pista!
Kérdezd meg a "más"-tól, hogy mi van a csajjal, szerintem. Ha meg nem megy kérdezz, és mi megpróbálunk segíteni. Persze csak a fórumon. :)
Maradok moderálva: A fütyülős
Fütyülős · Őstag · pista!
Kérdezd meg a "más"-tól, hogy mi van a csajjal, szerintem. Ha meg nem megy kérdezz, és mi megpróbálunk segíteni. Persze csak a fórumon. :)
Hi!
Viszont úgy érzem, mást túlságosan komolyan veszel!:( Mi értelme? Ha én mindent komolyan vennék, amit a neten írnak nekem, hát beleőrülnék, az tuti!
Ugyanakkor az igaz, hogy nem kell feltétlenül a neten hírdetni, mert pl az a masszőr, akihez Pécsen járok, szándékosan nem jelenik meg a neten, "csak" újságban hírdet, és mégis nagyon sokan járnak hozzá...
Szia!
Befejeztem az itteni szereplésemet, nekem már van egy stabil vendégköröm, ez a világ meg nem az enyém.
7 és fél éve vagyok masszőr, ebből csak két éve hirdetek, illetve hirdettem a neten, előtte is megéltünk belőle.
A viszont nem látásra, jó szexelést mindenkinek!
Tájékoztatlak, hogy a svéd masszázs a thai masszázsból ered, a fogásait abból szedték, OKJ-s tanfolyamokon és nem 20 órás gyorstalpalón oktatják, te mindentudó.
A leveleid pedig mennek spambe, ne fáradj!
Üdvözletem! Valaki nem tudja hogyan érhetném el Didót mert mindig valaki más veszi fel a telefont.
Sziasztok!
Nemrég költöztem a városba. Gyönyörű lányok vannak itt. Nehéz választani. Tudnátok valakit ajánlani.Aki megbízható, nem lehúzós, s akivel a szexen túl beszélgetni is lehet. Elsősorban, Kira, Rita és Mesi jönnek be képről. Ha tudtok róla infót, írjátok meg! Előre is köszi!
Sziasztok !
Voltam az új lánynál Viviennél, kellemes időtöltés, tanubizonyságot adott erotikus jártasságából amivel párosult a kedvessége és a humora.
Nagyon jól éreztem magam, nekem a hely már régóta ismerős.
Sziasztok.
A Dina-t nem ajánlom senkinek, velem flegma, lekezelő, nagyképű volt.
Szerintem NEM ajánlott kategória...
Sziasztok.
A minap jártam a Betti19-nél, kedves, aranyos csaj. Tényleg nagyon csinos, és arcra is szép :) A hozzá álása sem volt rossz.
Tényleg nem tudok rá rosszat mondani, de én inkább maradok a Szandi27-nél... Nálam ő a favorit :D
Elmentem, kipróbáltam a Bettit, nem bántam meg. De engem Szandika a régi bevált kedvességével, közvetlenségével fogott meg :D
Azért éedekes, hogy pont ma reagáltál rá. Nos, ki az ideges? XD
Amúgy te itt mit is keresel? Hirdető vagy?
Egy szót fognak csak moderálni, a többi marad. :)))
Betti19 és Nina20 engem is érdekelne! Légyszi valaki, aki járt valamelyiküknél, írjon véleményt!
Helló Emerigó!Lénát én is kinéztem magamnak légyszives írjál pár sort róla milyen a lány?A képeket nézegetve mintha forradás volna a melle alatt.
Köszönöm a választ fickó32! Még annyit kérdeznék Petráról, hogy élőben is olyan szexi, mint a képeken? Mert nagyon bejön a képei alapján, az már biztos :P
Szia lótök. Petra30-ról tudok neked pár szót írni. Nagyon kedves lány, igyekszik a vendég minden igényét kiszolgálni, nem nézi az időt-nem sürget.
Nem érzed azt, mint sok más lánynál tisztelet a kivételnek, hogy amint betetted a lábad a házba már alig várja, hogy kidobjon.
Én már többször jártam nála, és még biztosan fogok is.
Szóval Petra ajánlott kategória azoknak, akik szeretik az igazán vékony-sportos lányokat.
Fütyülős · Őstag · Miért nem a helyszínen cselekedtél? Utólag már kár csinálni is valamit.
De ha nagyon akarod, akkor az ismerősök, és pontot teszel az ügy végére.
Rendőrség kizárva.
üdv!
Betti19-ről, Írisz19-ről, Nina20-ról vagy Petra30-ról tudna valaki véleményt írni?
bár már szerintem meg se találnám a kis ku.vát! de egyszer hátha találkozok vele:!!!
vagy marad a drasztikus megoldás!!! még jo hogy sok az ismerős nyíregyházán
Még egy embert behúzott a csőbe ez a kis ... """ Szia! Kitti vagyok. Telefonszámom: +36 30 635-""" ő az, a már hallott, zuhanyzós-gumis-f.verős story.
Valaki mondjon valami okosat mit lehet vele csinálni sok pénzről van szó!!! Rendőrség??? szerintetek???