Ha már ennyire nagy az érdeklődés én is megnézném miről van szó, persze csak ha elküldöd a linket mester. adilia kukac freemail.hu
Ha már ennyire nagy az érdeklődés én is megnézném miről van szó, persze csak ha elküldöd a linket mester. adilia kukac freemail.hu
Petya_001 · Tag · Egyébként biztos rendben van a csaj. Tényleg bájos volt még a hangja is, amikor hívtam. Csak hát a közeg! Az sem mindegy!
Petya! Köszi a megerősítést.
Kedves Nicole!
Az előítélet eléggé erősen tud hatni, és ha sok rossz élményünk gyűlik össze, akkor egyre inkább alátámasztja a "megérzésünket". Egyébként a képed bennem egy kedves, mosolygós, intelligens, ápolt, vonzó, kacér nő benyomását keltette. És a hely, ahol vagy, valóban tiszta, barátságos, ottnonos, megnyugtató. És itt van a pont. Minden mást tapasztaljanak meg az érdeklődők.
Petya_001 · Tag · Szia! Pedig ha azon az utcán vagy akkor nem lesz sok vendéged. Csak ezért nem mentem még én sem, pedig tényleg kedves lánynak tűnsz a hangodból ítélve. Hmmm... de kár! :(
:D:D:D:D:D:D:D:D
ezzel most engem sértettél meg mert volt barátnöm is ebben dolgozik mondjuk az igaz hogy otthagytam mert fontosabb volt a munkája :D
Nicole01! Észrevettem rajtad, hogy az olvasás nem az erősséged.Ha olvastál volna valameik hozzászólásomból valamit, rájöttél volna arra,hogy van csajom :) Ebből is látszik a műveltségi szinted, de ahoz amit te csinálsz ,ugy sincs nagy szükséged rá. :) Szerintem meg egy kurvának nincs normális pasija:) ez a felállás sokkal igazabb, mint a te állitásod. XD Tehát biztos lehetel abban,hogy nekem nem kell a te picsádból egy perc sem..DE lehet még meggondolom magam,elmegyek osz megduglak. XD
én köszönöm
Petya_001 · Tag · A címet nem írtam!! :) natividnekem@citromail.hu Köszi!
Petya_001 · Tag · Szia! Én ajánlom Krisztát (26). És ha lehetne a videót!!! :D Köszi!
de most már az én kérdésemre is jöhetne válasz
megbizható gyengéd lány érdekelne
ok elküldtem minden igényllönek
a szerkesztöségnek meg üzenem hogy nem szegtem meg semmilyen törvényt ezzel.
UTÁNANÉZTEM.
mindenkinek szivesen.
legalább reklámozom
Szia vsan4!
Engem is érdekelne a videó,elöre köszi. beeela83kukaccitromailponthu Remélem érthetö :)
Szia vsan4!
andrasdoktor@gmail.com
Előre is köszi!
Sinclair · Tag · Hello, valami infot nati24-rol tud valaki, esetleg elmenybeszamolo??
nagyon szepen koszonom.
Hi!
Egyetértek egy kis kivétellel. Bármi is egy MT célja, semmi sem jogosíthatja fel arra, hogy ne vegye emberszámba a lányokat! (Mint itt is teszik egyesek...) És lebunkózhat ezért bárki, erre semmiféle mentség sincs.
Szia vsan engem is érdekelne a videó
kosat9@hotmail.hu
Max. kávé cukorral, tejjel. :)
Fütyülős · Őstag · Legyen forró csokoládé! :)