No akkor, mindenkienk.. szól..nem megsértődni, és nem utálkozni,,szeretni egymáxsst,,mi van veletek?????????????
No akkor, mindenkienk.. szól..nem megsértődni, és nem utálkozni,,szeretni egymáxsst,,mi van veletek?????????????
Amúgy olvasgatva a fórumot látom még mindig aktiv az a kis Feri krt.-i fíreg!Vki elintézhetné már végre.Én is voltam már nála kb egy éve.Velem úgy ahogy végigcsinálta a dolgát.Akkor Kamilla néven futott.Az a fajta vagyok aki nem megy el 10másodperc alatt.Nyelte a dákót rendesen,de szerintem megunta és nekem azt adta elő,hogy hívták tel.-on és neki most okvetlen el kell menni vhová.Elkezdett kitessékelni a házból.Én viszont még bejártam a lakás minden helységét.A konyhától a 3szobáig.Az egyik viszont be volt csukva és valaki köhintett odabentről mikor rángattam az ajtót.Még mikor lent vártam a ház előtt azt mondta,hogy ő is úgy jön oda és az utcán találkozunk.Mivel az arca a képeken takarva volt nem ismertem fel amikor elment mellettem egy nagy darab 50körüli nővel.Akkor vehettek szemügyre.Felmentek és letelefonált,hogy menjek fel a 6.ra.Kérdem,hát te mikor mentél fel?Ááh!Nem érdekes.Gyere fel!Mivel nem szoktam akármitól besz...ni felmentem.A vénjány elbújt az egyik szobában,mi meg nekiláttunk.Mivel hallhatta a beszédemből,hogy eléggé határozott vagyok és 190cm,100kg stb nem mert kijönni a szobából amig fürödtünk.(nadrágom zsebét megnézni ugye)Utánna sz...pott vagy 10percet és akkor hivták(gondolom a zöregjány a másik szobából).Eléggé be volt sz...rva mikor elkezdtem járkálni a házban.Csak úgy visongott.De végül otthagytam.Ja,ez még a Kossuth utcán volt.Azóta már a Feri krt.-ra költöztek.
Amúgy egy-két jó tanács a makktársaknak: Én mindig felírom a pénz sorszámát ami nálam van.Már a tel.-ban megpróbálom megérezni az esetleges veszélyt.Mindig hagyom,hogy inkább a csaj beszéljen és ne én kérdezgessem.A város minden zeg-zugát ismerem és a ha megmondja a címet nekem abból is sok lejön.Ha hallok a tel.-ban háttérzajt,gyerekhang,másik csaj,esetleg férfihang már gyanus.Több telefonom is van és azokról is felhivom elváltoztatott hangon meg más szavak használatával.Ha akkor már mást beszél inkább hagyom.
Ez a kis fíreg nem olyan veszélyes nehogy azt higgyétek!De nekem nem ér annyit,hogy bajba kerüljek miatta.Írtam már párszor róla és biztos vagyok benne,hogy egyszer majd meg b...sza vki f...sz nélkül.Egyszer mindennek eljön az ideje ugyebár?!Pl.Gina is abbahagyja.Örökké semmi sem tart.Párszor láttam is már a városban a kisfírget a vénjánnyal.Nemtom ki lehet neki.Az anyja biztos nem.Lehet van vmi kanegér is teli önbizalommal,hogy Ő a nagy strigó,de hát.....
Na!Jó!Megyek az egyik bejáratott barinőmhöz! Szevasztok!
Szasztok!
A Roxi csajszi,mint kiderült a tel.-ban anyámmal lakik egy lépcsőházban.Felhívtam,beszélgettünk 5percet kb és mikor kimondta a címet azt hittem besz....rok!Ma délután voltam Mamit meglátogatni.Ebéd,süti ilyesmi.Közben azon röhögtem,hogy mi lenne ha lefelé a lépcsőn találkoznánk.Kicsi ez város.
Valamit elfelejtettem. Akinek az Arch Enemy 12 egy tucat, annak tényleg nincs hallása.
Most jön az a rész, amivel nálam most írtad le magad. Végleg.
Hogy jössz te ahhoz, hogy fiatal prostikkal összehasonlíts?! Én 18 évesen érettségi után elmentem dolgozni egy mélyépítő céghez, napi 12 órában, mellette tovább tanultam, pihenésképpen hétvégeken anyámnak segítettem a háztartást vezetni, meg a 10 évvel fiatalabb öcsémmel játszottam, foglalkoztam, mert anyám is reggeltől estig dolgozott, mások félrenevelt kölykeit tanította, délután meg bevállalta még a napközit, hogy el tudjon bennünket tartani. Hozzáteszem, anyám valóban gyönyörű nő volt, nem olyan, mint én, mégse kurválkodott, tartása volt, és úgy is nevelt minket. Van egy nővérem is, nagyon szexis volt fiatalon, ő se a testéből élt, addig vadászott, míg meg nem találta a férjnek valót, ma is együtt vannak. Egyikünket se csinálták fel fiatalon.
