Helló
Lehettél volna akkor Pareny-Ica, vagy Camem-Bert is.
Vagy esetleg MEO-OK...
:-)))
Helló
Lehettél volna akkor Pareny-Ica, vagy Camem-Bert is.
Vagy esetleg MEO-OK...
:-)))
Fütyülős · Őstag · Figyu merlin.
Menj el Renikéhez, aztán írd meg az élményeket. Fiatal, szilikon cickók tetkós, csak gumiban cumizik, nem nézi az órát, kedves, egy trollal rendel. nem tudom hogy még mindíg a régi helyén van, de elég gettós. De nincs strigó, és viszonylag tiszta a kéró.
Ha nem vagy finnyás akkor Kriszta. Kedves, nagydumás csaj, csak elég csúnyácska szegény. Ráadásul gyereke van, és látszik a császármetszés hege.
De amúgy csinos, csak kancsal, és egyik szeme zöld a másik barna. Cici rendben, popó kicsit már ráncos.
White Lady-t nehéz elérni, de ha megtalálod akkor ua. mint Renike, csak idősebb.
Na egyenlőre ennyi. Továbbra is várom a korábban említett lányokról a visszajelzéseket.
Maradok itt egyenlőre: A fütyülős :)
Üdv Lori!
Betti 19-nél van natur és kölcsönös francia?
Popót vállal?
Hello Fütyülős!
Szabolcsi gyerek vagyok, egyik város sem a lakóhelyem.....
Nyíregy még ismeretlen, ezért érdekelnének kik az ajánlott lányok és ki az akit kerülni kell?
Üdv Urak!
Pénteken jrtam Betti 19-nél.Már a telefonban is korrekt volt.Ö nyitott ajtót és volt meglepi!Nagyon szép a csaj, és olyan jó kedve volt, hogy komolyan mondom ilyen lánnyal ritkán találkozni.Látszott rajta, hogy szeretheti amit csinál,nem nézi az órát, nem nyavajog.Csak ajánlani tudom!A kéró megszokott panel, viszont tiszta.Szerintem még meg látogatom.Egy tünemény..
Fütyülős · Őstag · Te debreceni vagy meril?
Kihez szeretnél menni nyíregyen? Nem nagy a válsazték, de pocsék. A kérésem továbbra is áll a debreceni fórumozók felé!
Hello Gróf Kurátor!
Úgy veszem észre közelebbről is ismered Alexandrát.....
Ha van tapasztalatod a hölggyel kapcsolatosan kérlek oszd meg velem......a kép, amivel hirdet valós?
Mik a ***moderálva***és milyen a környezet?
Köszi....
Sziasztok!
Pénteken én is meglátogattam a hölgyet, aki Szimóna néven hirdet Győrben, nem tudom Ati31, hova tette a szemét, de én határozottan nem azt a hölgyet találtam az amúgy tágas lakásban, akit a hirdetésben láttam, azaz dehogynem, a hölgy valós, csak éppen az állapotok változtak meg. Kezdjük azzal, hogy nem 33 hanem 37 éves is elmúlt, cicik lógnak és nem olyan szépek mint a képen, legalább 10-15 kgval nehezebb a hirdetettnél, tehát a 170-es magassághoz számolj 70+ kg-val, így egy valóban olyan asszonyt találsz, akin van mint fogni, de nem mondanám, hogy jól karban lenne tartva .. inkább lötty az egész.
Sajnos itt nem ért véget ...
vetkőzés (inkább beszélgetni szeret), amit nem akar azt nem hallja meg, megegyeztünk popóban is, majd kértem hogy vetkőzön, hát erotikus mozgásnak nyoma sincs, ledobálta a ruháit, amik különben ugyanazok mint amiben az utcán is közlekedik, tehát semmi különös, (fehérnemű semmi extra)
irány az ágy, jól szop, de szeret kezezni, többször rá kell szólni, mélytorok nincs, szeret inkább ő irányítani, amin viszont kiakadtam, az az hogy szőrös volt a puncija (na nem az a 80-as évekbei divat), hanem hogy kb 3-4 napja nem borotválta .... azért ennél több igényességet vártam. A megbeszélt és kifizette p*pószexet nem vállalta, nincs kedve hozzá és ne erőltessem, mert amihez nincs kedve azt nem fogja csinálni ... ja kösz ... sz*jbaélvezés után rohant kiköpni ...
