Szeva Világjáró, köszi a figyelmeztetést (ha alapos okod volt rá), Dolly elég normálisan visszakérdezett, muszáj részletezned mi volt a gáz, egyáltalán ugyanarról a Dollyról van-e szó?
Szeva Világjáró, köszi a figyelmeztetést (ha alapos okod volt rá), Dolly elég normálisan visszakérdezett, muszáj részletezned mi volt a gáz, egyáltalán ugyanarról a Dollyról van-e szó?
Kuszi, sajna a Balcsi verhetetlen, nincs mit tenni, eccerűen mediterán feelingje van és kész. De Linda Db tele van jó strandokkal és állítólag szörfös tó is van 10 km-en belül, szóval nem olyan sivatag. Mongyuk ez a 36 fok azér erős, Nálad van légkondi? Mer ha nincs is, megérteném, spórolhatnál a krémmel, csak az izzaccságot kellene szétkenni a vendég hátán :)))))))))) fúúúúúj.............
QC!! Nem irtál kiegészítés a kis franciáról!! Denemongyad, hogy keressem meg, mert Lindával 3 felvonásos színdarab forgatókönyvet írtok össze minden nap, össze kéne már költöznötök :) leszoktatnád a cigiről :)))))))))) rászoknál a metálra :))))))))))))) aztán gyorsan szétköltöznétek :))))))))))))))))))))))))))) a kabriót vinnéd Te, a hajó a csajé, vagy ahogy megegyeztek az ügyvéd előtt :)))))))))))))))))))
Szeva Kóstolgató, klassz leírást küldtél és kedvet csináltál Viki-hez (mongyuk ritka, hogy vki nem lovagol). Sztem nagyon barátságosan írtál róla, nemtom miért küldték moderálásra. Annyit tudnál még írni, hogy Viki egyedül ***moderálva***?
Ja, és Ramit bánhatod... de legalább most már tudom, hogy nincs itthon... nagy baj...
Fütyülős · Őstag · Ez az mission! Te vagy az én emberem.
Lányok akik ezt olvassák. Nézzetek már át más megyébe itt az oldalon, és talán megmozdul a kis fogaskerék. Ott van pl. Cleo Debrecenben.
Pl.: Talán mégse kellene hülyeségeket írni a bemutatkozásban. Ilyen meg "olyan szuper vagyok, meg sexistennő...stb" A 90%-a kamu.
Sajnos az igazán jó "***moderálva***" már sajnos tényleg mind eltünnek: Virág, Katicabogár...stb. Tisztelet a kivételnek! Akinek nem inge ne vegye magára!
Aki egyetért velem és missionnal, vagy voltak negatív élményei regisztráljon írjon, és próbáljuk tisztítani a "***moderálva***"!!!
Drága Világjáro!Kérlek szépen mond el,hogy mikor,hol jártál nálam és mi történt veled,ami arra sarkallt,hogy ezt írd.Előre is köszönöm
csá Face! Korinát tudom ajánlani ! Többször voltam nála! Szép klímás kecó korrekt ***moderálva***! Arcra szép isteni fra-cia jó popsi aranyos és mindent bele ad! Górét nem tapasztaltam szeretek hozzá járni!A többinél még nem voltam! Tudnátok valakit aki jó fran-iát produkál!!
Ugylátszik neked azok a nagy nevek akik hozzád járnak..Engem nem zavar a dolog amugy.Attól,hogy már nemjárok kurvázni megirhatom a negativ tapaszatalatomat vagy nem??? Veled kapcsolatban majd igazol mindenkit, ha élőben lát téged. Nem irtam én hülyeségeket,sőtt bántani sem akarok senkit sem.az igazat irtam ,amit ugye senki sem nagyon szeret.
Ahhoz képest , hogy nem jársz ***moderálva***mégis itt lógsz a fórumon, és írod a hülyeségeidet...te egy kis luzer vagy Gróf kurátor és Heineken Starhoz képest !10 -ből 1 negatív vélemény az nem olyan rossz arány;) Aki beüti a keresőbe a nevem ,látni fogja, hogy csak te vagy aki valótlan dolgokat írkálsz.Nálad sokkal nagyobb nevek véleményét és szavát vonod kétségbe ,szerintem aki vissza olvas a fórumon az levonja a következtetést.
Na, ma végre megengedhettem magamnak újra, hogy személyes élményeket szerezhessek egy ifjú hirdetőről.
Ma Viki (18)-at látogattam meg.
Amikor Améliánál jártam a múltkor, akkor megtekintettem őt is és Ramit is, és már akkor eldöntöttem, hogy ezeket a lányokat is megfogom látogatni.
Sajnálatos módon Amélia és Rami azóta külföldre távoztak, és így itthon már nem elérhetők. Viki és Bia viszont maradtak.
Viki nagyon népszerű hirdető, a saját elmondása szerint ma jött haza egy pesti buliból *** moderálva ***
Természetesen mielőtt bármibe belekezdtünk volna, én megkértem, hogy használja az antibakteriális szájvizet, amit hoztam, ő ennek maradéktalanul elget is tett. (Ez az én védjegyem, mégha Kurátor Úr rendesen ki is nevet érte :DD )
Nagyon igényes lány, ő a zuhanyzáshoz ragaszkodott, aminek meg én örültem, hisz ez azt jelenti, hogy ezt mindenki mástól megköveteli.
Kicsit visszahúzódónak, vagy inkábbb fáradtnak tűnt nekem, de ennek ellenére nem volt sem lerázós, sem flegma, hanem próbált maximálisan teljesíteni.
