik hirdető lehet?
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, egy barátom legénybúcsújára keresnék táncos lányt (lányokat), de sajnos nem igazán találok a neten. Tudtok ajánlani valakit, valakiket? Fontos, hogy ne a kisebbséghez tartozzon, és ha valaki megkívánja akkor azért ne legyen elutasítva..
Köszönöm a segítséget...
Mondjuk inkább úgy, hogy ha arra járok, benézek hozzá!:) A rabul ejtés kifejezést ***moderálva***esetében nem igazán kedvelem!:D
Hogy jelentsük fel? Oda megyünk mert akarunk valamit amit nem szerenénk ha mások tudnának most már meg híreszteljük hogy ezért feljelentettünk valakit?
Sziasztok! A zegi 22 éves Barbinál járt valaki? Ha igen legyen szíves ossza meg a tapasztalatait! Köszönöm!
Nincsenek beszámolók. Már senki nem jár lányokhoz, vagy mindenkit befenyítenek a hirdetők itt a fórumon? Please, osszátok meg a tapasztalataitokat. Tegyétek ezt diszkréten, intelligensen, hogy ne legyen sértő, de a lényeget ki lehessen érteni belőle.
Régebben nem voltak ilyen hirdetői letámadások. Azzal foglalkoztak, hogy a kedves vendég elégedett legyen. Nem ezekhez a lányokhoz járunk vissza szívesen?
B.
Én Ivett (18)-tel és Vivien (20)-nel találkoztam, ők egyazon leányt jelentenek. Nekem nem jött be, de ez egyszeri alkalom volt, másnak lehet jobb tapasztalata. Egyébként egész csinos pici lány.
Tisztelt szerkesztőség!
Érdeklődnék, ha az adatlapomon módosítást végzek az mennyi idő múlva kerül jóváhagyásra, ugyanis a hirdetésemet nem látom az oldalon.
Ezenkívűl csak megjegyezném segítő szándékkal, hogy ha a Mozillán nyitom meg az oldalukat valamiért nem ugrik fel ez az ablak amibe az üzenetemet gépelem éppen.
Üdv!
Tisztelt zoé38!
Ön nem várhatja 22 órája az aktiválást, mivel a feladás óta nem telt el annyi idő. A hirdetése engedélyezve is volt, majd a módosítását követően vissza került aktiválásra. A hirdetése elutasításra került, mivel az oldal szabályzatát Önnek is be kell tartania
fiúk!ha ez a Dalma ezt csinálja jelentsétek föl a rendörségen! ő mindent megcsinálhat? ne hagyjátok magatokat!
TAKARODJ EL DALMA!!!!! A KÖRNYÉKRŐL!!!!!! MERT RONTOD MÁS IMIDZSÉT! MÁSOK IS LAKNAK ITT AKIK BECSÜLETESEK! LE JÁRATOD A KÖRNYÉKET!!! TAKARODJ EL!!!!
helló!.4 napos ingyenest szeretnék feladni.De már 22 órája várom hogy jóváhagyják....ez miért van??mire jóváhagyják lassan letelik a 4 nap
Üdv és 'cakát.
Drága.