2 időt fizettem ki, amit vállalt is, de aztán 1 idő múltán már mondogatta hogy fáradt és még legénybúcsúra kell sietnie, ha lett volna másik lehetőségem arra az estére biztos otthagyom a francba, de késő volt és kellett valami .... tehát megkönnyebbülten de nem jó szájízzel hagytam el a helyszínt és nyugodt szívvel nem ajánlom senkinek ... ja és fel lettem volna háborodva ha a legénybúcsúmra ilyen kinézetű csajt hoznak anno...
Ha tudnám hogy lehet panaszt tenni az oldal üzemeltetőinél megtenném ... nem szép dolog így átejteni az embereket akik bíznak a fotógarancia jelölésben ...
NEM CSAK AZT KELLENE NÉZNI HOGY VALÓBAN A HÖLGY SZEREPEL A KÉPEN, HANEM AZT IS HOGY HÁNY ÉVES A KÉP ÉS A VALÓSÁGNAK JELENLEG MENNYIBEN FELEL MEG.
SAJNOS ÉN EBBE BELEFUTOTTAM.
Sziasztok!
Pénteken én is meglátogattam a hölgyet, aki Szimóna néven hirdet Győrben, nem tudom Ati31, hova tette a szemét, de én határozottan nem azt a hölgyet találtam az amúgy tágas lakásban, akit a hirdetésben láttam, azaz dehogynem, a hölgy valós, csak éppen az állapotok változtak meg. Kezdjük azzal, hogy nem 33 hanem 37 éves is elmúlt, cicik lógnak és nem olyan szépek mint a képen, legalább 10-15 kgval nehezebb a hirdetettnél, tehát a 170-es magassághoz számolj 70+ kg-val, így egy valóban olyan asszonyt találsz, akin van mint fogni, de nem mondanám, hogy jól karban lenne tartva .. inkább lötty az egész.
Sajnos itt nem ért véget ...
vetkőzés (inkább beszélgetni szeret), amit nem akar azt nem hallja meg, megegyeztünk popóban is, majd kértem hogy vetkőzön, hát erotikus mozgásnak nyoma sincs, ledobálta a ruháit, amik különben ugyanazok mint amiben az utcán is közlekedik, tehát semmi különös, (fehérnemű semmi extra)
irány az ágy, jól szop, de szeret kezezni, többször rá kell szólni, mélytorok nincs, szeret inkább ő irányítani, amin viszont kiakadtam, az az hogy szőrös volt a puncija (na nem az a 80-as évekbei divat), hanem hogy kb 3-4 napja nem borotválta .... azért ennél több igényességet vártam. A megbeszélt és ***moderálva*** popószexet nem ***moderálva***, nincs kedve hozzá és ne erőltessem, mert amihez nincs kedve azt nem fogja csinálni ... ja kösz ... szájbaélvezés után rohant kiköpni ...
2 órát ***moderálva***, de aztán 1 óra múltán már mondogatta hogy fáradt és még legénybúcsúra kell sietnie, ha lett volna másik lehetőségem arra az estére biztos otthagyom a francba, de késő volt és kellett valami .... tehát megkönnyebbülten de nem jó szájízzel hagytam el a helyszínt és nyugodt szívvel nem ajánlom senkinek ... ja és fel lettem volna háborodva ha a legénybúcsúmra ilyen kinézetű csajt hoznak anno...
Ha tudnám hogy lehet panaszt tenni az oldal üzemeltetőinél megtenném ... nem szép dolog így átejteni az embereket akik bíznak a fotógarancia jelölésben ...
NEM CSAK AZT KELLENE NÉZNI HOGY VALÓBAN A HÖLGY SZEREPEL A KÉPEN, HANEM AZT IS HOGY HÁNY ÉVES A KÉP ÉS A VALÓSÁGNAK JELENLEG MENNYIBEN FELEL MEG.
