Nem Csilla35-re gondolsz? Tényleg nem vagyok fóbiás,de az az egy kép szerintem tuti kamu.
Nem Csilla35-re gondolsz? Tényleg nem vagyok fóbiás,de az az egy kép szerintem tuti kamu.
Srácok van egy Csilla nevű csajszi 30-as számmal hírdet volt már nála valaki mert én folyamatosan hívom és nem tudom elérni, pedig így kép alapján bejönne nekem!
tutira nem szilikon igazi és élvezetes! Amit mondtam olyan az érzésed mintha Ő is élvezné! ott tényleg a füdőszoba a gáz meg egy kicsit a feje, de már megszoktam.
Kitty arca átlagos? szépen fogalmaztál szerintem kicsit messze van attól! De mellete szól nekem úgy tűnik élvezi amit csinál ami nekünk jó, csak sajna popót nem vállal!
Dolly biztos nem 35 lehet van 45 is nekem nem jött be nem tudom te mit élveztél rajta, valahol azt olvastam róla olyan mint egy falusi asszony a férjével (legyünk már túl rajta és gyerünk innen), hát szerintem is!
Betty szerintem ott helyesen fogalmaztál.
Sziasztok kedves MT k (makktársak)
Nem tudom hol is kezdjem! Előszöris... szeretném minősíteni az oldalt ... hogy ha van jelzlés affelől, hogy egy ***moderálva***MEGLOPJA A KUNCSAFTOT akkor miért nem teszik ki mint feketelistás ne menj hozzá táblát vagy logót, hogy ne szívd meg... ez az egyik észrevételem, ez minősíti az oldalt és az oldal üzemeltetőit is.
Tehát a story... Friderika nyíregyháza...
A lány csengő bongó hangon igazít el.... megérkezem, nekem is jön a pitbullos storyval... na persze, mivel számomra ez egy vidéki látogatás kellemesebbé tétele lett volna így nem raktam ki a ***moderálva***utólag bánatomra...
jött a fürödjünk, mondom már fürödtem a hotelban, erőlteti..gondolom a "réti néger " pitbul akkor zsebeli ki a kedves kuncsaftot, szóval fürdés ahol ott áll..és bámul... zavaróna, fürdés után gumit ad..mondom ez mi? Gumi.. mondom natúrfrancia? Hát itt olyan nincs.. mondom zsír.. felállítottam magamnak..mondom akkor ülj bele erre veri tovább.. mondom szép.. ez is ilyen... mikor felálltam volna , akkor mentem el pont, gyorsan WC papír b+ ... undorító egy "nílusi székely ez a lány" ... aztán gyorsan kitesssékel..kb 15 percet voltam, de én is szinte menekültem... már az utcán vettem észre hogy meglopott 25ezer Ft al... ő biztos nem tudott, szóval a pitbull volt az... a másik szobából... KERÜLENDŐ MESSZIRŐL!!!
Az oldal szerkesztőit pedig kérem, tegyék ki a NEM AJÁNLOTT LOGÓT Rá...
Drága Tetves Frida... (persze tudom, hogy nem így hívnak)
NEm fogod tudni, hogy az elkövetkezdendő ***moderálva***közöl, ki lesz az én emberem... a messzi fővárosból...és ki les az aki rommá fogja törni a ***moderálva***fejed és a pitbullodét is... szóval legyen mindig legalább 5 6 pitbull készenlétben, mert menni fog az ember, és vissza fogja venni a pénzem.
Hali!
Neked nincs olyan, hogy " Fényképes hirdetéseim", amit kosárba rakhatsz? Úgy látom, a Szerkesztőség mással van elfoglalva.
Edina! Segítek egy kis "ellenszolgáltatásért " cserébe! :)
Fütyülős · Őstag · Most az előző hozzászólásokat ki, és miért moderálta?
Itt akárki akármit moderálhat, semmi miatt is? Én írtam már Reniről korábban. Hova lett?
Továbbra is várom a fiatal lányok jelentkezését. Ide is írhat, vagy mittudomén!
Csá!
Kedves lányok!
Magam és a valóban képzett masszőrök nevében térden állva könyörgök hozzátok, aki nem tanult svéd masszázst, nem ért hozzá, ne hirdesse azt. Ilyeneket olvasok, hogy erotikus svéd masszázs, svéd négy-, hatkezes masszázs, meg a jó ég nem tudja még mit.
Ilyenek nincsenek. A "svédet" könyörgöm, ne írjátok hozzá, bármit, de ne azt, hogy svéd.
A svéd masszázs fogásai:
-simítás
-dörzsölés
-gyúrás
-ütögetés
-vibráció
NEM EROTIKUS!
Így is le van járatva a szakma, nem kéne jobban. Higyjétek el, nagyobb igény van (sajnos) a szexre, mi masszőrök jóval kevesebbet keresünk
nagyon kemény fizikai munkával, és mentálisan is összerakunk embereket.
