hanna: FELEJTŐS !
hanna: FELEJTŐS !
timi ! : na ő az akiben nem csalódtam ! a bőre mint 1 isttennőjé hozzállása fullos nem mindent vállal de amit igen azt
remekül , ápolt, jó illatú haja volt neki, a bőrén éreztem fürdött elötte igazi tiszta makulátlan a törölközőnek éreztem az öblitő illatát hát le a kalappal elötte kis mosolygós igazi kis finom hangja van , nagyon ficsi a csaj ajánlott , és a puncia wááááááá nincs ám leharcolva $$
alíz néven szfv hirdet 1 csaj na a duma megvan telában 22 éves ilyen jó olyan jó stb a-aaa felejtős
kívánságodra: nos ő kicsit fehérvár mellet van de elmentem kipróbálltam de nem vertem meg se nem korbácsoltam meg de azért kiwi voltam milyen lehet 1 ilyen perverz nő:) nem csalódtam benne kajak normális, kéró fullos és a csaj tényleg élvezi amit csinál bár én kis tejföl voltam sztem neki de megvolt jóvolt Ajánlott aki elmegy nem csalódik
na írok 1-2 csajról akikhez még 1x el nem mennék :
rebeka : most új szlogennel hirdet a blikkben is sztem levágta nem igazán korrekt amit csinál : megunt fej sablonos hozzáállás . ja és a poén :) aztmondja várj húzok fel új lepedőt na hát fel is húzta az agyammal együtt mikor 1 gecislepedőt tele foltal felhúzozz lool a törölközőre aztmondta új bár sztem csak kirakta az erkélyre kicsit száradni 1 tv nincs a szobában de még 1 magnó sem lol igazi nagyüzem olyan 3-an lehetnek 1xre a kéróba jövés menés stb ott van a bianka is meg a tifani
saci: vele nincs gond kis nyugis nevetgélős hapy women amit beígér az van is
bogi: ajánlott nagyon igazi egészséges bomba csaj nagyon tetszett a hozzállása az egész nő 1 nyeremény sztem
Lekaptátok Gyulát? Ezer hála. Mégis van élet ezen a bolygón!
Danke!
korináról ! lehet szar napján fogtam ki nemtudom de a haját kb 4-5 napja tuti nem mosta meg .. büdös volt ami a legszarabb hogy le sem fürdött elötte de a duma megvolt één már fürödtem !: szal illatproblémáim voltak vele kapcsban amitől el is ment a kedvem ennyi
csumi ! eperkének a képei nagyon becsapósak bár ő van a képen ez igaz de jó volt a fosós ez tény ! az arca hát nem fikázom le végül is 1 szemüveges kis nő . nos amit megbeszélsz vele telán az sokat fog változni miután előre elkéri a ***moderálva*** nemtud ! mondtam neki nyalja a mellem ááá ez neki már túl perverz a suncia nagy husos 3 napos borostás volt . az egész 1 ***moderálva***nem ajánlott kategóra ahogy meglátod a fejét elmegy a kedved-D
Fütyülős · Őstag · Szívemből, lelkemből szóltál barátom. Ez a nagy igazság. Sajnos! Az ember kikapcsolódásra, kényeztetésre vágyik. Erre mit kap? Az alább felsoroltakat. Tudnám folytatni a sort én is, de csak moderálnák, mert igaz.
Azon gondolkodtam, hogy valahonnan hozok ***moderálva*** Mit szóltok hozzá? :)
U.i.: Lányok! Innentől kezdve Klicsko szavaival élve: "semi jot nem igérek!"
Na jó, mai utolsó beírásom!
Veled, mint büdös bagóssal, aki az esélytelenek nyugalmával indulna, nem futok versenyt.
De ha annyira ragaszkodsz hozzá, akkor legyen: én majd sípszóra indulok utánad.
Ha már majd sípol a tüdőd...
XD
Dagi vagy. XD
Nem vagyok dagi, hanem masszív. Az nem ugyanaz.
Neked is hasonló jókat!
Amúgy én nem is megyek...
Miért írtad?
:-)))
Üdv és cakát.
Messziről jött ember....
Dagik nem tudnak gyorsan futni. Ez tény. A kocogást kevered a futással.
Lépek lassan, mert ebből nem lesz hajó.
Jön a Mester.
Jóccak. Forgolódj az ágyadban egész éjjel!
Akkor elfoglalom erővel. Átmegyek kalózba...
200 méteren 100-at vernék rád...
Gyors vagyok, és kitartó is. Itt csak Forest Gump 2-ként emlegetnek.
Drága...
Én a Katónéni vagyok. Nem veszlek fel. Akinek nincs hallása, zenei ízlése, ott fulladjon.
A medvék lassabbak. XD Lefutnálak, kedvesem simán. Betojnál 100 m után!
Spanom Noé. Akkor felveszel te a hajóddal...
Noé(mi) néni...
:-)
Akkor most figyelj: Debrecen-Nagyerdő-Gyógyfürdő-strand...
Ez azért közelebb van.
Amúgy meg bagósok nem tudnak még 1 km-t sem lefutni...
Mondtam már, hogy nálam háttérzene.