Most jött el az a pillanat, amikor ismét elköszönök a fórumtól. További kellemes fórumozást Mindenkinek!
Most jött el az a pillanat, amikor ismét elköszönök a fórumtól. További kellemes fórumozást Mindenkinek!
Ha figyelmesen olvasod a kommentjeit magad is rá fogsz jönni!
Nagyon merem remélni, hogy kihagytál rakamaz, mert aki nem érti mit beszélek, annak kicsi az agya és a F@a!
Helló Mindenkinek !
Debrecenben a ***moderálva*** ( Szia! Judy vagyok. ***moderálva*** Szia! Szandi vagyok. ***moderálva***) két különböző számon és fotón hirdeti magát a fotókon nem ő van egy igazi lehúzós ***moderálva***ráadásul olyan ***moderálva***szaga van, hogy kifordul az ember gyomra. Mikor szóvátettem és kértem vissza a ***moderálva***nem volt rá hajlandó. Söt megfenyegetett, hogy a palija meg a barátja elintéznek.
Nem ajánlom senkinek, hogy oda menjen !!!
Igazából kikéne zárni az oldalról !!!
üdv Spartai
Helló fiuk volt valaki Dina nevü hírdetőnél írjatok.
Sziasztok!
Némi segitséget kérnék ,Izácska,Tina ,Noémi-ről ha lehetséges.
Kit érdemesebb közzülük meglátogatni?
Sinclair · Tag · koszi szepen Brian az infot,feje tetejere allt mar minden itt a forumon,azt sem ertem mirol beszelnek-vitatkoznak sokszor..nem erre kene hasznalni :) mindenjot! ui a kis vivient mar regota figyelem,csak elmegyek mar hozza:P velemenyt termeszetesen irok majd rola
Ez így megválaszolhatatlan kérdés. Mindenkinek más. Nézz ki magadnak 10-15 nevet, és úgy kérdezz ill. keress a HSZ-ek között.
Ne röhögjé!
Jóccak, DRÁGA.
:-)))
Megyek én is.
A puszid meg biztosan bagószagú :-)))
Egyébként megérdemelném. Jó fiú vagyok.
Na üdv és 'cakát.
Drága...
XD
Akar a fene a te kukidhoz nyúlni. Te akarod, hogy fogdozzuk! Meg még amit le se mersz írni.
Dugd a konektorba!
Lassan megyek, drága. Még akarok dumcsizni fiammal, aztán 10-től dolgozgat.
Még egy puszit se küldök, mert nem érdemled meg!
Mennyé aludni!
BÜDÖS BAGÓSOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kezetek is cigiszagú.
Hogy akartok így az áldott kukimhoz nyúlni?
Ha NO cigi, akkor nem lesz a haja cigiszagú.
Haggyá má békibe a cigivel!!!!!!!!!!
Nem akarok én veled csókolózni, mással se nagyon.
Tudom, hogy okos vagyok, drága...
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
1. Fogmosás.
2. Szájvíz.
3. Rágó.
4. NO cigi!
A titkos fegyver: R Á G Ó !
Már nincs rajta a COCOM-listán!
Jaj, már megint nem érted. Ha a haja cigiszagú, akkor dohányzik, tehát a szája is. Lehet rágózni, de valószínű, hogy szex előtt kiköpi, rövid idő után lehet érezni a szájából is. Nagyokos.
Nyertem 1 másodperccel!