Sziasztok..
Láttom változott kicsit ez a fórum, bár én élveztem eddig is!!
Mondjátok, mibe érdemes fektettni most, ha van pár millcsim??
Sziasztok..
Láttom változott kicsit ez a fórum, bár én élveztem eddig is!!
Mondjátok, mibe érdemes fektettni most, ha van pár millcsim??
hello mindenkinek
Az lenne a kérdésem h. járt-e már valaki Szandi (27)-nél +Niki (21) nél?
ha igen akkar esetleg valami infót róluk.
tenksz előre csáó
Helló
Amit most mondok, azt már máshol más is írta: ha csak kizárólag lányokról szólna a fórum, akkor pillanatok alatt lapossá és döglötté válna az egész. A lehúzós, nulla szolgáltatókról mit is lehetne még írni? Mindenki fújja kívülről a nevüket, aki fórumot olvas, az tudja, hová nem érdemes menni. Meg azt is, hogy hová érdemes. Főleg Nyíregyen, ahol jóról pláne nem nagyon lehet mit mondani. Engem pl. érdekel a kettejük szócsatája, mind a ketten két különböző vérmérsékletet képviselnek, és itt is, ott is látok igazságot az írásokban. Dr. Ilkó a nyugisabb, kultúráltabb oldalt képviseli, mert való igaz, hogy vele nem történt még annyi mocsokság, amit egyes nyíregyi lányok folytatólagosan elkövetnek, de el is hiszem, hogy aki ott lakik, annak már kiburul a bili ennyi lopás-lehúzás láttán. Szinte hihetetlen, hogy pl. Debrecenben a legrosszabb, amit le lehet írni, hogy nem veszi fel a telefont, vagy nincs ventillátor a szobában.
Az megint nem nagy téma, hogy sápitozni a már nem dolgozó lányok után. Renitől vannak 100x rosszabbak is, ha csak gumival csinálja, akkor azzal. Nem kell hozzá menni. Irány Debrecen...
Üdv
Biztos nagyon jól szop gumiban. KF-nél zacskót húz a puncijára? Mert ha igen, megyek, azt látnom kell, kerül amibe kerül. :D
Részemről eléggé elfogult vagyok Renivel kapcsolatban, mégha próbálok is tárgyilagos lenni, nem igazán sikerül. Velem mindig kedves volt, nagyon szerettem azt a játékos hangját. Nem siettetett, kínált üdítővel, azonnal reagált a változó helyzetre, nekem nagyon kellemes volt a bőre illata és a tapintása. Az ujjai pedig!!! Az a bársonyosság!!
Hi!
Erre csak annyit tudok mondani, hogy nem én kezdtem. Normális hszokra lehet normálisan reagálni, trágárságokra viszont nem. Részemről ennyi volt. Ha Nyíregyen járok esetleg és kipróbálok valakit, persze beírom milyen volt, de még ha teszem azt nem tetszett, akkor sem fogok olyan stílusban megnyilatkozni, mint itt egyesek.
nagyon tetszik Stella, Dori és Szépség. tud valaki véleményt mondani roluk?
köszi
sziasztok! szeretnék érdeklődni, hogy pécs belvárosába melyik lányt tudnátok
ajánlani aki megbizható és kedves? praktikus okokból nekem jobb lenne a belváros.
Szerintem is. Egyet értek! Tényleg így kéne, hogy legyen...
Nektek (mission, ilko) valami külön dühöngő szobát kellene nyitni itt a fórumon :)
Egyik is, másik is ír jókat, meg hülyeségeket is. Mondjuk ennek soha nem lesz vége.
Ez a tipikus 22 csapdája. De ahogy érzitek. Mondjuk itt már régen nem a lányokról szól a téma, hanem a személyes sérelmekről.
Szeretném ha visszaeveznénk a fórum eredeti témájára: Fórum/Városok/Nyíregyháza.
Inkább a lehúzós, nulla ***moderálva***írjunk már, ha lehet.
Mondjuk Reni volt itt az utolsó akiről írtatok. Nekem személy szerint nem volt vele akkora bajom mint a többiekkel.
De ezt már korábban leírtam, hogy mit éltem át nálla.
Sajnos a legjobbak már nem***moderálva*** itt, (Virág, Katicabogár) de hátha jön megint egy vagy kettő hasonló kaliberű leányka, és újra beindulnak a hormonok, nem csak az indulatok. Szal béke testvéreim, mert "a gyűlölet csak gyűlöletet szül!"
Moderálatlanul: A fütyülős! :)
Sziasztok.
Úgy látom jól elvagytok Mission és Ilkó... :)
Sziasztok Mindenki!
Eddigi tapasztalato alapján Alina viszi a pálmát, sajnos már nem látom fent. Ő nyitott ajtót, kedves volt, nem sietett, élőben sokkal szebben nézett ki, saját lakása igényesen kialakítva, olyan barátnős feelinje volt az egésznek. Hamvas bőr, csinos arc, szép mellek, pont tenyérbe illő, amilyet szeretek. Akár barátnőnek is elfogadnám!
NOs már eltünt a hirdetése
Ilkónak kicsit kissebségi érzése van itt aa fórumon,osz próbál helyezkedni.Hát akkor helyet adunk neki is, had bontakozzon ki.. XD Szóval nyugodtan irjad, amit szeretnél :XD majd egy kicsit később irok még Renikérűl csak most daugozok,oszt nem nagyon lehet.
szia knman.hol láthatom ezt az új hirdetőt: én is komáromi vok.kiváncsi vagyok
Nagyon jól ki lett találva! :)
Hy Mindenki!
Prolongálva! :)
Járom az utam, sokfelé van érdekeltségem! Most is épp egy gondozatlan területet tettem rendbe! :)
Eddig panasz nem érkezett, vissza-vissza hívnak olykor-olykor! :)