Bocsánat de mostmár nagyon mérges vagyok hogy folyton lopják a képeimet.
Bocsánat de mostmár nagyon mérges vagyok hogy folyton lopják a képeimet.
hátétépé-kettőspont-perper-vévévé.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__198-hogyan-irjuk-helyesen-mindig-vagy-mindig
Hogyan írjuk helyesen: mindig vagy mindíg?
"
Brain Storming válasza:
Mindig - de beszédben gyakran megnyújtjuk a második 'i'-t, így sokan hosszú 'í'-ven írják kiejtés után. Valójában nincs jelentősége, mert sem írásban, sem kiejtésben nem lehet mással összekeverni. Ha ezt valaki kifogásolja, annak a személlyel magával van baja, nem a beszédmódjával!
Tudod, én még senkit nem kritizáltam, oktattam ki a helyesírási hibái, vagy egy melléütés miatt. A tartalmat figyelem, nem Grétsy László írogat itt.
Nagyon sajnálom de rengeteg kamu van itt és ellopják a képeket tulajdonképpen az enyémet is:Klaudia 20 éves Borsod abauj zemplén.nem érdekell hányszor törlitek le a hozzászólásomat de ha nem törölitek le ezt a görényt akkor felfogom jelenteni!
Mindig. :) Nem mindíg.
Köszönöm.
Bocs, nincs itt a szemüvegem, vakon tapogatok.
Akkor újra: cserfes. :))))))))))
csrerfes :)))
Gergely · Lelkes újonc · lenne még egy kérdésem a hozzá szólást hogy lehet megnézni?
Gergely · Lelkes újonc · szeretném megkérdezni hogy a hozzászolásokat hogyan lehet megnézni.
Fütyülős nem tudom nekem jött-e e ez a válasz, de ne haragudj de ezzel a válasszal nem lettem kisegítve. Roxi 19 érdekelne engem ha valaki valami konrktéat tud írja le köszönöm.
Kedves Eperke, várom a leveled! :)
Gergely · Lelkes újonc · hello valaki nem tud valamit dorcikáról idén februárban még voltam nála 2-szer azután teljes mértékben megszünt létezni vagy más néven fut?
meg tud valaki megbizható lányt ajánlani akihez érdemes elmenni és nem fog becsapni és lenyulni?
elöre is köszönöm Gergely
Köszönöm.
Culpa
A hétvégén még elérhető vagyok.A jövő hetet pihenéssel töltöm.Puszi Mindenkinek!
Baszod ha velem csinálnák ezt meg, nem usznák meg szó nélkül..Szétverném a házukat egy baltával..simán visszamennék, oszt az ajtót is szerte szét basznám nekik.
Gergely!! A képeken is látszik,hogy egy ***moderálva***!! Mi a francnak kell hozzá menni, mikor régen Dalma néven futott, és akkor is sokan panaszkodtak rá! ***moderálva***
Gergely · Lelkes újonc · hello mindenkinek tegnap voltam virág nevezetü csajnál aki egy magyar nönek van feltüntetve de valójában egy cigány lány aki csúnyán lehuzza azokat akik hozzá mennek én ***moderálva*** és megkért hogy menjek a méreg akkor volt bennem amikor megtudtam hogy csak ***moderálva*** többet én hozzá nem megyek és nem ajánlom sekinek sem.
ui:vigyázzatok magatokra ha nem az a lány fogad titeket akihez mentetek akkor nem vagytok kötelesek ott maradni és ha pampog a kiss csaj hogy majd igy meg úgy elintéznek a barátai te meg mond meg neki jól van én meg rád hivom a rendöröket és öket biztosan érdekili majd hogy itt mi folyik.
Valakinek új beszámolója esetleg?