Hi!
Biztos az a baja, hogy én nem kértem elnézést, bár arról vitatkozhatnánk, hogy mi off és mi nem az!:)
De akkor megteszem: elnézést mindenkitől, aki úgy érezte, nem idevaló amiről Qcpvel diskuráltunk!
Hi!
Biztos az a baja, hogy én nem kértem elnézést, bár arról vitatkozhatnánk, hogy mi off és mi nem az!:)
De akkor megteszem: elnézést mindenkitől, aki úgy érezte, nem idevaló amiről Qcpvel diskuráltunk!
Ui: a vendég szót a hirdetésben átírják partnerre, pedig lehet a barátnőm is nálam vendégségben, tehát nem utal prostitúcióra.
Viszont elég hülyén hangzik, hogy törzspartner, masszázspartner, az vendég.
Ugyanakkor árak, szolgáltatók stb. moderálatlanok, illetve belecsillagozva, amitől még olvasható.
Ez nekem nem érdekem, de attól még, hogy Magyarországon nincs internetes rendőrség, sose tudhatják, hogy egy váratlan pillanatban nem lesz kellemetlenségük belőle.
A töbi oldal nem érdekel, de ez nekem csak jót hozott.
Helló
Igazán színes egyéniség vagy :-)))
Direkt azért írtam a neve mögé zárójelbe a 27-et, hogy egyértelmű legyen. De akkor csak neked mégegyszer: nem 29, hanem 27.
Ilkót meg ne bántsd, mind a ketten sárosak vagyunk ebben, ezért is írtam mindenkinek tegnap este, hogy bocs. Remélem, azért olyan nagy bajt nem csináltunk, és túléli ezt a fórum...
Üdv
Tisztelt Szerkesztőség!
Elég érdekes a moderálás. Felhívnám szíves figyelmüket a Btk. 1999. LXXV.tv. 12§-ára, hatályos 2011.01.01-től.
Önkéntes tevékenységemet befejeztem, mert néhány városban, ha olvasom a beszámolókat, hányingerem lesz.
Higgyék el, jó szándékkal írom e sorokat, a törvényt a magyarország.hu-n elolvashatják, anno jelenlegi kormányunk hozta.
Sokáig ez volt az egyetlen nem csak független oldal, de a legkulturáltabb is. Rendesen züllesztik le bizonyos fórumozók.
Különös figyelmet igényel Nyíregyháza, Eger, Győr, aztán a többi, mármint a moderálást illetően.
Maradok tisztelettel.
Tisztelt Rózsa!
Az aktiválások folyamatosak, nem kell külön írnia. Egyébként meg ingyenes aprónál 3 munkanapra vállaljuk az aktiválást, de még aznap meg szokott történni.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
QCpassed? Melyik Szandi? 27 vagy 29?
Ilko ne offold már szét itt is a fórumot, már megcsináltad nyírgányán, most meg itt!!!
Gróf Kurátor? Mit tudsz a felsorolt lányokról, vagy neked túl fiatalok? :)))
Nicsak Cleo !
Nállad voltam eddig csak debrőböl. Bomba csaj, kicsit flegma, kicsit utasítgató (ez mehet, ez nem), de ha egy hangon beszéltek felejthetetlen élmény.
Talán egyszer még... :)))
Uraim, és mi a helyzet a további, általam említett leányzókkal? Senki nem volt náluk?
Fantasztikus élmény volt, igazi barátnő feeling. Ölelése odaadó, csókja hosszú és szenvedélyes, az előjátékra nagy hangsúlyt fektet és nem egyből ugrik a dákóra, hogy minél előbb kivégezzen, ahogy a ***moderálva***többsége teszi.
A franciát sem kapkodja el, mielőtt elélveznék, kérésemre beiktat néhány csók szünetet. Nagyon ritka, hogy nem érzem azt, hogy ***moderálva*** vagyok!
Angel el tudta feletetni velem.
Egyetlen negativum, hogy közös tusolást nem vállal. Összefoglalva szép, kedves és odaadó !
Ha nem ismerném a szakmáját, inkább tudnám egy Glamour cimlapján elképzelni, mint ***moderálva***várva !
Az apróban hirdető Jázminról, Jenifer. -től, tudtok valamit?
A Nicole nevű fekete hajú csaj képe ugye kamu? Ha igen, nem tudjátok honnan van a kép, mert tök jó csaj. :D
Szia
Nem dolgozol? Kerestelek a héten többször is.
