Hát, ottan nem írnak rólam jót. Csak itten 1.
Ottan Alex megvéd, ha fikáznak, aztán slussz.
Hát, ottan nem írnak rólam jót. Csak itten 1.
Ottan Alex megvéd, ha fikáznak, aztán slussz.
A sörtől is büdös vagy. Másnap meg reggel nem győzöl inni, mert száraz a szád. Na, ezt élted át, de tegnap jó volt.
Na bakker, a hülye PL-et néztem!
Ezen az oldalon, te! Nem Debrecen, Veszprém.
Az neked, én nem cigizek.
BÜDÖS BAGÓSOK!
PONTOSÍTS!
A Veszprémet tudtam!
És büdös volt a szád. :)))
Jaj, de buta vagy, istenem!! VESZPRÉM.
Pontosan annyi sört ittam.
Hol lelem azt az írást?
Majd hozzászoksz. :))) Figyeld meg, az 5. sör után már csak bárgyún nézel ki a fejedből, és mosolyogsz mindenre.
Nem szoktam olvasni, de most majd el fogom.
Ma nem leszek sokáig, buli volt, aztán kicsit elfáradtam. Nem vagyok a szeszkózáshoz hozzászokva...
Így jót beszélgetünk. :)
Olvastad Veszprémet? Az egyik vendég írt beszámolót rólam. Szerintem, hónapokig ez lesz az utsó, ismerve az itteni aktivitást.
Én is.
Vagyok.
Helló
Jó estét!
Látom, nagyon aktív lettél Debrecenben. :D
Megyek Naplót nézni, aztán jövök.
A múltkor meglátogattam Orsi(19)-et. A képei megtetszettek, igazán rosszat sem olvastam róla, csak olyat, ami nem gáz, és a látogatás célját és végeredményét nem igazán befolyásolhatja.
A képeken valóban ő van. Egyből fel lehet ismerni az alakját, semmi retusa, stb. Valóban egy kicsi lány, de arányosan kicsi mindene, csinos és arcra sem okoz negatív meglepetést. Velem mosolygós, cselfes, és közvetlen volt. Egyszóval aranyos, és tényleg fiatal. Egyáltalán nem az a nehézbombázó, vérprofi típus, de teljesen korrekt társaság.
A ház egy régi építésű panel, ez meg is látszik rajta kívül-belül, kifejezett „babaszobáról”, vagy meghitt, egzotikus környezetről sem lehet beszélni, de nagyon gázos dolgok sincsenek.
Voltam most mayánál meg kittinél is,de Kitti sokkal jobb,talán azért mert kicsit husisabb.
Sziasztok, egy-két infó érdekelne a debreceni lányokról. Ki az ajánlott kategória, és ki a top 5 !!! Kérlek segítsetek, nem vagyok errefelé ismerős és nem én akarok sz..ni... :)