SAJNOS ÉN EBBE BELEFUTOTTAM.
Menjetek el Renihez biztosak lehettek benne,hogy ő fogad majd benneteket! Az ilkó példáját követve, leszek én is olyan ÁjjÁas, hogy a csajom mellett még elmegyek egyet üriteni Renikéhez :) majd beszámolok róla,hogy milyen volt, és igérem leirom az igazat.Az igaz,hogy annyit baszogattam már szegény lányt, hogy eljött az ideje élőben is kipróbálni.Már nagyon várom, hogy betegyem a macit a málnásba. :)
Szia Fütyülős!
Érdekelnének a nyíregyi lányok, ki az ajánlott és ki a kerülendő kategória?!
Ha estleg van személyes tapasztalatod, kérlek segíts az eligazodásban!
Köszi....
Petya_001 · Tag · Sziasztok!
A nagycickós Natasával volt már vki? Milyen? (egyszer már asszem kérdeztem, de igazán nem kaptam választ)
És az új lányok? (ha egyáltalán újak :D ) Mint pl. a moonfatime gmail-el hirdető lány? Ha vkinek van tapasztalata írjon!
Köszönettel.
Fütyülős · Őstag · Na üdv!
Áttettem a székhelyemet Hajdúba.
QCpassed? Ajánlatodra várok. A debrői lányokról. Nézegettem az étlapot, és nagyon guszta. De a vélemények érdekelnek.
Vékony, fiatal, és korrekt legyen. Pl.: Cleo-nál már voltam. Ilyenek hogy:
Csenge, Zsuzsi(20), Jeni(20), Vanessa(20),Niki(21), Playmate,Ágica(19),Nati(24), Nina(20), Viki(25) ?
Lehetőleg ne füstös, meg menedzseres :)
Persze régi motoros fórumozóknak a válaszát is várom.
Ha valakit érdekelnek a nyíregygányi lányok, szívesen segítek.
Maradok itt: A fütyülős!
Sziasztok!
Ezúton is jelezném minden régi és leendő vendégemnek, hogy augusztustól nem Gödöllőn, hanem Zuglóban tudtok meglátogatni!
Puszi:
Lexi
Illetve pontosabban lett volna lopás, hogy korrekt legyek, mert nem szoktam ettől zavarba jönni, ugyanis mindig ellenőrzöm megvan-e minden zsé és egyéb (ha olyan a környezet) távozás előtt, és addig nem voltam hajlandó elhagyni a kérót míg vissza nem kapom ami az enyém. Mivel a csaj rgyedül volt a lakásban, nem mert ellenkezni különösebben...
Lopás "csak" egyszer volt, de a lerövidítés több helyen is. Ezenkívül számtalanszor előfordult (mármint amíg nem voltak infoforrások egymás közt a neten, hogy hova érdemes menni), hogy megbeszéltünk valamit, aztán nem sikerült a hölgynek felvennie a telefonját, aztán nem az fogadott, aki a képen volt stb.stb. De én pl pont ezért becsülöm meg azokat, akik
normálisak, kedvesek és korrektek. Azt pedig amúgysem igazán értem, hogy mi is az, hogy egy nő ronda. Én eleve nem írok ilyesmit soha, merthogy a szépség marhára relatív fogalom, tehát aki nekem nem jön be, az lehet, hogy másnak nagyonis. Kritikának csak objektív dolgokat szoktam írni, szubjektívet soha!
Sziasztok!
Tudnátok mondani valamit Csengéről,? Ő most nem hirdet istt de máshol ott van. A másik pedig Vadmacska Tiszaújvárosban. Nem szeretnék belerohanni lehúzásba vagy egyébb incidensbe. Köszönöm.
Köszönöm QC.
Kedves VL!
Az egész profilomat szeretném törölni az oldalról, mert valaki a neveben regelt fel és nem szeretnék ide tartozni. Köszönettel:
Edi
Ennyire durva, mint Nyíregyen? A lopások, a pitbull, a lerövidített 60 perc?