Fiuk, Lányok...
Mi a fene van itt?Hol van a régi jó barátság az incselkedős huncut, kérdések, és válaszok??
Ne csináljátok már,,!!
Fiuk, Lányok...
Mi a fene van itt?Hol van a régi jó barátság az incselkedős huncut, kérdések, és válaszok??
Ne csináljátok már,,!!
A Viki az a Viki aki az "5196" végű számmal hirdet?
Van Róla esetleg beszámolód?
Nincsen rózsa tövis nélkül, ezt Te tudod a legjobban.
A tövist nem jó helyen keresed, rajzszöget sem találsz nálam! :)
Laura (20) és Nikol (27). Róluk vmi használható infó?
Folytatom a Nina (21) beszámolómat. Szóval a részletek megbeszélése után egy finom óvszeres francia következett, amit szemkontaktussal fokoz, továbbra is végig kedves és gyengéd, majd az általam kért pozícióban egy kis síkosító ffelkenése után került sor az akcióra. Nagyon fonoman és ritmusosan mozog remek csípője, igazi élmény hiszitek vagy sem.
Remélem Nina olvassa a beszámolót, mert szeretném neki megköszönni ezt a felejthetetlen élményt. Ha tehetem, biztosan meglátogatom még, de akkor hosszabb időre maradok, csupán azért, hogy legeltethessem a szemem ezen az angyalszép lányon. Köszönöm Nina, eddig nálam Te vagy a No.1 az egész országban. Hamarosan újra felkereslek, mert szeretném, ha újra elvarázsolnál. Lehet, hogy soskak szerint ez az ítélet kicsit sziruposra sikeredett, de aki olvasta már korábbi irományaimat, sejtheti, hogy nem mérem bő kézzel a jó ítéleteket. Nina viszont minden elvárásomat felülmúlta, eddig nem találkoztam hozzá fogható csajjal. Ráadásul nagyon aranyosan tüsszent. :-) Asszem ennyi. Sok idősebb és beképzelt csaj tanulhatna tőle.
Kedves fórumozók!
Újra itt vagyok, hogy hiteles és reális ítélet kerüljön az oldalra. A legutoljára (egészen pontosan a mai napon) meglátogatott Hölgy Nina (21) néven hirdet.
Az igazság az, hogy rendkívül nehezen lehet összehozni vele a légyottot, ennek igen prózai oka van, mégpedig az, hogy a lány igazi unikum bárhol is jártam eddig.
Ezt komolyan mondom. Napokig próbáltam időpontot kérni, de mindhiába, ma viszont meglepetésre akár 15 percen belül is fogadni tudott.
A lakás a belvárosban található és meglehetősen igényes és tiszta. A fürdőszoba és a szoba is 5-öst érdemel. A parkolás könnyű, persze kell némi apró a parkolóórába.
Az ajtót egy igazi bombázó nyitja, kb. 175 cm magas, enyhén szolizott bársonyos és hibátlan bőr mindenhol. Villanó kék szemek, szolid smink és szexi fehérnemű.
A lány mosolygós és kedvesen invitál a szobába. Az ***moderálva*** korrektek, és a ***moderálva*** színvonala jóval átlag feletti. Nincs sürgetés, semmi jelét nem adja, hogy siettetne.
Kizárólag normál dolgokat szeret és ez jól is van így, perverz állatok kerüljék. A teste illatos, az alakja hibátlan, gyönyörű természetes cicik s isteni combok, formás kerek fenékkel.
Én is csak az "öregek" közül tudok neked ajállani:Kriszta és White Lady,Maya valamint Viki,a többiekröl elég lesulytó a véleményem.
Köszönöm szépen, de válaszolni ott nem tudok, és hirdetést feladni se most sem..., valoszinü, valami tiltva van a gépen, és nem engedélyez bizonyos dolgokat,utánna járok majd....
Szia!
Sok igazságod van. Akihez én is járok nem hirdet a neten, főleg nem szexhirdetések között.
Kiabálhat, leírhatja mennyire jól és mindent tud, kioszthat Bárkit, de nem erre jönnek a vendégek.
Bizonyítani és a vendégek bizalmát kell elnyerni kemény munkával és szerénységgel, csendben.
De még csak nem is erre csápolnak a masszázsra vágyók!
Hirdető (3592 hozzászólás) írta Szerda, 19:06
Ilko!
Nem tudod, Debrecenben sok-sok lány között ki szeret popo??
Fúj, kakis popo. XD
Tudod, sajnálom Katómamát, nem ezt érdemelné.
Nagyon sokat és erőn felül dolgozik. Még most is kihasználják konokságát, kitartását.
Sokan felültetik fals szövegekkel, amit komolyan vesz és aszerint cselekszik.
Több ilyen embert ismerek, aki fejjel megy neki a falnak, s aztán csodálkozik ha megfájdul a feje.
Kedves pircsi!
Belső üzenetben válaszoltunk a kérdésére
Sziasztok! BLEU és PLAYMATE nevű angyalkákról kellene némi élménybeszámpló!
Köszönöm!
Csak az a baj, hogy "más" (aki egy nő) azt se tudja, hogy ki az a Didó.
Fütyülős · Őstag · pista!
Kérdezd meg a "más"-tól, hogy mi van a csajjal, szerintem. Ha meg nem megy kérdezz, és mi megpróbálunk segíteni. Persze csak a fórumon. :)
Maradok moderálva: A fütyülős
Hi!
Viszont úgy érzem, mást túlságosan komolyan veszel!:( Mi értelme? Ha én mindent komolyan vennék, amit a neten írnak nekem, hát beleőrülnék, az tuti!
Ugyanakkor az igaz, hogy nem kell feltétlenül a neten hírdetni, mert pl az a masszőr, akihez Pécsen járok, szándékosan nem jelenik meg a neten, "csak" újságban hírdet, és mégis nagyon sokan járnak hozzá...
Szia!
Befejeztem az itteni szereplésemet, nekem már van egy stabil vendégköröm, ez a világ meg nem az enyém.
7 és fél éve vagyok masszőr, ebből csak két éve hirdetek, illetve hirdettem a neten, előtte is megéltünk belőle.
A viszont nem látásra, jó szexelést mindenkinek!
Tájékoztatlak, hogy a svéd masszázs a thai masszázsból ered, a fogásait abból szedték, OKJ-s tanfolyamokon és nem 20 órás gyorstalpalón oktatják, te mindentudó.
A leveleid pedig mennek spambe, ne fáradj!
Üdvözletem! Valaki nem tudja hogyan érhetném el Didót mert mindig valaki más veszi fel a telefont.
Sziasztok!
Nemrég költöztem a városba. Gyönyörű lányok vannak itt. Nehéz választani. Tudnátok valakit ajánlani.Aki megbízható, nem lehúzós, s akivel a szexen túl beszélgetni is lehet. Elsősorban, Kira, Rita és Mesi jönnek be képről. Ha tudtok róla infót, írjátok meg! Előre is köszi!
Sziasztok !
Voltam az új lánynál Viviennél, kellemes időtöltés, tanubizonyságot adott erotikus jártasságából amivel párosult a kedvessége és a humora.
Nagyon jól éreztem magam, nekem a hely már régóta ismerős.
Sziasztok.
A Dina-t nem ajánlom senkinek, velem flegma, lekezelő, nagyképű volt.
Szerintem NEM ajánlott kategória...