Sziasztok, ismét jártam WL-nél, eddigi legjobb formáját hozta. :) Ezerszer köszönöm Neked a felejthetetlen perceket, remélem hamarosan újra találkozunk. ;) Üdv: Bencec
Sziasztok, ismét jártam WL-nél, eddigi legjobb formáját hozta. :) Ezerszer köszönöm Neked a felejthetetlen perceket, remélem hamarosan újra találkozunk. ;) Üdv: Bencec
Fütyülős · Őstag · És tudsz ajánlani valakit? Nem muszály itt hírdetnie. Pl. elakartam menni Masztikához aki a Piroslámpán hírdette magát.
A képei nagyon igéretesek voltak, de nem sikerült elérnem. Akik itt hírdetnek már "öregek".
Üdv,
A ***moderálva***hirdető Heniről (06 70 ... 6966 ) van valakinek valami infója?
Előre is köszönöm.
Barbit felhivtam kb 2hete,lényegében semmit nem akar ***moderálva*** és Lettivel rendel, ezért nálam a messzire kerülendö kategória.Bea szerintem nem is létezik,soha nincs ha megyek csak Szofi,Bia meg esetleg Kriszta.
az új csoda: győr Dina 50.
iszonyat felejtős! az ötven stimmel, két ***moderálva***egy kecóban, lehet választani. az egyiket már ismertem, voltam nála 5-6 éve, de ez a címről nem ugrott be. tipikus ha már itt vok megnyomom valamelyiket feeling, úgyhogy mivel a madamról nem a legjobb emlékeim voltak, a másikat választottam. kisszobába be, az ágy el is foglalja szinte faltól falig, de rendben van amúgy. ***moderálva***naná h előre! ***moderálva***vetkőzik, melltartó marad, semmi gond, úgyis sietek. unott kezezés, gumi fel, még unotabb francia, aztán dugás. oké hogy nem álmaim nőjét akartam megtalálni, de a higiénia teljes hiánya, ugyanaz amit a másikuk is produkált pár éve, komolyan elgondolkoztatott közben, hogy mit szólna ha simán visszakérném a ***moderálva***, és lelépnék.
alig vártam h hazaérjek, és zuhany alá ugorjak.
Fütyülős · Őstag · Hali!
Valaki volt már Barbinál. Ill. a sarkantyúnál rendelő Bea érdekel, aki elvileg Biával dolgozik.
Régi lányok, új köntösben, vagy új lányok előnyös fotókkal?
Hírdetők kíméljenek! :)
Maradok moderálva: A fütyülős
HI!
Tud vki vmi használható infót az itteni lányokról?
Nem jártam mostanában egyiknél sem, de megígértem a legkesdvesebb testrészemnek, hogy nemsokára kap vmi finomat!
Gergely · Lelkes újonc · nem értem miért kell minden egyes beszólást móderálni azért fórum hogy megosszuk egymásal a tapasztalainkat a lányokról nem?,vagy ez nem is erről szól?akkor ez minek van?
Szevasztok
Lehet hogy fura a kérdés de még szolgáltatóval sose csináltam ilyet :)
Tehát a popsis dolog érdekelne. Mert ha otthon történik akkor ugye az nem 5 perc amíg előkészítjük a terepet az akcióra, de egy fél-egy órás látogatás esetében ez hogy működik? Nekem mennyit kell ügyködni, mennyit kell rásegíteni? Ti hogy szoktátok csinálni?
Sziasztok.
Voltam Doroti nevü fejőlánynál a héten.Az élményeim eléggé negatívak. Eredetileg nem hozzá készültem,de a kiszemelt lányok közül senki sem ért rá,ő tudott azonnal fogadni. A teste.... a defektes lufi kökemény hozzá képest,de már megvásárotam egy órára nem volt mit tenni,megkellett döngetni. A lakásban hatalmas jövés-menés,tusolások közben többször rámnyitottak.Mig én fürdeni próbáltam addig ő hamar egy cigire bökött,majd ő is zuhany,és irány a b.szoba. Lehetett lökni,szó se róla,már-már kezdtem hinni hogy élvezi,(tekergett,harabdálta a kezét)majd azzal a lendülettel kinyögte,h lejárt ám az időm....Na köszönöm hozzá se többet...
pumpa · Újonc · ja és kérdezném, hogy tudja valaki, ki rendel korinával egy lakásban? angyalian néz ki....
pumpa · Újonc · Megosztanám győri élményeimet mindenkivel:
Kitti: gyönyörű mellek (szilikon), csodás test, csinos arc. korrekt a lakás - panel -, odaadó és figyelmes picike angyal
Noé cica: kicsit húsos, szép cicik, átlagos arc. lehet döngetni rendesen
Black Devil: igazán kislányos arc, tökéletes test, szép kerek természetes cicik, szereti amit csinál csak néha elfárad (sok a véndég, mondja Ő)
Korina: gyönyörú test, formás pici cicik, gyönyörű arc. eddig vele volt a legszuperebb. amit tőle megkapsz pluszba az a szemkontaktus. nagyon odafigyel rád, tökéletes a technikája. garantált a remegőlábas távozás!!
Helló
Én csak pár szót váltottam vele, kicsit félszeg volt a szó jó értelmében, de valóban csinos és szép az arca is.
Üdv
Sziasztok,
Mély*kos, illetve kényszerf*nciás csajszit kesekek..
kihez forduljak?
Helló sanyó! Én tegnap este voltam nála, velem kedves volt. Csak a személyes tapasztalataimat tudom Veled megosztani, azt hogy máskor milyen természetese én nem tudom garantálni. Szerintem mindenkinek vannak rossz és jó napjai egyaránt. Lehet, hogy ma éppen bal lábbal kelt fel :) Nemtudom.
Bingo :)))
helló tekergő betti kedves lány, telefonon kicsit lekezelő.
Illetve még Polly is érdekelne.
Helló, Mindenki!!
Kittyről és Lauráról tudnátok infót? Milyen tapasztalatok vannak?
Előre is kösz!
Köszönöm az infót Tekergő.