Én a fiamat tisztességes munkából neveltem fel, nem könnyen,de nem a picsámat árultam, és megvan az eredménye. Nagyon sok szülő boldog lenne, ha ilyen gyereke lenne nem egész 21 évesen.
Mielőtt bárkit megsértenék, vannak akiket megértek, amiért prostituálják magukat, mert valakiért teszik, a gyerekeikért, esetleg a beteg szüleikért, de sosem magukért. Egy valóban szép fiatal lány nem szorul erre, talál egy gazdag mókust, és akkor 1 ember babája, aki támogatja, segíti, esetleg feleségül veszi, és nem több 100 férfi használja. Tőlem, mindenki úgy b@ssza el az életét, ahogy akarja, de később ne sírjon.
Volna még mit, de ennyi is elég, amúgy többre becsülöm azt a férfit, aki bevallja, hogy egy prostihoz b@szni megy, szeretkezni a barátnőjével, vagy a feleségével szokott. Lehet így, lehet úgy, de te is csak használod ezeket a lányokat, nem fogod kiemelni a sz@rból.
A vicc meg a sértegetés között némi különbség van, a szmájlik ezen nem változtatnak.
Fiam 15 éves kora óta gitározik, metált, amit te "lélektelen csörömpölésnek" neveztél.
Én és a fajtatársaim okozzák a legtöbb bajt.. Miattam vannak a női börtönök... (csak idézgetek)
Tudod, egy ideig viccesen válaszolgattam, de átlépted azt a határt, ami már nem egymás vicces szekálása.
Én Arch Enemytől egy dallamos, ének nélküli gyönyörű zenét küldtem neked, nem ment át, pedig az minden, csak nem csörömpölés.
A hörgést évekig komoly énektanárok tanítják, míg a popzenében lazán feljavítják egy "énekesnő" hangját, elég, ha szép, meg valamennyire tisztán tud énekelni, de Angelina Gossow, az Arch Enemy énekesnője a saját hangján énekel, hörög, van egy video, egy interjú vele és az énektanárával. Egy gyönyörű szőke bombázó, kellemes hanggal, amikor beszél, és mosolyogva mutatta meg a hörgés technikáját, természetesen, semmi rázom magam. Az együttes kontcertjein mindig több ezren vannak, valószínű, a börtönökből.
Japánban aratták a legnagyobb sikert. Röviden a lélektelen, csörömpölő bandáról, zajról, meg mit tudom már, miket írtál.
Nem kell szeretni, de én Katy Perryről pl. nem írtam, hogy eléggé kurvás (ezt a fiam mondta, aki hallgatja). Nocsak. Nekem meg ő nem tetszett.
Nézd, én nem akartam eddig megírni, de mikor fiam elolvasta, amiket írtál, egy lekezelő mosollyal annyit mondott, hogy "ez az ember itt írta le magát nálam. Tényleg nincs hallása, az ilyeneket hagyni kell." Őt rohadtul nem érdekli a véleményed, de attól még az övé megvan, viszont nem fogja leírni erre a fórumra, sőt sehova.
A zenéről csak ennyit.
Ma voltam LÉNA nevü hírdetőnél megkell írnom a sok idiótának GRÓF meg a többi lehet pénzed ha eszed nincs ez a nő egy fantasztikus alkattal rendelkezik ,igaz nem vállal be mindent,de azt keressétek másnál itt az érzékiség korrektség finom harmónia tiszta lakás jó környezet ,mi kell ennél több, biztonság.Vannak hírdetők ahol örülhetsz ha épségben kiérsz a kocsidhoz.Na ez nem az a hely.
Fütyülős · Őstag · Na! Gergely, ha kidobja érdekel egy ***moderálva***(lány, ork, indián) jobb oldalon beírod a lány nevét a keresőbe, és kidobja a rólla szóló véleményeket, ha vannak. Te se mentél volna "Gyulához" ha visszaolvastad volna a kommenteket. Ha ennyire tele vagy, menj át Debrecenbe, és ne itt sz@rakodj, ezen a szeméttelepen.
Ha gondolod segítek, de kell hogy tudjam a típusodat!
Maradok moderálva: A fütyülős
Aliz23 és Szonja21.Mind a kettőnél a képgarancia is elmehet a búsba mert a képek és a valóság köszönő viszonyban sincsenek egymással. Szóval sokkal leéltebbek és igénytelenebbek mint a képeken és morék, de próbálnak kedvesek lenni.