Két menetet is tekertünk, szégyen vagy nem, az elsőben nem muzsikáltam valami túl jól, ebben a melegnek is köze volt, meg már én sem voltam friss. Javára legyen írva, hogy 5-10 perc könnyed beszélgetés (és egy hideg zuhany) után újra segített nekem harcképes állapotba hozni elhasalt pajtikámat némi orális praktikával, és ezúttal hátulról állva egy maratoni menetben végre célba értem, aminek ő még nálam is jobban örült, mert általában nem vagyok az a korai magömléses típus. :-)
Nagyon jól dugható lány, nem túl szűk, de nem is tág, hanem pont jó. (Átlagos méretű vagyok (legalábbis nekem mindig ezt mondják :D:D) ) .
Szerettem volna, ha még közvetlenebb, még kezdeményezőbb, de összességében nagyon elégedett voltam vele. Nem sürgetett, nem tett utalásokat a múló időre, tényleg azon igyekezett, hogy nekem jó legyen.
Egyszer volt egy gumis "balesete" , azóta nem ül rá a lomposra. Misszionárius és hátultöltős megoldások jöhetnek szóba.
A saját mellével elégedetlen, kicsinek tartja, ami igaz is, viszont nagyon is formásak ezek a pici cickók, és tökéletes összhangban vannak nagyon csinos alakjával és szép arcával. Remélem nem bolndul meg, és nem műteti meg, mint oly sok nő! :S
Én erősen ajánlom mindenkinek, egyszer még meglátogatom újra, ha a piszkos anyagiak ezt újra lehetővé teszik.
*** moderálva ***
Ramit viszont nagyon sajnálom, hogy róla lemaradtam. :-(
Ez nem stilus barátom hanem egyszerű hétköznapi szavakkal leirt tapasztalat. Miért kell it szépiteni a dolgokat??? Augy igazad van..Nem ***moderálva***van szükségem, főleg olyanokra nem amilyeneket leirtam. Eree rájöttem magamtól is, azóta van már csajom ugyhogy megoldom vele a dolgaimat.
Ugylátszik neked van szükséged ***moderálva***,mert esetleg nincs barátnőd, vagy feleséged. Vagy.......Még olyan is lehet, hogy olyan rusnya vagy hogy senkinek nem kellessz a ***moderálva***kivül. Esetleg önértékelési zavaraid vannak :) DE ha van is nőd, biztosan nemkapod meg amit szeretnél, vagy olyan primitiv vagy az ágyban,hogy alig várják hogy vége legyen. Én már azért bizotsan nem fogok dolgozni,hogy egy ***moderálva***hordjam el a pénzem. Akkor inkább beletankolom a motoromba,oszt elmotorozom a csajommal.Ezt a korzsakot szerintem lasssan lezárom. Ha neked bejött Gina az undoritó kinézetével, akkor barátom te sem vagy egy matyóhimzés:)
Sziasztok
Noémiröl nincs senkinek semmi használható infója?
Alica 24
Enikő 24
Korina 25
Dóri 36
Anna 39
Évi 50
Valaki infókat léci, melyik ügyes közülük, mit vállalnak, és milyen a hely meg a bige! Korinát egyszer már meg akartam nézni, róla csupa jót hallani, de nem volt szabad ideje, ugyhogy akkor voltam a Nellynél! A többi csaj érdekelne főleg az aki tényleg volt már valamelyiknél és van összehasonlitási alapja irjon! Ja meg hogy birja e a strapát, mert Fruzsinán kivül eddig minden csajnál volt valami bibi akinél voltam Győrben! Eddig Ő és Regina viszi a pálmát Tatabányáról!!!
Merci 24 nem Nelly 24 ??? Nellynél már voltam, kommenteltem is!
Üdv minden MT-nak!
White Ladyt mostanában eléri valaki? Egy hete keresem, de sajnos nem sikerül. Viszont tegnap jártam Ginánál és ő kárpótolt, fenomenális az a nő. Bár mindkettőt kitartóan kell keresni, megszenvedtem vele, de ez a két csaj viszi a prímet a városban jelenleg akkor is.
Lénáról régen sok jót olvastam, de még nem volt hozzá szerencsém, lehet róla tudni valamit? Dolgozik? Az apróhírdetések valamiért nem jelennek meg nekem perpillanat.
Mission hozzászólásán jót nevettem. Leír mindenkit, de jót csak olyan lányról mond aki nem dolgozik. Elgondolkodtató...
Bár van némi igazság a hozzászólásaiban,de a stílus?! Plusz pozitív véleményt azt nem nagyon tud megfogalmazni, elég nagy problémái lehetnek az önértékelésével. Neki nem kurvára van szüksége, hanem pszichológusra, SZVSZ!
...és még valami. Nem vagyok szemüveges és a vissza járós vendégeim soha nem panaszkodtak. :-))))
Kedves alkudozós meteor!!! :)
Mivel nem a piacot látogattad meg, felesleges ide írnod, hogy nem tudtam***moderálva***i. Éedekes, eddig ilyennel nem volt baj és panasz sem volt rám, hát nem vagyunk egyformák. :-)
Még valami. Nem fogok ***moderálva***, ha egyszer nem szeretem, ráadásul nem ***moderálva***. :-) Mindenki azt válalja be amit szeret és élvez.
Szerintem felesleges túl ragozni, további kellemeset....! :-)
DOLLY kerülendő lehuzós lopós ***moderálva***
Nem baj.majd ujra és ujra meg kell irni a negativ tapasztalatokat a sok szutykosrol.Legyen szó Lettiröl,Kinga babárol,Kingárol,Noémiröl,Dalmárol meg a jóisten sem tudja hogy kikrölMire oda kerül a sor hogy moderálásra küldik,esetleg moderálják vagy törlik,akkorra már sokan olvassák.
Nem értem miért kell moderálni, ha megirom az igazat. Bár az ilyen embereket sehol nem szeretik.
Jó reggelt!
Remélem, jól aludtál? XD