Nem biztos, hogy pontosan értem a gumi nélküli fr témát ennyire súlyosan.
Nem biztos, hogy pontosan értem a gumi nélküli fr témát ennyire súlyosan.
Hi Füty! Most aztán nem fogtad vissza magad. Ilyen jellemzés sehol nem olvasható Krisztáról. Elég lett volna annyi, ha azt írod, hogy heterokrómia jellemzi. :-) (Nem elég, tudom én is, meg jól ráközelít az én tapasztalatomra is. Azaz megerősíthetném, amit írtál.) Reni nem nézi az időt? Neked lehet, hogy volt ekkora szerencséd. Én mindig szereték tovább maradni nála. Nekem túl gyorsan megy az idő vele.
Üdv.
QC! Nem tudsz nekem abban segíteni esetleg, hogy Debrecenben ki az ajánlatos nőszemély?
Előre is köszi.
Fütyülős · Őstag · Köszönöm Egri!
Várom a további infokat! :()
Sziasztok.Szimóna nevű hölgyről nem tudok írni csak a történtekről.Pénteken felhívom hogy mennék hozzá egy röpke órára.Azt mondja este 6kor hívjam vissza és mert valahova megy vagy menni fog már nem tudom mit mondott de a lényeg az hogy hívom vagy tízszer nem veszi fel.Gondoltam megpróbálom Korinát.Időpontegyeztetés bejutok a csaj nagyon finom nem nyavajog istenien cumizik lehet keményen döngölni talán még élvezte is.Megbeszéltem vele hogy legközelebb megpróbáljuk hármasban nagyon szép a barátnője is.Nagyon ajánlott és nem szélhámos kategória.
Zsuzsi 20-at nyugodtan kihúzhatod a listáról. Sokan csalódtak benne, köztük Én is. A lehúzás felső iskolája.
Egyetértek. A másik kettőről viszont megoszlanak a vélemények, én egyiknél sem jártam, úgyhogy nem tudok nyilatkozni.
MILFHUNTER · Tag · Dórit néztem ki én is de eddig szinte semmi infot nem írnak róla..se rosszat se jót...
Szia.
Én Stellánál voltam, nekem bejött. Ajánlott.
valaki valami infot szep norol
Kösszke, legalább tudom, hogy valaki jól szórakozik. ;-) Az infó hasznos volt, akkor úgy néz ki más szilikonos mellű csaj után kell nézzek... Még mielőtt valaki beszólna, semmi bajom nincs a Renivel, de csak akkor megyek hozzá, ha szop gumi nélkül!
Az jóó. Tetszik. Frappáns :)
https://videkilany.hu/forum/topic/4 esetleg Dóri (36)-ról nincs beszálomlód vagy valakinek,mert énse szeretnék belefutni egy ilyen be meg szerintem mások se.
És a Báró Kúrogatóhoz mit szólnál?
De mégis Nyh-hoz képest csend és nyugi van, itt már az számít lassan hírnek, ha nem lopnak meg, vagy "csak" 45 perc után penderítenek ki, a fórumnak sincs visszatartó ereje...
És ismét tisztelet a kivételeknek.
Kedves edi!
Kérésére a profilját töröltük.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Krisztához és WL-hez nekem is van hozzáfűzni valóm. Kriszta azért ennyire nem gázos. Kicsit sokat beszél, sokat vihog, de csúnyácskának nem mondanám, olyan átlagos, de kedves és csinos az apró hibáival is. Nyíregyen tényleg kincs az ilyen lány.
WL-t én annó a télen simán elértem, csak nála is a szilikon cici zavart, de ő is nagyon normális és kedves vendéglátó volt, "utána" jót kávéztunk és beszélgettünk a kis konyhában. Viszont gumis fr@ncia meg troll nem volt...
Helló
Üdvözlünk Debrecenben, itt igazán lehet válogatnod. Nagyon nem igen tudsz mellényúlni, a lopás-lehúzás itt nem divat. Mivel nem vagyok egy lyukról lyukra járó típus, bár voltam több helyen, de az elmúlt időszakban kialakult az én stabil hármasom, bennük még sosem csalódtam, 3 teljesen különböző lány különböző "lelkiállapotokhoz": a szívem csücske természetesen Szandi(27), mint ahogy már írtam régebben, nem akarom ragozni, belőle tényleg csak 1 van. Fruzsi is a kedvenceim közé tartozik, szintén csak jót tudok mondani róla, velem közvetlen és nagyon barátságos. Cleot pedig ismered már, őt sokan kritizálják, nála a hibátlan test és arc az aduász. Vele én szintén megtaláltam a közös "frekvenciát", sosem vagyok képmutató és álságos senkivel, és ezt mindenki látja. Nőként kezelem őket, sosem nézek le senkit, így azt kapom, amit megérdemlek... :-)))
Esetleg még Betty(19)-et említették lentebb, őt csak láttam és beszéltem vele, az alakja és az arca tényleg nem hagy kívánni valót maga után.
Amúgy én is a fiatalabb korosztályt kedvelem, a luxuskategória nem érdekel, a szilikoncici kifejezetten zavar, a "túlárazott" helyek nem nyújtják azt a plusszt, ami nekem megérné, bár egyfajta szűrőnek biztos jó.
Úgyhogy maradj moderálatlanul Debrőben, becsapni-meglopni nem igen fognak, azt a 2500 Ft üzemanyag pluszt meg megéri a nyugi...
Üdv
Hihi. Ez jó :) Camem-Bert :) :) :)
Nm.