Ez nem olyan nagy kérés, remélem, nem süket fülekre talál.
Előre is köszönöm/köszönjük.
Orsi a francia egy nagyon fiatal lányka. Durván másfél éve praktizál. Erős a gyanúm, hogy nem töltötte még a 18-at. (Vagy legalábbis amikor kezdte, akkor tuti nem). Kicsi, vékony, helyes lányka.
Franciája elég gyengusz. Popóval nem próbálkoztam nála, az engem nem érdekel amúgysem, és akkoriban ez még nem is volt a repertoárjában. Vaginális szeretkezés nála kizárva, azt csak a barátjával, aki persze nem is sejti, hogy ez mekkora kiváltság. ;-)
Szia!
Hm, én szégyellem magam helyette is!:( Amúgy miért nem utasítod el alapból az ilyet? Megérdemelné...
Köszi az infót, a Maya nevű csajt meg mindjárt meglesem!!!
Ha voltatok már Angelnél, Jenynél, Helgánál, vagy másnál,
írjatok légyszíves beszámolót, kihez érdemes menni?
köszi!
Sziasztok
Én Nyíregyházáról mennék át Debrecenbe, kiválogattam jónéhány lányt aki bejön, de elsősorban megbízható kedved, poposzexet vállaló(mérettől függetlenül) lányokat keresek. Aki tud valami biztosat az alábbi lányokról kérem írjon: Cleo(20) Tündérke (21) Orsi A francia (20) Viki (25) Betti (19) Vanessa (20) Viki (26) Fruzsina (21) Napsugár (18) Jasmine (25) Ágica (19) Regina (25) Viki (29) Léna (29) Nikike (25)
Szia darabolo!
Hírdeti magát valahol a hölgy? (életkor, alkat)
Elérhetőségét leírnád?
Előre is köszönöm.
Tisztelt szerkesztőség!!
Szretnék előfizetni, a fényképes hirdetésre, de nem tudom hogyan kell, biztos nem nagy ördöngőség, de sajna technikai zseni sem vagyok, kérem segitsenek nekem!!
Sziasztok
Popó kedvelő hölgyet keresek debrecenben, ha valakinek van infója ossza meg legyen szíves!
Eőre is köszi!
Tisztelt, kedves Vendégeim!
Szeretnék megkérni mindenkit, aki meglátogat, hogy ápoltan, tisztán látogasson, vagy menjen ki a 6-osra. Fél órája járt nálam egy ***moderálva***, aki olyan büdös volt, hogy egy flakon szagtalanító és a kereszthuzat sem segített. Szagos, túrós nemi szervvel érkezett, kétszer küldtem fürdeni, és még akkor sem volt képes magát normálisan megmosni. Járt már nálam nem magyar származású ***moderálva***is, ő ellenben tiszta és gusztusos volt. Uraim, tiszteljétek meg a ***moderálva***!
Freddy!
Nem hiszem, hogy meguntad a keresgélést, de poénnak jó :)
Rég nem jártam itt. A múlt héten megnéztem a lányokat, személyesen is. A színvonal nem sokat javult, de a pozitív befolyásolás érdekében mondjuk azt, hogy mégis. Azért találtam olyan valakit, akit tudok ajánlani: Reni(19)
Hajnali 08.30-kor hívtam, felvette és fogadott. Csinos, fiatal, sztem nemroma. Cici szilikonos, túl szép :) Végig kedves volt, a feeling és a ***moderálva*** rendben. ***moderálva*** Semmi ostoba szöveg, smasszer, lehúzás. A lakás rossz helyen van, a Gambler épületében(!) és bár viszonylag tiszta, valami mégsincs rendben a higiéniával - a lány költözni fog.
A nevére keresve nem találtam hozzászólást, így nem tudom másoknak mi volt a tapasztalata.
Kösz Reni! Kösz videkilany.hu!
Freddy!
Nem hiszem, hogy meguntad a keresgélést, de poénnak jó :)
Rég nem jártam itt. A múlt héten megnéztem a lányokat, személyesen is. A színvonal nem sokat javult, de a pozitív befolyásolás érdekében mondjuk azt, hogy mégis. Azért találtam olyan valakit, akit tudok ajánlani: Reni(19)
Hajnali 08.30-kor hívtam, felvette és fogadott. Csinos, fiatal, sztem nemroma. Cici szilikonos, túl szép :) Végig kedves volt, a feeling és a ***moderálva*** rendben. ***moderálva*** Semmi ostoba szöveg, smasszer, lehúzás. A lakás rossz helyen van, a Gambler épületében(!) és bár viszonylag tiszta, valami mégsincs rendben a higiéniával - a lány költözni fog.
A nevére keresve nem találtam hozzászólást, így nem tudom másoknak mi volt a tapasztalata.
Kösz Reni! Kösz videkilany.hu!