Szia.Én voltam már KRISZTI 25-nél szerintem jo csaj én meg voltam elégedve aranyos kedves és nem nézzte az idött.Gyönyörű nagy mellek jo test és finom punci .Probálld ki te is.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia.Én voltam már KRISZTI 25-nél szerintem jo csaj én meg voltam elégedve aranyos kedves és nem nézzte az idött.Gyönyörű nagy mellek jo test és finom punci .Probálld ki te is.
Én Írisz19 ről beszélek közel az állomáshoz és miért nem jött be?
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Hello Haver.Én is igy jártam a CSILLA nevű csajszival 30-as számon hirdet de szerintem kamu hirdetés lehett.A kép alapján nekem bejön a csajszi
Probálltam hivni de sosem vette fel ezért gond. hogy kamú lehett.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Hello Sanyo.A fent nevezzett hölgynél én már voltam nekem nem igazzán jött be neked sok sikert hozzá.
Íriszről tud valaki tájékoztatni
Angel fejével vallatni lehetne.Nagyon érezni,hogy tán muszájból csinálja,a hozzáértése pedig közelít a nullához.Részemről nem ajánlott kategória.Helgáról ha van valakinek infója az engem is érdekelne.
Csak hülyéskedek. :)))
De Őrá gondolok, és pont azért mert szerintem is kamu a kép!
Szia!
Sajnos nem tudom, mert ahol voltam Debrecenben, ott nem volt rá lehetőség. Meg őszintén szólva én nem is annyira kedvelem, tehát nem szoktam rákérdezni se, hogy lehetséges-e.
Sziasztok, tudtok valamit Zsaniról, régóta hívogatom, de nem érem el - lehet, hogy szabadságon van?
Helló Zoli!
Információm szerint Tündérke vállal extrában, amit akkor kaphatsz meg, ha a dobókockán a legmagasabbat gurítod.
Ilko!
Nem tudod, Debrecenben sok-sok lány között ki szeret popo??
Fúj, kakis popo. XD
Nem tudja véletlenül valaki hogy Viki (29) Tündérke (21) Niky (24) Napsugár (18) Léna (29) Fruzsi (23) Eliza (30) Csenge (26) Cleo (20) Betti (19) Anita (26) Anett (27) valamelyik csaj vállal popot? Előre is köszi!
Szia kedves shabba.
Én nem a Szendy35 vagyok, bár lehet, hogy te úgy láttad, de nem ő vagyok. Semmi gond, előfordul, hogy téved az ember. :)
Ha gondolod gyere el és meg-győződhetsz róla személyesen is.
Ő már tudomásom szerint befejezte.
További szép napot mindenkinek.
Éles szemüek figyelem!A Petra30 nem véletlenül Szendy35??Szendynek látom.A régi képein ugyanilyen csinos volt.Ha Ő az ,akkor megyek a boldogság barlangba.Amennyiben nem,akkor elnézést Petra30.
Sziasztok! Kellemes élményem gondoltam megosztom veletek is,ez a városka annyira úgysem aktiv,már ami a beszámolókat illeti.MESI 27-nél jártam tegnap,és engem ez a lány valóban teljesen levett a lábamról.A képekhez képest sokkal szebb,kellemes csalódás volt,bár az igazat megvallva a fotói alapján is sejtettem,hogy valami nagyszerű dologban lesz részem.Szabadkozott,hogy most kicsit megváltoztatta külsejét,de még a régi képei szerepelnek az oldalon,mire én megnyugtattam,hogy talán most még vonzóbb mint valaha.Gyönyörű teste van,magas,kimondottan látható az,hogy foglalkozik a testével,enyhén szoláriumozott.Nagyon formás popsija,hosszú combjai,nevető kék szemei vannak,most rövidebb,vörös hajjal.Azon kivül,hogy az ágyban abszolút odaadó,figyelmes,amit kiemelnék,az az,hogy a franciája engem totálisan elvarázsolt!Nagyon jól éreztem magam nála,beszélgető partnernek is kiválónak bizonyult,szóval úgy volt kerek egész a nála töltött órácska,ahogy elképzeltem,sőt....Amit még megjegyeznék,hogy a lakása kifogástalanul tiszta,minden szempontból a ***moderálva***kényelmét szolgálja.Én biztosan sokszor meglátogatom még,annak pedig tényleg csak ajánlani tudom,aki Miskolcon igényes szexpartnert keres!
Sziasztok!Nem nagyon vagyok egy állandó forumozó,de gondoltam megosztom veletek az egyik kellemes élményemet! A napokban ellátogattam Liza 21-hez,a telefonban nagyon szimpatikus hanga volt.Elmentem hozzá,az a hölgy fogadott aki a képeken van,aranyos volt,ásványvízzel,kólával kínált,zuhanyzás,a szobában gyertyák. A lakás átlagos a csaj aranyos és a munkáját is jól végzi! Egyedül volt a lkásban,ami számomra nem egy lényegtelen dolog!!!!korrekt volt,végeztünk,aztán beszélgettünk,nem zavarta az időtúllépés sem!Én nagyon elégedetten távoztam tőle!Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Vikiről valaki valami infót tudna adni??? mert szerintem ő lenne nekem a következő.....:)
Sziasztok !Július 22-től nem leszek elérhető, vagyis a telefonom a kolléganőmnél lesz. De augusztus elejétől Vagyok!!! Addig is pusszika mindenkinek Alexa
Én voltam Csillánál, ha arra a gyönyörű nagykeblűre gondolsz.
Nehezen sikerült elérnem, de megérte. Csodálatos mellei vannak és szép nő.
Kifejezetten ajánlom. Nem a szokásos kamu kategória.
Érdekes a moderálás, valószínűleg a konkurencia tünette el. Vagy a kódolt how much infó miatt van vele gond :)
Mindegy, Reni jó!
Közben megtaláltam az előző hozzászólásokat is róla, minden úgy van.