Bingo :)))
Bingo :)))
helló tekergő betti kedves lány, telefonon kicsit lekezelő.
Illetve még Polly is érdekelne.
Helló, Mindenki!!
Kittyről és Lauráról tudnátok infót? Milyen tapasztalatok vannak?
Előre is kösz!
Köszönöm az infót Tekergő.
Sziasztok.
Hát van ez így, sajnos :)
Sziasztok.
Szia Emmerich! Ajánlani tudom Neked a Klaudia20 nevű lányt. Voltam már nála, minden rendben volt, aranyos, jól végzi a dolgát.
Valószínű...
Sziasztok!
Szia sanyó. Nemrég látogattam meg a Betti19-et. Hmm, mit is mondhatnék, nem bántam meg.:)
Ténylegesen nemrégen kezdte. A képek 100%-ban valósak, ő van rajta. A lány kedves volt velem, ja és nem utolsó sorban nagyon csinos.
Én még biztosan meg fogom látogatni ahogy tehetem.
Szerintem ajánlott kategória.
Tisztelt fórumozók. Betti19-ről valakinek van infója a képeken nagyon szép. Állítólag nem rég kezdte.
Katt a névre és megtudod... ;)
Sziasztok
Van valakinek tapasztala a hölgyel? Fontolgatom a meglátogatását, erőteljesen, viszont a képe nagyon profinak tűnik, lehet hogy nem Ő van a képen?
Kinga Telefonszám: +36 70 ***moderálva***
Város: EsztergomElőre is köszönöm.
Üdv, Zsoltee
Böbike Szexangyalra váltott.
Nem szeretnék üzlet rontó lenni,de sok rosszat olvastam én is Böbikéről.Akkor még szőkén ***moderálva***.
Szia Zoli válaszolok én neked a kérdésre én nem válalok popót!!!!!:)
Petra!Köszönöm válaszod,de a feneked megszólalásig hasonlít a Szendy-ére ezért fantáziáltam arról hogy talán visszatért.Fenék gyenge vagyok.Sokan azt mondják,hogy ennyi,befejeztem,és mégis itt kötnek ki egy kis idő elteltével.Köszönöm a szíves invitálást,talán élek is vele,de egy hosszabb utazás van tervben,majd csak utánna lesz alkalmam kikapcsolódni.
Augusztus végén kereslek.
Sziasztok.
Pocahontasról érdeklődnék, volt már nála valaki?
Előre is köszi.
Sziasztok.
A Thaiföldi lányról érdeklődnék volt-e már nála valaki.
Előre is köszi.
Sziasztok! Tudja valaki ki vagy kik vannak most a Bercsényi 85. alatt? Én Klaudiát keresem aki a télen dolgozott ott.
...ha valaki nem veszi fel, még nem kamu, csak épp voltak nála mindig amikor hívtad, van ilyen, magamról tudom, a hülye véletlenek..