Ui. A hirdetö rangban irt beszámolók és gyalázkodásokat én alapból gyanusnak találom...................... Niki19-röl irt vélemény (hirdetöi rangban) nos meglátogattam a hölgyet............. folyt köv.
zandras · Tag · Ui. A hirdetö rangban irt beszámolók és gyalázkodásokat én alapból gyanusnak találom...................... Niki19-röl irt vélemény (hirdetöi rangban) nos meglátogattam a hölgyet............. folyt köv.
zandras · Tag · Üdv! Kedves QCpassed és minden MT. valjuk be hogy nem vagyunk teljesen hüjék, gondolom nem csak ezen az oldalon szörfölünk. A gyanus képeknek én mindig megpróbálok utánna nézni, feltünt néhány hete Ramóna fotói (a VL-en Vanessa), egyböl hivtam a tulajdonosát, és kiderült hogy tényleg leköltözött Debrecenbe. Utólag nem gyöztem bocsánatot kérni. Mégegyszer bocsi Vanessa. Különbséget kell tennünk a lopot képek és a fotoshop által feljavitott képek között. Sajna nekem is volt már néhány csalódásom és hátra arcom a fotoshop miatt is. Az adatlapon közölt adatokat és a fotókat (pl.170/65 nem lehet vékony alkat) összevetve is megállapitható ha nem valódi vagy erössen retusált kategória. Az oldalon is van néhány hirdetés amiben biztos vagyok hogy kamu...................
.
Szép napot,nedves p....t mindenkinek!Renáról tud valaki valami biztatót?
Debrecenben kis jóindulattal mondhatom,törzsvendég vagyok egy elragadó tündéri lánynál,aki Lénaként található az oldalon.
Már jó ideje nem látogattam,ezért üzenem neki,ha a problémáim megoldódnak,az első utam hozzá vezet.
Addig is arra buzdítom ffi.társaimat.bizalommal keressék őt,mert korrekt,aranyos és finom.
Sziasztok!
Fazonos vagy természetes intimszörzetű lányt tudtok ajánlani a városban?
Köszi
Tisztelt szerkesztőség!
Befizettem,vagyis utaltam az önök számlájára a pénzt még délelőtt.és még mindíg semmi!
Írtam is önöknek!
Köszönöm!
Sziasztok makktársak! Face papa megosztaná veléetek a Győri csajokkal való problémáit!
Helyes az uj csaj ez az Adriana 39, ajánlott MILF kategória, érdemes lenne megnézni! Én még nem voltam Korinánál, mindenki jót mond róla, állitólag nincs góré és ügyes a csaj! Az igazság az hogy szerintem nem csak én vagyok itt egyedül, aki letelepedne egy szolgáltaó mellett, a baj csak az hogy nehéz olyat találni akinél sexközben nem kopognak, hogy letelt ***moderálva***, a csaj is rendeb van, olyan amire vágytál, nem vinnyog sex miatt, szeret csókolózni meg ilyenek! Már mindeggy volna, csak ne legyen messze! Nekem a legjobb idáig ReginaLove volt Tatabányán, 3x élveztem el egy óra alatt, mert ragaszkodott hogy ha ***moderálva*** akkor egy órát sexelünk, berakott gond nélkül a seggébe is 22centit, csókolóztunk is, nem volt góré sem a lakásán, a környezet otthonos volt, ott él ahol ***moderálva***! Nem volt vele gond! Ilyen kéne Győrbe is!
Ez kell a pasiknak szerintem, más legyen mint ami otthon van, de mégis ugy áljanak hozzánk a ***moderálva***lányok mint ha a pasijuk lennénk! ***moderálva***, komolyan mondom még többet is adok mindig mint amit kér a lány, a baj az, hogy viszont szinte mindig kevesebbet kapok!
Helló
Okosítsatok már fel, hogy mi alapján lehet egy képre rámondani, hogy kamu-gyanús pl. ebben az esetben? Plüssállatok a háttérben, vagy túl szép, hogy igaz legyen? Ráadásul nem is műtermi képek, bár azok között is vannak olyanok, amelyek teljesen a valóságot tükrözik.
Üdv
Szia!
A fezen hun rajt van a progi napi bontásban, de azért a híresebbek (vagyis nekem, tehát tök szubjektív a dolog):
csüt: Dream Theater (USA), Kalapács, Moby Dick, Ossian
péntek: Beatrice, Dalriada, Edda, Ignite (USA), Pokolgép, Road
szom: Dragonforce (GB), Depresszió, Rhapsody of Fire (I)
Próbáltam rákeresni, de a programokat nem írja, "hamarosan". Az árakat néztem, min. 3 napos bérlet 10500.- + szállás+pia, kaja és két főre, mert most a barátjának nincs pénze. Pénteken őt is "örökbe fogadtam". Nem tudom, megy-e, elég sok kiadásom van most.
Lehet, nem is szólok addig nekik, amíg nem látom, hogy állok.
Azért írd meg, kik lesznek, légyszi. Kösz
Szia.
Én biztos, nem, fiamék lehet, attól függ, kik lesznek. Nem tudod?
Tényleg, megkérdezhetem, hogy mentek-e majd FEZENre? Nekem sajna nme úgy tűnik, hogy lesz időm, pedig pár zenekar miatt megérné!:(
Szia!
Semmi közöm hozzá, de nekem is úgy tűnt, hogy kissé berágtál Qcpre!:(
Hi!
Olvasd el a kommenteket, asszem itt is van belőlük jócskán! Én Klaudiát és Nicolt bátran ajánlom, a másik 2t nem ismerem. Amúgy ha jól sejtem, Klaudia csak augusztus elejéig dolgozik, aztán abbahagyja.
Hi!
Nem ajánlott, mert lehúzós. Egyébként ha jól tudom felváltva dolgozik Pesten és Siklóson.
Üdv
ilko
HÖLGYEIM! EZEKET AZ ÉRDEKLŐDŐKET NEM AJÁNLOM SENKINEK!!! 30/5***moderálva***218,20/9***moderálva***851.SZÉP NAPOT
Mesi! Te gyönyörű vagy! Hívni foglak, szeretnék egy csodálatos órát eltölteni veled!
Üdv Mindenkinek!Holnaptól ismét elérhető leszek a szokott helyen kb 2 hétig.Várlom a hívásaitokat.puszi:Zsuzska
Ott a pont ilkonál... Csak azért mondtam h kamunak tűnik mert mintha láttam volna már neten ezeket a képeket, de ha nem így van akkor ezer bocsánat !
Szia!
Neked elég érzékeny antennáid vannak, elég visszaolvasnod, bár már megtetted. :)
Tegyük fel, egy ismerősömnek csivavája van, ami engem inkább patkányra, mint kutyára emlékeztet, hiába mondom általánosságban a csivavákra, hogy nekem olyanok, mint a patkány, megsértem vele, pedig nem az övére mondtam konkrétan, szépítgethetek én, hogy " A tied nem." A többit meg érted, és több szót én már tényleg nem akarok erre vesztegetni. Felesleges.
Nem reggeliztem rajzszöget. :)))