Sziasztok,
Néhány lányról szeretnék infót:
Nina 21
Sofy 26
Laura 20
Ódabújós barátnő-feeling, szexi vadmacska vagy csak vonzó guminő?
Viki 21-ről jókat olvastam, de ma nem sikerült elérni telefonon. Valakinek valami friss infó róla?
Alátámasztom. Ma /nem/ volt szerencsém hozzá. Máshol KittyLaudez néven hirdet. Nálam 10/1, az az 1 is csak a szívóhatás miatt. Negatív tapasztalatok részben bővebb infó.
Szeretnék kérni egy szerkesztőségi telefonszámot ha mód van rá...köszönöm:Évi
Korinánál voltam már /kokrétan nála voltam először/, nagyon aranyos, kedves csaj. ***moderálva***a kölcsönös natúr francia, a csók ***moderálva***. A lakás tiszta, kellemes zene szól /halkan/, asztalon gyertya ég. Maximálisan a kedvedre tesz, elég különleges pózt is kipróbáltam vele. Élvezi és meghálálja a kényeztetést. Redese ***moderálva*** és egy izzadtság-angyalt hagytam a lepedőn, amit meg is jegyzett. :D
Black Devilről annyit tudok, hogy másik fórumon negatív kritikát kapott, én nem látogattam meg.
Roxi 19?? Aképek alapján nem ajánlatos, mert ugye te is látod,hogy cigány..Akkor minek kérdezed?? Ennek ellenére még megkockáztatod?? Ha elszedik a cuccod közben, meg is érdemled .. :)
KittyLaudez +36/70/2***moderálva***181
Határozottan kerülendő kategória.
***moderálva*** hirdet, hol Budapest, hol Győr a székhelye /Én Győrben találkoztam vele/.
Már az ajtóba vissza kellett volna fordulnom...
A cickót leszámítva egyáltalán nem hasonlít a hírdetésben szereplő képekre. Arca leélt, szája mint Kelemen Annának, löttyedt has.***moderálva***amiben csak óvszeres francia van. Csók ***moderálva***, kölcsönös francia ***moderálva***/ujjazni nem enged/, natúr francia ***moderálva***.
***moderálva***előre kéri /le is szögezi, hogy szimpátia megvan, de Ő a ***moderálva***csinálja/.
Mindeközben a konyhában a 2 másik lány beszélget, nevetgél.
Jah, amikor odaértem, akkor mondta, hogy csak ***moderálva*** van, mert jön a következő ***moderálva***.
Utánam rögtön felöltözött és úgy várta a következőt.
Üdv!
Valaki adna infót Fannikáról?? Sűrgős lenne!! Tényleg ő van a a fotókon?? Köszönöm!
Sziasztok! Ideje lenne megleckeztetni az öregurat en is megjartam vele meg aprilisbe,de en el is fogadtam a***moderálva***.Par honap utan ujra bejelentkezett es mikor kerdöre vontam a ***moderálva***miatt fejvesztve menekült.Nagyon oda kell figyelni!!!! Tovabbi szep napot es jo ***moderálva***
A siklósi Eve-ről tud valaki valamit?Magas szőke....
Szerintem is ide, a csevegésbe való, bár nem tudom, hogy miért vitted át a debreceni fórumra? Nem kritizáltalak, oktattalak, hónapok óta "játék" volt ez közöttünk, hogy javítgattuk a másikat, ha valami elírás volt, bár te ezt a "mellykaskádra" szívtad valamiért most. Képes voltál júniusi beírásomat felhozni, hogy hibákat találj a debreceni fórumon. Ez kicsit kicsinyes volt... Amúgy jó a helyesírásod, csak hébe-hóba ejtesz hibákat (te is).
Köv.: én soha nem írtam, hogy a fiad sz@r zenét játszik! Annyit írtam, hogy én is mindent meghallgatok, pl. a Nightwish-t nagyon szeretem, de pl. az Arch Enemy semmi különös, 12 egy tucat. Te írtad, hogy bot fülem van, meg ha nem érzem a szívemmel, akkor inkább hagyjuk. De senkire nem írtam, hogy sz@r zenét játszik, pláne a fiadra! Vagy ha igen, írd le az idejét!
Különben meg te pöckölgetted a pucám azzal, hogy leírtad Bushnak, hogy szívesebben költöznél vele össze. Ez egy hátbatámadás volt. Biztosan azért, mert büntetni kellett a cabrio meg a hajó miatt... Én sem hozom fe a lányokat, akikhez járok, hogy mennyivel jobbak lehetnek nálad.
Első körben ennyi.
Üdv és 'cakát.
Charlote és Szofi csak masszázst vállal vagy van szex is?
Tőlem aztán úgy írsz, ahogy akarsz, az utána is lehet utánna, csak, ha bajod van, ledumálhatjuk.
Szerintem, ez a csevegésbe való, ha gondolod.