Kedves Luke! Vannak bizonyos dolgok amit csinálok,de hiába adnál dupla árat akkor se csinálnám fejenállva.Amit vállalok azt vállalok,amit nem azt 200ezerért sem!!!!volt már próbálkozó,hogy kitette a havi fizetését egy szájbaélvezésért,és képzeld visszautasitottam. úgyhogy ne irj olyat ami nem valós!köszönöm
Pandora.Ujnak tűnt.Elkmentem,kipróbáltam.Szerintem "barna bőrű",nekem nem jött be,ha van 16 éves sokat mondok.Csont és bőr,nem túl igényes.Sokkal inkább Debóra.Aranyos.
Sziasztok
Ma jártam Gréti33-nál. A lakás tiszta és igényes. A lány kedves és közvetlen, már a telefonba is jól elbeszélgettünk. Az a test pedig..........
A franciája első osztályú. A "beöltözés" után pedig olyan műsort vágott le rajtam, hogy nem is bírtam sokáig. :)
Utána se sietett, hozott vizet és beszélgettünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Hi
Kedves Uraim!
Tegnap meglátogattam Nina 21-et. Egy életre szóló élménnyel lettem gazdagabb. Sok Hölgyet kipróbáltam már itt győrben de még senki sem volt rám ekkora hatással. Aki kihagyja ezt a lehetőséget az élete végéig bánhatja. Nagyon örülnék ha Nina nem csak pár hétig vagy hónapig lenne itt hanem mondjuk évekig mert én biztos hogy törzsvendége lennék. Bejelentkeztem hozzá tegnap 5-re de már jó korán délelőtt 10-kor hogy biztosan bekerüljek mert nagyon keresett a hölgy ami nem is csoda. Simán bejutottam. A parkolás egyszerű bár az órát meg kell etetni de ha ügyes vagy a Révai parkolóháznál meg tudsz állni ingyen. A lakás igényes a fürdővel együtt, sok féle tusfürdő és még több tiszta törülköző fogad. A szoba viszont egyszerűen gyönyörű és hangulatos. Nina nem úgy néz ki mint a képeken, annál sokkal gyönyörűbb és az arca is egy tündér. Dögös fehérneműben fogad majd miután én is letusoltam elterült az ágyon, elkezdte magát simogatni és megkérdezte mit szeretnék. Hát már ott majdnem elmentem :) az ***moderálva*** ahhoz képest, hogy milyen színvonalas***moderálva*** . Fél órát voltam de legközelebb biztos hogy 1 órát maradok már csak azért is hogy tovább nézhessem ezt a gyönyörű nőt. Franciával kezdett miközben mélyen a szemedbe néz, nem kezezett nagyon érti amit csinál, majd jött a kölcsönös francia. Az egész teste illatos és nagyon finom mindenhol, a bőre bársonyos. Isteni finom. Majd csináltuk alulról, felülről, rámült, hátulról és úgy mozog mint egy igazi vadmacska. Közben egyfolytában a szemembe nézett ami külön izgatott és ami külön nagyon izgató. A mellei láthatóan eredetiek és kemények, feszesek, gyönyörűek. Kb negyed órával tovább voltam mint amennyit a végén ***moderálva*** és nem nézte az órát nincs is nála :) és abszolút nem sürgetett. Végig nagyon türelmes és odaadó volt. A végén spricc a testére. És ami még nagyon megfogott hogy istenien csókol és néz közbe a szemedbe. Ez a NŐ Uraim 10-ből 100-as. Menjetek hozzá és írjátok róla a beszámolókat mert megérdemli. Imádnivaló teremtés, igazi barátnő feeling és gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű...
Üdv,
Sanya
Oks. :)
A munkámból kifolyólag elég sokat járom az országot, de többnyire a keleti régiót. Igen, egerben voltam az említett lánynál, tényleg jófajta.
Békéscsabára csak beköszöntem itt a fórumon, mert láttam annyira nem nyomják ott a fórumot. Mondom hátha fel tudjuk dobni egy kicsit, de amint látom azóta sem írt senki. Eléggé kihalt arra felé a fórum. És Te merre nyomulsz QC? Csak Debrecen?
Urak
Bocsi a privát beszélgetésért, legközelebb a csevegőbe átmegyünk.
Aludjon jól mindenki.
Üdv
Láttam, hogy az egri fórumba is beköszöntél, sőt ott pozitívan nyilatkoztál Charlotéról. Kerestem, de nem láttam a hírdetését. Ezek szerint arra is császárkodsz? Meg Békéscsaba felé is? Vagy csak szeretsz fórumozni?
Csak általánosságban. Nevet nem írunk. Írtam neked 'amoda.
A télen szédelegtem Nyíregyen is, érdekes, hogy akkor voltam egy lánynál, aki tényleg mély benyomást tett rám, most nem ajánlott kategória, de én kellemesen gondolok rá. Vissza már nem mennék. Ott most tényleg nulla a felhozatal.