Ha mindenki "ennyire" szeret szexelni vagy "szeretkezni"!!!! Akkor miért pénzért teszitek????
Ha mindenki "ennyire" szeret szexelni vagy "szeretkezni"!!!! Akkor miért pénzért teszitek????
Túl színes lett, és valakinek bántotta a szemét.
:-)
Hát, láttam már rosszabbat is...
:-)
Ha mindenki "ennyire" szeret szexelni vagy "szeretkezni"!!!! Akkor miért pénzért teszitek???? ...erre adj választ???
Szia Érdekes!
Igen, érdekel mind a 2 leányzó, ha lehet a részletekről és tapasztalataidról írj pár sort......***moderálva***, helyszín stb....
Mesi 27 is érdekelne, ha tudsz róla érdemi információt megköszönöm!
Szia!
Kiránál már jártam,kedves,nem lehúzós,képek valósak,nem nézi az órát...Ajánlom mindenkinek...
Hi!
Áh, nehogy azt hidd, történtek velem is nagyon kemény dolgok Pécsen. De normális stílusban is lehet írni kritikát, nem?
Üdv!
Köszi az értékes infót, akkor talán kihagyom mégis, pedig már hangoltam is rá:)
Üdv.
Ez bizony így van. :D
Helló.
Hát itt mindenki alszik? Ilyen dél körül.
Sziasztok,
szerintem azért, mert az aljára azt írtad, hogy "Moderálatlanul" :)
Szia QCpassed.
Hát az igazat megvallva, egy "bizonyos" fórumozó társ adta az ihletet. Amúgy milyen?
Fütyülős · Őstag · Na az előző hozzászólásom minek ment moderálásra?
Grrrrrrr
Helló
Már azóta beszereztek sokan ventillátort, mert ott nagy százalékban olvassák a lányok a fórumot, és rengetegen megszívlelik a leírtakat. 1-1 elégedett vendég beírása a fórumon sokat lendíthet az üzleten. De sajna nálatok nem látnak az orruknál tovább, és a pillanatnyi kilopott néhány ezer Ft. többet ér, mint a hosszú távú tisztességes üzlet. Persze tisztelet a kevés kivételnek, ők úgyis tudják.
Jelenleg meg sajna ventillátor nélkül is nagyon jól ki lehet bírni a kánikulát...
Üdv
Helló
Honnan vetted ezt az eredeti nevet?
:-)))
QC! Elég nagy átfedéssel pontosan ezt gondolom én is. Ha a srácok izmozni akartak, hát tegyék. Nekem is jó volt olvasnom. Olyan, mintha egy boxmeccset "néztünk" volna. És valamikor csak szurkolni is szeretünk. Nincs ventilátor felétek? :-) Ezt hogy bírjátok ki? :-) THX, hogy írtál!
Hatas! Mintha némi iróniát vélnék felfedezni az írásodban. :-) De a Te hsz-aidat épp ezért kedvelem. Egyébként egészen jó volt gumiban az F. Sajnos le kell, hogy lombozzalak, a KF "zacskóval" feláras, de én azt is kértem.
Üdv Gróf!
A furulya-szóló nem volt annyira nagy szám, gumi repült rá,igy ment a móka,de erő nem igazán volt benne, a kéz is csak laza mikrofontartó állvány volt:) a hancurnak nem volt egy maradandó része,az ellenőrzőjébe csak egy 3.-ast irtam ... csak a látvány:) még most is fülig ér a szám:) azok a hölgyek - Siba,Szandi pl akik közösek a listából -jobban kitekerték a szerszámot,náluk nem tud többet a hölgyike..
Sziasztok..
Láttom változott kicsit ez a fórum, bár én élveztem eddig is!!
Mondjátok, mibe érdemes fektettni most, ha van pár millcsim??
hello mindenkinek
Az lenne a kérdésem h. járt-e már valaki Szandi (27)-nél +Niki (21) nél?
ha igen akkar esetleg valami infót róluk.
tenksz előre csáó