Megköszönöm.
Megköszönöm.
Hali
Megosztom veletek egy két tapasztalatomat okuljatok férfitársaim
Szabina egy kicsit kiégett de fel lehet tüzelni,átlagos pnel nálam ajánlott kategória,aranyos szoli barna jó cickók bár a fotók nem mostaniak.
Leus finom cickók jó lakás de elég húzos, az ***moderálva***átlagon felettiek de ezért egy tapasztalt csajt kaptok aki tudja mit akar s mire észhez térsz a sok jótol amit ad addigra túlléptél minden időt de korrekt ***moderálva***ja és majdnem minden ***moderálva***.
Enikő fiatal versenyző semmii ***moderálva***itt inkább a minnél több ***moderálva***a fontos te csak a szükséges rossz vagy.Lakás pnel a legmagasabb.
Egyenlőre ezek a legfrissebbek folyt.köv.
Külső alapján most a janghoz húz leginkább. Ektomorf. De néha elbizonytalanodom. :-)
Úgy fogalmaznék, hogy senki vagyok, mint minden a világon. Csak egy tudatállapot, ami mostanában úgy véli, hogy közelebb kerülhet magához, ha megengeded, hogy a Te tükrödbe nézzen.
A mailem pontosan az, amit "virágnyelven" írtam.
Szia!
Engem is érdekes a gruppen, pláne ha ismersz a környéken minőségi lányokat is. Elég sok sajnos a kamufotós hirdető. Minden homo dolog nálam is abszolút kizárva.
Szia!
Ezt olyan jól leírtad, hogy nem is tudok egyebet hozzátenni!:) Csak annyit, hogy ma Kalapács, Akela, Pokolgép és Ossian a kínálat a nagyszínpadon!:)
Na megyek is!:)))
Köszönöm az akaratlan tippet, rákerestem, Perla nagyon tetszik, gondolom GK voltál már nála? Candy puszillak!
Sziasztok !
Alináról van valakinek tapasztalata ???
Köszi !
Hello!
Az van, hogy az emberek többsége nem tud metált hallgatni, csak a hörgést hallja, a mögötte lévő zenét már nem, főleg nem külön a hangszereket. Meg kell tanulni azt is, és valóban vájt fül kell hozzá. Sokkal nehezebb, mint a popzene, viszont a tömegnek arra van szüksége. Én is hallgatpm, háttérzenének, persze vannak, akiket elismerek, szeretek, ők örökzöldek maradnak. Aztán vannak a hulló csillagok.
Beethovent se lehet hallkan élvezni, kakaó kell neki, és olyan hangulat. A metált se, ráadásul azon belül is többféle stílus van. Megint a kinek mi. Arch Enemy, The Black Dahlia Murder és sorolhatnám. Olyan szólók vannak benne, hogy leírhatatlan, a gitártól a dobig.
A Roadnak, és a Depressziónak is vannak nagyon jó dalai, szeretem, megint más. És nem utplsósorban a metálnak értelmes mondanivalója van, nem nyálzás. Viszont csak egy réteget vonz, ezt el kell ismerni.
A DT-t nem ismerem, fiam biztos vágja.
A népnek viszont nem ez kell, nem fogyasztható a tömeg számára, ezért kár is őket győzködni. Ne hallgassák!
QCp! Itt vagy valahol?
Elmegyek, ha nem jössz! Bush is te vagy, csak kísértet kivitelben. :)))
A találkozást elektronikus formában gondoltam, és egyenlőre ezen a kereten kívül, mert az elején inkább személyes lenne a tartalom, bár mindenkire vonatkozhatna.
Kedves Gróf Úr!
Szeretnék Veled priviben "találkozni", ha részedről ez elfogadható. Mert...
"Ne akard a Nőt még csak megpróbálni sem megérteni-kiismerni..... Működj vele csak úgy és addig közre, amig az neked flash. Ha ezt nem érzed, tipegj el."
nicknévkukacsavanyúdéligyümölcsail
Részemről a köszönöm kevés lesz, de mással nem szolgálhatok.
Sziasztok!
Én egy éve hirdetek és soha nem fordult meg a fejemben hogy el olvassam miket írnak rólam, öszinte leszek nem is érdekelt. Szerintem teljesen valós képek vannak rólam hozzáteszem a mellemmel sincs probléma (szerintem) csak így sikerült az elöző fotosorozat..Azért az ***moderálva*** egy intellingens kedves szép nőt kapnak tiszta és diszkrét lakásban. Úgy vélem én egy izgalmas élményt nyújtok és nem érzem magam használt darabnak..véleményt pedig csak ismert dolgokról alkotok..Szép napot mindenkinek!!
puszi Léna
Bejött egy kurva húslégy az ablakon, a sok kicsi légy meg szexel a csillárom alatt. Láttál már legyeket szexelni? Nagyon gyorsak, és röpülni is tudnak közben.
Szia, Bushom!
Az még érthető, hogy egy ember butaságokat ír, a füle dísznek van a fején, de hogy egy kísértetnek is. :)))
Tudod, cabriot meg még csak filmeken láttam, sose ültem benne, de neked elhiszem. :D
Hát ez ugye ízlésfüggő. De ha te a fiatalabb korosztályban keresel, akkor mint már azt sokan leírták és én is tapasztaltam, Tündére a legbiztonságosabb választás.
Szia Grófom!
Perla kicsit megfázott,de már gyógyul!Türelem!
puszi
Értem. Köszi a választ! És tudsz olyan lányt ajánlani, akinél voltál már és teljesen pozitív tapasztalataid voltak? :)
Velem korrekt volt. Semmi lehúzós dolog. A képeken valóban ő van. A kora is stimmel. A helyszínnel a helyzet az, hogy engem (még tavasszal) nem a rendes helyén fogadott. Mesélte, hogy valami kolléganője is van. És hozzáteszem, hogy nekem stílusban-kommunikációban volt gondom vele. Van ilyen.
Hi!
A kabrióhoz nem tudok hozzászólni, de a metálzenei hangulat a héten adott, merthogy szombatig Rockmaraton!:))) A mai felhozatal pl a fő színpadon, Road, Depresszió és DT (Dark Tranquility ha jól írom a nevüket, ami egyáltalán nem biztos!:D)